E3 עכשיו בלייב

אני בספק גדול שהם יעשו את זה,ולמען האמת הגיע הזמן לעבור כבר לדור הבא עברו כבר 8 שנים מיציאת הדור הקודם אין סיבה למפתחים כבר להתקע עם החומרה הישנה של הPS3 וה360

למה לא ? עם הפליסטיישן 2 והאקס בוקס הקודם הם נתקעו ים זמן.

למה לא ? עם הפליסטיישן 2 והאקס בוקס הקודם הם נתקעו ים זמן.
הפלייסטיישן 2 יצא ב2000 והאקסבוקס יצא מאוחר יותר והפסיקו לפתח להם משחקים רצינים כבר בסביבות 2007 לפני שנטשו לדור הבא אז עושים עכשיו בדיוק אותו דבר רק עם הדור הזה

הפלייסטיישן 2 יצא ב2000 והאקסבוקס יצא מאוחר יותר והפסיקו לפתח להם משחקים רצינים כבר בסביבות 2007 לפני שנטשו לדור הבא אז עושים עכשיו בדיוק אותו דבר רק עם הדור הזה
FIFA 13 יצא לPS2. פיפא זה משחק רציני. חותם לך שימשיכו להוציא הרבה משחקים לאקסבוקס 360 ולPS3 לפחות עד 2016, גם אם לא את כל המשחקים.

מעשה מנובל מאוד מצידם להתחיל להוציא משחקים רק לדור הבא .. מה עם אלה שהרגע השתקמו עם סוני 3 :(.

FIFA 13 יצא לPS2. פיפא זה משחק רציני. חותם לך שימשיכו להוציא הרבה משחקים לאקסבוקס 360 ולPS3 לפחות עד 2016, גם אם לא את כל המשחקים.
חוץ מפיפא(שהם מוציאים לכול הפלטפורמות אפילו למחשבונים הם יוציאו בסוף) איזה עוד משחקים מסדרות גדולות יצאו לPS2 מאז 2007-2008?
לדעתי זו השנה האחרונה שיוציאו משחקים גדולים לדור הנוכחי חוץ ממשחקי ספורט(ואולי COD וBattlefield יוציאו עוד כותר-שניים לדור הזה)

לפי דעתי Hardline הולך להיות מעולה ואני מלא תקווה שיהיה דומה לBFBC2

BF4 יותר טוב מBF3 ויזואלית זה בטוח. לא יצא לי כל כך לשחק ב3 כי יש לי מחשב חרא. קניתי PS4 ואני נהנה מכל רגע ב4. אני גם בבטא של הארדליין, שהוא די חרא. מרגיש הרבה יותר שילוב של PAYDAY ו-CS:GO (בתוספת רכבים) מאשר באטלפילד. הגרפיקה לא משהו ואני אומר את זה למרות שאני יודע שזו בטא. העיר נראית כמו זו של ספיידרמן. בינתיים, המשחק סביר וממש לא לוקח את עצמו ברצינות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית