הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מונדיאל 2014-האשכול הרשמי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
המשחק של אתמול סיפק כנראה שערים ל-2 חצאי הגמר

לכן גם אני פורש, המשחק שיעמם אותי למוות.

משחק גרוע, אם אחד מהנבחרות ככה ישחקו נגד גרמניה, לגרמנים יהיה חיים קלים.

כמו שהברזילאים האמינו שרק בעזרת ניימאר הם ייקחו ת'מונדיאל.... אם ארגנטינה יעלו לגמר זה יקרה אותו דבר עם מסי. וארגנטינה נראית פחות או יותר כמו ברזיל.

ישששששששששששששש והנה לכל המפסידנים שהלכו לישון פספסתם פנדלים

אחרי שלב הבתים, שיעמוד הבן אדם שחשב שארגנטינה תגיע לגמר.
לא רואה אותם מנצחים את הגרמניים.

אחרי שלב הבתים, שיעמוד הבן אדם שחשב שארגנטינה תגיע לגמר.
לא רואה אותם מנצחים את הגרמניים.

יש דבר שנקרא יכולת אישית, וזו הסיבה שארגנטינה הייתה אחת היפיבוריטיות לזכות במונדיאל מהתחלה.

אז נכון שמבחינה קבצותית ארגנטינה נפלה המונדיאל, אבל מבחינת יכולות אישיות היא משאירה אבק על שאר הנבחרות ואפילו עוברת את גרמניה.

יש דבר שנקרא יכולת אישית, וזו הסיבה שארגנטינה הייתה אחת היפיבוריטיות לזכות במונדיאל מהתחלה.
אז נכון שמבחינה קבצותית ארגנטינה נפלה המונדיאל, אבל מבחינת יכולות אישיות היא משאירה אבק על שאר הנבחרות ואפילו עוברת את גרמניה.

לדעתי גרמניה טובה בכל עמדה על המגרש אך לארגנטינה יש את מסי אבל לא יהיה לו פשוט בכלל...

לדעתי גרמניה טובה בכל עמדה על המגרש אך לארגנטינה יש את מסי אבל לא יהיה לו פשוט בכלל...

נכון, ובכל זאת אם גרמניה תשמור על סגנון המחשק הפתוח שלה אני מאמין שהסיכויים עומדים לטובת ארגנטינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית