הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 5 פלטות לשלישייה....עדיין בן 15

Eliavitie

משתמש פעיל
576
619
נק' מוניטין:
4,278
576
619

לא התייצבתי כלכך בהתחלה אבל ניחא
אף פעם לא חשבתי לעצמי שאני אגיע למשקל כזה...כשהגעתי ל1.2 מהמשקל גוף שלי הייתי מודהם מעצמי חח
ודרך אגב
מ.ג כרגע 88 באמצע היום[אין לי בינתיים אפשרות לבדוק בבוקר]

נערך לאחרונה:
תודה ענקית לכולם!!!
ובמיוחד ליניבגופט...התגובה שלו עשתה לי את היום:rolleyes-71:
חח תודה 😃 באמת שהפוטנציאל שלך מטורף. לפני הגיוס אתה עוד תיתן 300.. לדעתי אפילו הרבה לפני בקצב הזה...

• פותח/ת השרשור
חח תודה 😃 באמת שהפוטנציאל שלך מטורף. לפני הגיוס אתה עוד תיתן 300.. לדעתי אפילו הרבה לפני בקצב הזה...
אני ממש מקווה
זה עוד לא נתפס שיש לי משקל כזה על הכתפיים...כאילו יחסית לפאוורליפטרים גדולים זה לא הכי הרבה אבל לא חשבתי שאי פעם אגיע לזה
עדיין אסתפק ב210 @Alikk1998 🤣

• פותח/ת השרשור
מה לעזאזל? זה היה עכשיו 220 לשלישייה?
אני כמעט בטוח שכן..אלא אם כן הפלטות של אקטיב שקריות
שוב פעם מופתע מכמות הפרגון של הקהילה הזאת..לא רואים דבר כזה בכל סוג ספורט..לרוב הולכים ראש בראש אם מתחרים אחד בשני וכדומה
אתם גדולים!

אני כמעט בטוח שכן..אלא אם כן הפלטות של אקטיב שקריות
שוב פעם מופתע מכמות הפרגון של הקהילה הזאת..לא רואים דבר כזה בכל סוג ספורט..לרוב הולכים ראש בראש אם מתחרים אחד בשני וכדומה
אתם גדולים!
מה שאני אוהב אצלך זה הגדולה שלך, לא הסקוואט ולא כלום, רואים שאתה צנוע, שקט, עובד קשה ורוצה להצליח כמה שאפשר, מאחל לעצמי להתנהג כמוך גם עם חצי מהמשקלים שלך, מוניטין חילקתי פעם אחת אבל אני מטביח לחלק שוב.

מה שאני אוהב אצלך זה הגדולה שלך, לא הסקוואט ולא כלום, רואים שאתה צנוע, שקט, עובד קשה ורוצה להצליח כמה שאפשר, מאחל לעצמי להתנהג כמוך גם עם חצי מהמשקלים שלך, מוניטין חילקתי פעם אחת אבל אני מטביח לחלק שוב.
תראה אותו בספ אתה תחשוב אחרת

מדהים! ההתקדמות והמשקל שהרמת, וכל זה מתעצם לנוכח העובדה שאתה רק בן 15.
מעניין מה שיא העולם בקטגוריית משקל וגיל שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית