נק' מוניטין:
772
- 850
- 294
בינתיים זה היום הכי חלש במונדיאל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חושב , אחרי אירן - ניגריה אני מעריך כל משחק פי 2.בינתיים זה היום הכי חלש במונדיאל
לא יודע מה אתכם אבל לשבת ולצפות בכל משחק שיורם ארבל ודני נוימן משדרים זה פשוט סבל אחד גדול.
זה דווקא כיף להסתלבט עליהם שני סנילים
ממש לא, מבחינתי אם יש משהו טוב אחד להגיד על ארבל זה האווירה שהוא מכניס למשחק.מילא ששניהם סנילים אבל השידור של ארבל הוא כ"כ עייף וכ"כ חסר התלהבות ותשוקה שזה נראה כאילו הבנאדם משדר גולף ולא את אירוע הכדורגל הגדול בעולם.
לא חושב , אחרי אירן - ניגריה אני מעריך כל משחק פי 2.
אם כבר זה דני נוימן שמבלבל את הביצים במשחקיםלא יודע מה אתכם אבל לשבת ולצפות בכל משחק שיורם ארבל ודני נוימן משדרים זה פשוט סבל אחד גדול.
בלגיה תהיה אנדרדוג למרות המשחק החלש מול אלגיריה
אני יסביר את עצמי עוד פעם , בלגיה נבחרת עם פוטניצאל גבוה אבל אבל אף אחד לא מאמין שתגיע רחוק בגלל חוסר הנסיון , לעומת זאת לפי הדעתי הם יתגברו על המכשול הזה וכן יפתיעו את אלה שלא מאמינים בהםכנראה אתה לא מבין את הפירוש של המילה אנדרדוג לפי מה שהבנתי אתה מתכוון שהם יהוו פקטור משמעותי בטורניר ובניגוד למילה אנדרדוג שזה קבוצה שהציפייה ממנה שידם תיהיה על התחתונה.
אז הימורים להיום:
ב19:00
אוסטרליה-הולנד
וב22:00
ספרד-צ'ילה
אז הימורים להיום:
ב19:00
אוסטרליה-הולנד
וב22:00
ספרד-צ'ילה
אני חושב על 4/3-1 להולנד
וספרד ינצחו 2-1
דעתכם?
המנחשים נכונה יזכו בלייק ומוניטין מתנת LBS
הכי הרבה שאני יכול לתת זה שייק חלבון על חשבוני בלי טעם (K-PRO)גופיית אימון... במימונך 😃