עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח תודה 😃 באמת שהפוטנציאל שלך מטורף. לפני הגיוס אתה עוד תיתן 300.. לדעתי אפילו הרבה לפני בקצב הזה...תודה ענקית לכולם!!!
ובמיוחד ליניבגופט...התגובה שלו עשתה לי את היום:rolleyes-71:
אני ממש מקווהחח תודה 😃 באמת שהפוטנציאל שלך מטורף. לפני הגיוס אתה עוד תיתן 300.. לדעתי אפילו הרבה לפני בקצב הזה...
אני כמעט בטוח שכן..אלא אם כן הפלטות של אקטיב שקריותמה לעזאזל? זה היה עכשיו 220 לשלישייה?
מה שאני אוהב אצלך זה הגדולה שלך, לא הסקוואט ולא כלום, רואים שאתה צנוע, שקט, עובד קשה ורוצה להצליח כמה שאפשר, מאחל לעצמי להתנהג כמוך גם עם חצי מהמשקלים שלך, מוניטין חילקתי פעם אחת אבל אני מטביח לחלק שוב.אני כמעט בטוח שכן..אלא אם כן הפלטות של אקטיב שקריות
שוב פעם מופתע מכמות הפרגון של הקהילה הזאת..לא רואים דבר כזה בכל סוג ספורט..לרוב הולכים ראש בראש אם מתחרים אחד בשני וכדומה
אתם גדולים!
תראה אותו בספ אתה תחשוב אחרתמה שאני אוהב אצלך זה הגדולה שלך, לא הסקוואט ולא כלום, רואים שאתה צנוע, שקט, עובד קשה ורוצה להצליח כמה שאפשר, מאחל לעצמי להתנהג כמוך גם עם חצי מהמשקלים שלך, מוניטין חילקתי פעם אחת אבל אני מטביח לחלק שוב.
ראיתי בספ ואני לא מבין מה הבעייה.תראה אותו בספ אתה תחשוב אחרת
מה עשיתי בכספ חחחחתראה אותו בספ אתה תחשוב אחרת
תפסיק לקנאותתראה אותו בספ אתה תחשוב אחרת
הכל בסדר, הם חברים.תפסיק לקנאות
ראית את הסקוואט שלו ? איך אפשר ?תפסיק לקנאות