הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מונדיאל 2014-האשכול הרשמי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
לא יודע מה אתכם אבל לשבת ולצפות בכל משחק שיורם ארבל ודני נוימן משדרים זה פשוט סבל אחד גדול.

זה דווקא כיף להסתלבט עליהם שני סנילים

מילא ששניהם סנילים אבל השידור של ארבל הוא כ"כ עייף וכ"כ חסר התלהבות ותשוקה שזה נראה כאילו הבנאדם משדר גולף ולא את אירוע הכדורגל הגדול בעולם.

מילא ששניהם סנילים אבל השידור של ארבל הוא כ"כ עייף וכ"כ חסר התלהבות ותשוקה שזה נראה כאילו הבנאדם משדר גולף ולא את אירוע הכדורגל הגדול בעולם.
ממש לא, מבחינתי אם יש משהו טוב אחד להגיד על ארבל זה האווירה שהוא מכניס למשחק.

לא יודע מה אתכם אבל לשבת ולצפות בכל משחק שיורם ארבל ודני נוימן משדרים זה פשוט סבל אחד גדול.
אם כבר זה דני נוימן שמבלבל את הביצים במשחקים
יורם ארבל היה ועדיין השדרן הכי טוב לפי דעתי.

כבר שבועות שאני שואל ועדיין לא מצאתי תשובה - מישו יכול להגיד לי לאן לעזאזל נעלם רמי וייץ ?

ואם כבר שדר שייתן התלהבות למשחקים זה רק נדב יעקבי, כשהוא לא מתעסק בלקבל אורגזמות ממסי וברצלונה הוא השדר הכי טוב שיש.

נדב יעקובי השדרן הטוב ביותר לטעמי, מבין עניין ובעל ידע נרחב.
כיף לצפות במשחק שהוא משדר.

איזה ישן רמי וייץ..אני חושב ששוכב לי איפשהו פיפ"א 2000 עם תרגום לעברית שלו...

בלגיה תהיה אנדרדוג למרות המשחק החלש מול אלגיריה

כנראה אתה לא מבין את הפירוש של המילה אנדרדוג לפי מה שהבנתי אתה מתכוון שהם יהוו פקטור משמעותי בטורניר ובניגוד למילה אנדרדוג שזה קבוצה שהציפייה ממנה שידם תיהיה על התחתונה.

אז הימורים להיום:
ב19:00
אוסטרליה-הולנד

וב22:00
ספרד-צ'ילה

אני חושב על 4/3-1 להולנד
וספרד ינצחו 2-1

דעתכם?

כנראה אתה לא מבין את הפירוש של המילה אנדרדוג לפי מה שהבנתי אתה מתכוון שהם יהוו פקטור משמעותי בטורניר ובניגוד למילה אנדרדוג שזה קבוצה שהציפייה ממנה שידם תיהיה על התחתונה.
אני יסביר את עצמי עוד פעם , בלגיה נבחרת עם פוטניצאל גבוה אבל אבל אף אחד לא מאמין שתגיע רחוק בגלל חוסר הנסיון , לעומת זאת לפי הדעתי הם יתגברו על המכשול הזה וכן יפתיעו את אלה שלא מאמינים בהם

המנחשים נכונה יזכו בלייק ומוניטין מתנת LBS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית