אחח אני כל כך טוב בזה
גרוע. 🤡
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחח אני כל כך טוב בזה
בטוח?אחח אני כל כך טוב בזה
צדקתי בהכל בינתיים חוץ מאורגוואי שלא נתנו בכלל פייט לקולומביה. בינתיים יש לי 6/7:s49:מי יתן ובריידי יביא MVP של הליגה ושל הסופרבול + את הסופרבול עצמו... באוגוסט הוא יהיה בן 37, עוד שנתיים שלוש הוא כבר יפרוש 😭
הימור שלי-
הולנד, קוסטה ריקה, ארגנטינה, ארהב, ברזיל, קולומביה, צרפת וגרמניה ברבע.
לדעתי יש סיכוי טוב שמקסיקו תעלה לרבע במקום הולנד- הראש אומר הולנד הבטן מקסיקו. ככה גם עם צ'ילה ואורוגוואי.
מה זה קשור שרודפים אחריו? הוא עובר בפעם הראשונה לקבוצה מחוץ לגרמניה, עוזב את המשפחה, שפה שונה, קבוצה שונה, יקח לו זמן להתאקלם. אין שום סיבה שלא יעשו רוטציות. גם לקסיאס וגם ללופס מגיע לפתוח בכל המשחקים של ריאל אבל בגלל ששניהם ראויים לזה אז עושים רוטציות (שלא ממש הוגנות אבל בסדר).טר שטגן השוער הראשון. בארסה כבר שנתיים רודפת אחריו למרות שאני חושב שהוא גרוע שעושה מלא שטויות אבל אין מה לעשות זובי שוב דופק את בארסה כם ההחתמות המטומטמות שלו
רון התמנון ? 😛בינתיים יש לי 6/7
אם סוארס היה משחק היית צודק גם באורגאוויצדקתי בהכל בינתיים חוץ מאורגוואי שלא נתנו בכלל פייט לקולומביה. בינתיים יש לי 6/7:s49:
מה זה קשור שרודפים אחריו? הוא עובר בפעם הראשונה לקבוצה מחוץ לגרמניה, עוזב את המשפחה, שפה שונה, קבוצה שונה, יקח לו זמן להתאקלם. אין שום סיבה שלא יעשו רוטציות. גם לקסיאס וגם ללופס מגיע לפתוח בכל המשחקים של ריאל אבל בגלל ששניהם ראויים לזה אז עושים רוטציות (שלא ממש הוגנות אבל בסדר).
גרוע. 🤡
.בטוח?
השף הצרפתי ינצח..אז... הלוואי וניגריה יבשלו לנו הפתעה
נשמע טוב:lol:רון התמנון ? 😛
צדקתי בהכל בינתיים חוץ מאורגוואי שלא נתנו בכלל פייט לקולומביה. בינתיים יש לי 6/7:s49:
לגמרי.אני מקווה שהגרמנים לא ישחקו כך במשחקים הבאים ושהשוער יוריד קצת מהאובר ביטחון שלו. עוד שנייה יוצא להתקפה ומשאיר שחקן הגנה על השער
אבל זה נויר, תמיד הייתה לו את הנטייה לצאת 20-25 מטרים מהשער.
אחח... איזה גול
היום יש משחקים מעניינים. למרות שלא בא לי על זה אני הולך על הפתעה של ארה"ב על בלגיה
ארגנטינה שוב תשחק מגעיל ותנצח כנראה (אולי אפילו בפנדלים?)