מונדיאל 2014-האשכול הרשמי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
אם היו לכם ספקות שמונדיאל לא הולך טוב עם חיטוב...
ביסלי במבה.jpg

איזה מאכזבת בלגיה, במיוחד לוקאקו שבינתיים על הפנים. בכללי המערך שלהם לא עובד, אין להם קשר התקפי טוב שיכול לפתוח התקפות, השחקן היחיד שמתקרב לזה הוא דה בראונה שהוא שחקן ענק אבל גם מאכזב בינתיים.

איזה מאכזבת בלגיה, במיוחד לוקאקו שבינתיים על הפנים. בכללי המערך שלהם לא עובד, אין להם קשר התקפי טוב שיכול לפתוח התקפות, השחקן היחיד שמתקרב לזה הוא דה בראונה שהוא שחקן ענק אבל גם מאכזב בינתיים.

האזרד? אל תשכח שהגיע חצי גמר ליגת האלופות זה לא פשוט.
לוקאקו פלופ, אמרתי את זה מההתחלה גם עוד מצ'לסי - החטיא לי פנדל מול באיירן החלש הזה בתחילת עונה . הוא לא ווינר הוא יודע לשחק מול נבחרות כלומניקיות לא יודע בנתיים לא הוכיח את עצמו.

בכל מקרה באמת מונדיאל מצויין , קשה להמר. בסוף ארה"ב תקח עוד איכשהו

לוקאקו פלופ, אמרתי את זה מההתחלה גם עוד מצ'לסי - החטיא לי פנדל מול באיירן החלש הזה בתחילת עונה . הוא לא ווינר הוא יודע לשחק מול נבחרות כלומניקיות לא יודע בנתיים לא הוכיח את עצמו.

מונדיאל מעולה!
הייתי בטוח שהוא לא הולך לעניין אותי, אבל כשאתה רואה כדורגל מטורף כמו דרום קוריאה - אלג'יריה........

ארה"ב? אני מאמין בהם...אולי לא איליפות עולם אבל סה"כ הם טובים (אפילו שמתי עליה בוינר נגד גאנה 😃)

וואלה אתמול הם שיחקו באמת טוב ואני די בטוח שהשחקנים שלהם יותר אתלטים מכולם 😃

לא ראיתי. אבל אני די בטוח בזה.
בארה"ב מתייחסים לכדורגל בצורה שונה בשנים האחרונות, הרבה יותר חיובית מאיתנו בישראל.

הזארד אחד השחקנים הטובים בעולם אין עם זה ויכוח, אבל הוא פשוט לא יכול לשחק ללא קישור טוב, אתה לא מצפה ממנו לסחוב נבחרת שלמה.
הפתרון היחיד לבלגיה כרגע זה לנסות לשחק עם פלאיני כקשר התקפי (ולהפוך מ433 הגנתי ל433 התקפי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית