הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מונדיאל 2014-האשכול הרשמי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
מי יתן ובריידי יביא MVP של הליגה ושל הסופרבול + את הסופרבול עצמו... באוגוסט הוא יהיה בן 37, עוד שנתיים שלוש הוא כבר יפרוש 😭

הימור שלי-
הולנד, קוסטה ריקה, ארגנטינה, ארהב, ברזיל, קולומביה, צרפת וגרמניה ברבע.
לדעתי יש סיכוי טוב שמקסיקו תעלה לרבע במקום הולנד- הראש אומר הולנד הבטן מקסיקו. ככה גם עם צ'ילה ואורוגוואי.
צדקתי בהכל בינתיים חוץ מאורגוואי שלא נתנו בכלל פייט לקולומביה. בינתיים יש לי 6/7:s49:
טר שטגן השוער הראשון. בארסה כבר שנתיים רודפת אחריו למרות שאני חושב שהוא גרוע שעושה מלא שטויות אבל אין מה לעשות זובי שוב דופק את בארסה כם ההחתמות המטומטמות שלו
מה זה קשור שרודפים אחריו? הוא עובר בפעם הראשונה לקבוצה מחוץ לגרמניה, עוזב את המשפחה, שפה שונה, קבוצה שונה, יקח לו זמן להתאקלם. אין שום סיבה שלא יעשו רוטציות. גם לקסיאס וגם ללופס מגיע לפתוח בכל המשחקים של ריאל אבל בגלל ששניהם ראויים לזה אז עושים רוטציות (שלא ממש הוגנות אבל בסדר).

צדקתי בהכל בינתיים חוץ מאורגוואי שלא נתנו בכלל פייט לקולומביה. בינתיים יש לי 6/7:s49:

מה זה קשור שרודפים אחריו? הוא עובר בפעם הראשונה לקבוצה מחוץ לגרמניה, עוזב את המשפחה, שפה שונה, קבוצה שונה, יקח לו זמן להתאקלם. אין שום סיבה שלא יעשו רוטציות. גם לקסיאס וגם ללופס מגיע לפתוח בכל המשחקים של ריאל אבל בגלל ששניהם ראויים לזה אז עושים רוטציות (שלא ממש הוגנות אבל בסדר).
אם סוארס היה משחק היית צודק גם באורגאווי
יאללה אניימה!

לאפריקאים יש בעיות אופי חמורות, עם מאמנים טובים נראה אותם מגיעים רחוק. חבל לי על איניימה

יכול להיות שהראמדן עושה רק טוב לאלג׳יראים?

החוכמה היא להמר נכון על נצחונות לא צפויים 😉

אני מקווה שהגרמנים לא ישחקו כך במשחקים הבאים ושהשוער יוריד קצת מהאובר ביטחון שלו. עוד שנייה יוצא להתקפה ומשאיר שחקן הגנה על השער

אני מקווה שהגרמנים לא ישחקו כך במשחקים הבאים ושהשוער יוריד קצת מהאובר ביטחון שלו. עוד שנייה יוצא להתקפה ומשאיר שחקן הגנה על השער
לגמרי.
אבל זה נויר, תמיד הייתה לו את הנטייה לצאת 20-25 מטרים מהשער.

היום יש משחקים מעניינים. למרות שלא בא לי על זה אני הולך על הפתעה של ארה"ב על בלגיה
ארגנטינה שוב תשחק מגעיל ותנצח כנראה (אולי אפילו בפנדלים?)

הייתי רואה אבל..בדיוק מתחיל ארה"ב-בלגיה
סורי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית