הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לסוג תכנית האימונים...

HallucinogeN

משתמש קבוע
1,912
396
נק' מוניטין:
2,836
1,912
396
שבוע טוב חבר'ה,
אוטוטו אני מסיים חיטוב -> מאזן נייטרלי -> עליה במסה.
כרגע אני עובד בתכנית AB,
13-16 סטים באימון, תרגיל אחד לשריר אולי עוד סט 1-2 תרגיל נוסף.

קודם כל, במאזן נייטרלי אתם חושבים שכדאי לי להתחיל תכנית חדשה או רק בתחילת העליה במסה?

חשבתי על כמה אופציות:
1) לבצע שילוב כלשהו של תכנית Power-Rep-Shock, רק לזמן הנייטרלי \ רק כח בזמן הנייטרלי \ A1+B1 - Power, A2+B2 - Rep, A3+B3 - Shock וכו'
2) AB, פשוט בגרסה משודרגת למסה
3) Lyle McDonald's Bulking Routine, הבעיה העיקרית שלי איתה זה הדגש המועט לזרועות שאלה השרירים שמפגרים מאחור, גם חשבתי על A1,A2,X,A1,A2,X,C כאשר C יתפקד כהשלמה לבייספ\טרייספ\אמות

אגב, שמתי לב שהשרירים שמתפתחים אצלי חזק הם אלה שאני מרגיש אותם פועלים במלואם בזמן האימון (לאו דווקא מותשים), אני חושב שיש פה אפקט של חוסר כח, אפשרי לבצע למשל תכנית כזו או אחרת ולבייספ לדוגמא לבצע תרגילי כח או שילוב של טווח חזרות לכח?

תודה רבה.

נערך לאחרונה:
חחחחחח אין כזה דבר תוכנית ה"Beast Bulking" - זה שם שאני נתתי ללוג שלי לרוטינה של לייל מקדונלד למאסה
בסופו של דבר גם היא סוג של AB

• פותח/ת השרשור
זה מה שזכרתי...בקיצור התכוונתי ל-Lyle McDonald's Bulking Routine...
למה להתעסק בקקי? זמן זה שריר!!! 😳

זמן זה שריר!!!
🙌🙌🙌
Lyle McDonald's Bulking Routine מודה גם אני,זרמתי עם הזרם והתחלתי את התוכנית....
אני אישית די מרוצה מהתוכנית,יש עלייה במשקלים ומשקל גוף,התוכנית עצימה קשה מאוד ואינטנסיבית(כמובן שזה גם תלוי בך).

למה כמעט אף אחד חוץ מחברה שעובדים על כוח, לא מנסה אף פעם FBW?

משום מה אפילו בפורומים בחו"ל זה כך.

להתאמן רק 3 פעמים בשבוע באימונים קצרים יחסית!
בחלוקה של קל בינוני קשה, אתה אפילו מקבל אימון או שניים לא במשקלי מקסימום!

לאן נעלם החוש החבשני של כולם?

נערך לאחרונה:

+1.

הבעיה באימונים האלה לפחות לי זה שאחרי סקוואט או דדליפט אני מרוקן לחלוטין , עבדתי תקופה קצרה באיזה תוכנית שנתן לי מאמן כח של איזה קבוצת פוטבול מארה"ב ואני מבין עכשיו למה אומרים ש85% משתמשים שם בחומרים , הוא נתן לי תוכנית ואמר שהיא בדרך כלל לרוקיס וזה היה מטורף לחלוטין בקושי ראיתי בעיניים בסוף האימון .

• פותח/ת השרשור
חבר'ה תודה על התגובות אבל אני רוצה לגבש החלטה ותכנית...
1) מה לעשות בזמן המאזן הנייטרלי? להתחיל את התכנית החדשה \ להעלות מעט בעומס של התכנית הקיימת \ לנצל את המעבר לעליה בכח?

2) האם כדאי לי בכל זאת לבצע את התכנית של לייל אפילו שהזרועות שלי בפיגור? לנסות ומקסימום לעשות תיקונים למען הגדילה שלהם?

בקשר לתחושה שלך, על אילו שרירים ועל אילו תרגילים מדובר?

לגבי כוח, תוריד משקל ותעלה בהדרגה מאימון לאימון עד שאתה נתקע ואז תשאר שם לעוד אימון ואז תוריד בהדרגה שוב ותעלה בהדרגה שוב. אלה אם אתה ממש חזק ,הטריק הפשוט הזה יספיק לך בשביל להשתפר להרבה מאוד זמן.

לגבי הזרועות, תתחיל להרים משקלים גבוהים בחזה ובגב ויש סיכוי לא רע שזה יסתדר בלי דגש בכלל על הידיים , בתוכנית של לייל יש מספיק עבודה לידיים אם אתה עובד קרוב לכשל מבחינת מסה. במידה ותקשיב לעצתי תוריד במשקל ותעלה בהדרגה ,אפשר להוסיף עוד איזה סט או שניים ולקצץ בהדרגה עד לאחד אפילו ,כשמתקרבים לאימוני הכשל.

דאוס, לא כל FBW צריכה להיות בנויה כמו תוכנית של מאמני פוטבול, לא חייבים באימון המקסימלי של פלג הגוף העליון לעבוד קשה בתחתון. אפשר להסתפק אפילו בפשיטות וכפיפות ברכיים באימון המקסימום העליון(כן , כרגע פגעתי קשה בחצי מהמאמינים של ריפטו, אבל גם לתרגילים כאלו יכול להיות שימוש בתוכנית מאוזנת), אחרי אימון מקסימום בתחתון. כבר ניסיתי על אנשים שיטות כאלו והן עבדו ואפילו לא הייתי צריך לטרוח לשנות להם תרגילים , עובדים קל בדדליפט ובסקוואט ומתאמצים בחזה ובגב.

נערך לאחרונה:
בקשר לתחושה שלך, על אילו שרירים ועל אילו תרגילים מדובר?

לגבי כוח, תוריד משקל ותעלה בהדרגה מאימון לאימון עד שאתה נתקע ואז תשאר שם לעוד אימון ואז תוריד בהדרגה שוב ותעלה בהדרגה שוב. אלה אם אתה ממש חזק ,הטריק הפשוט הזה יספיק לך בשביל להשתפר להרבה מאוד זמן.

לגבי הזרועות, תתחיל להרים משקלים גבוהים בחזה ובגב ויש סיכוי לא רע שזה יסתדר בלי דגש בכלל על הידיים , בתוכנית של לייל יש מספיק עבודה לידיים אם אתה עובד קרוב לכשל מבחינת מסה. במידה ותקשיב לעצתי תוריד במשקל ותעלה בהדרגה ,אפשר להוסיף עוד איזה סט או שניים ולקצץ בהדרגה עד לאחד אפילו ,כשמתקרבים לאימוני הכשל.

דאוס, לא כל FBW צריכה להיות בנויה כמו תוכנית של מאמני פוטבול, לא חייבים באימון המקסימלי של פלג הגוף העליון לעבוד קשה בתחתון. אפשר להסתפק אפילו בפשיטות וכפיפות ברכיים באימון המקסימום העליון(כן , כרגע פגעתי קשה בחצי מהמאמינים של ריפטו, אבל גם לתרגילים כאלו יכול להיות שימוש בתוכנית מאוזנת), אחרי אימון מקסימום בתחתון. כבר ניסיתי על אנשים שיטות כאלו והן עבדו ואפילו לא הייתי צריך לטרוח לשנות להם תרגילים , עובדים קל בדדליפט ובסקוואט ומתאמצים בחזה ובגב.

אפשר לדעת למה צריך לעשות כפיפות או פשיטות רגליים בכלל ?
יש כל כך הרבה תרגילים יותר טובים לרגליים ...

בתרגילים מהסוג הזה אפשר בטכניקות מסוימות להגיע לחסימת דם עורקית בלי להשתמש בסרט או בחוסם עורקים ואני חושב שאימון קל כזה יעיל יותר מלקחת הפסקה מעבודת רגליים בכלל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית