יש מצב שבר את האף..מחצית שנייה מעולה
הפגיעה של מולר נראית מזעזעת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש מצב שבר את האף..מחצית שנייה מעולה
הפגיעה של מולר נראית מזעזעת
לפי התמונות נראה שנחתכה לו הגבהיש מצב שבר את האף..
לא נורא זה לא פציעה רצינית , איך אומרים : "כל עוד הרגליים בסדר , הכל בסדר".יש מצב שבר את האף..
היה לו שם המון דם יחסית לאיזה חתך בגבה שנעשתה באמצעות הכתף.. אני מאוד מקווה שאני טועהלפי התמונות נראה שנחתכה לו הגבה
איזה קטע שכל פעם שמישהו מתלונן פה שאין גולים אחרי דקה יש שער\שערים.בינתיים,
רוסיה- בלגיה 👎 🤦♂️
ניראלי שאני אדלג על אלגיריה-דרום קוריאה
איזה מאכזבת בלגיה, במיוחד לוקאקו שבינתיים על הפנים. בכללי המערך שלהם לא עובד, אין להם קשר התקפי טוב שיכול לפתוח התקפות, השחקן היחיד שמתקרב לזה הוא דה בראונה שהוא שחקן ענק אבל גם מאכזב בינתיים.
האזרד? אל תשכח שהגיע חצי גמר ליגת האלופות זה לא פשוט.
לוקאקו פלופ, אמרתי את זה מההתחלה גם עוד מצ'לסי - החטיא לי פנדל מול באיירן החלש הזה בתחילת עונה . הוא לא ווינר הוא יודע לשחק מול נבחרות כלומניקיות לא יודע בנתיים לא הוכיח את עצמו.
בכל מקרה באמת מונדיאל מצויין , קשה להמר. בסוף ארה"ב תקח עוד איכשהו
הזארד אחד השחקנים הטובים בעולם אין עם זה ויכוח, אבל הוא פשוט לא יכול לשחק ללא קישור טוב, אתה לא מצפה ממנו לסחוב נבחרת שלמה.האזרד? אל תשכח שהגיע חצי גמר ליגת האלופות זה לא פשוט.
לוקאקו פלופ, אמרתי את זה מההתחלה גם עוד מצ'לסי - החטיא לי פנדל מול באיירן החלש הזה בתחילת עונה . הוא לא ווינר הוא יודע לשחק מול נבחרות כלומניקיות לא יודע בנתיים לא הוכיח את עצמו.
בכל מקרה באמת מונדיאל מצויין , קשה להמר. בסוף ארה"ב תקח עוד איכשהו
איזה ספורט 1?אין ספורט 1
איפה רואים את המשחק?