נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
טבעי או לא, למד בביה"ס או לא. הבן אדם גאון!
כל הכבוד על הכתבה המצוינת.
כל הכבוד על הכתבה המצוינת.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משקל זה לא אינדקציה לכלום הוכחת את זה במה שכתבת. אנשים יותר מידי מתעסקים במשקלי עבודה...מוזר לאללה,
יש לי 1RM יותר ממנו (למעט בנץ') ואני ניראה חצי ממנו, וגם אני טבעי כמוהו...
מה התירוץ שלו היום?! גנטיקה?
חחחח
כל הכבוד על היוזמה, תמשיך ככה!
מתי הראיון עם פיל הית'? 😃
מוזר לאללה,
יש לי 1RM יותר ממנו (למעט בנץ') ואני ניראה חצי ממנו, וגם אני טבעי כמוהו...
מה התירוץ שלו היום?! גנטיקה?
חחחח
אמירה של חלשים... 🤣משקל זה לא אינדקציה לכלום הוכחת את זה במה שכתבת. אנשים יותר מידי מתעסקים במשקלי עבודה...
טבעי זה השקפת עולםמוזר לי שהוא טבעי.. אבל שיהיה חחח
אה.... לא בדיוק.... בשקרים שלו (אם נצא מנקודת הנחה שהוא משקר) הוא בעצם לא פוגע באיש , אז זה לא משנה מה הוא אומר בעצם הוא מתפרנס מצויין ומגיע לו כבוד...הוא לא טבעי אבל נראה טוב.
כתבה מעניינת לפי דעתי אין כבוד באדם אשר משקר לפרנסתו.
הוא משקר שאפשר להגיע לרמה כזאת טבעי ומוכר לאנשים שקרים להשתמש בתוסף כך וכךומציג את עצמו כטבעי, גורם לאנשים לבזבז כסף ולהאמין בסיפורי פיות.אה.... לא בדיוק.... בשקרים שלו (אם נצא מנקודת הנחה שהוא משקר) הוא בעצם לא פוגע באיש , אז זה לא משנה מה הוא אומר בעצם הוא מתפרנס מצויין ומגיע לו כבוד...
האמירה שלך היא בהחלט נכונה נניח לסוחר מכוניות שמשקר על טיב הרכבים ללקוחות שלו - זה אדם ללא כבוד אבל גם זה לא הכי מדוייק - אבל מתקרב לאמרה שלך .
צריך להבחין בין אדם לאדם באשר למקצוע שלו ולעמדותיו, כי בעולם הכל זה פוליטיקה, הרי הפוליטיקאי המועדף עליך , ובטוח שיש אחד כזה , גם הוא משקר ומעגל פינות כל יום וכל היום אז מה אין לו כבוד ???
תפסיק לדבר מתוך כעס וקנאה לאדם שאתה אפילו לא מקיר... ומה אכפת לך מה הוא טוען - מה הוא חייב למישהו משהו ? משלמים לו כסף חברות שמעסיקות אותו והוא אומר את מה שאומרים לו להגיד...הוא משקר שאפשר להגיע לרמה כזאת טבעי ומוכר לאנשים שקרים להשתמש בתוסף כך וכךומציג את עצמו כטבעי, גורם לאנשים לבזבז כסף ולהאמין בסיפורי פיות.
הוא רגיל . כשבא ההצלחה אז בא גם צרות עין של האנשים ....כמה כיף לראות קנאה, אלון יהיה גאה לקרוא את התגובות שלכם.
כמה כיף לראות קנאה, אלון יהיה גאה לקרוא את התגובות שלכם.
הוא רגיל . כשבא ההצלחה אז בא גם צרות עין של האנשים ....
אין מה לעשות