הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מונדיאל 2014-האשכול הרשמי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
יש דבר שנקרא יכולת אישית, וזו הסיבה שארגנטינה הייתה אחת היפיבוריטיות לזכות במונדיאל מהתחלה.

אז נכון שמבחינה קבצותית ארגנטינה נפלה המונדיאל, אבל מבחינת יכולות אישיות היא משאירה אבק על שאר הנבחרות ואפילו עוברת את גרמניה.
יכולת אישית זה לא ״נשק״ רב גוני. אמנם מסי הצליח לעשות זאת פעמיים לבדו, אבל עם כל הכבוד, זה היה במפגשים עם יריבות נחותות בהרבה. בנתיים בשלב הנוקאווט חוץ מהבישול לדי מריה נגד שוויץ, הוא לא עשה יותר מידי(מדבר מבחינת סטטיסטיקה, בפרמטרים אחרים משפיע).
כמובן שהכל יכול לקרות במשחק אחד, אבל בואו נהיה ריאלים, גרמניה עדיפה בהרבה על ארגנטינה, ולא רק על הנייר.
יש לציין שההגנה של ארגנטינה מפתיעה לטובה, יהיה מעניין לראות מול ההתקפה הגרמנית המשומנת.

תזכרו מה היה ברבע בדרום אפריקה- שמרו על מסי יותר טוב משקונדום שומר על זרע. המאמן? אותו אחד. הנבחרת? אותה אחת. גרמניה מסוגלת לעצור את מסי אבל הוא לא השחקן היחיד רמה בין לאומית בחוד של ארגנטינה- אגוארו ולבאצי.
סך הכל גרמניה עדיפה אבל זה לא אומר שארגנטינה לא יכולה לקחת.
ורק תזכרו את הקטע שזה מונדיאל בדרום אמריקה + גרמניה לוזרית בטורנירים האחרונים (רביעיות כל משחק->חצי->הפסד נשמע מוכר?) + יבואו המון אוהדי ארגנטינה שיהיו הרבה יותר חולים מהאוהדים הגרמניים + אני מתאר לעצמי שלגרמניה תהיה עייפות מסויימת אחרי 7:1 וכל הבלאגן והחגיגות.
אין לי מושג על מי להמר, מבחינת זה 50-50.

גרמניה לוקחת, אין למסי וחבורתו סיכוי בטח אחרי איך שהם נראו כל המונדיאל הזה. גרמניה יטחנו אותם.

הולנד רשמית הלוזרית הגדולה בתולדות המונדיאל.

תמיד מגיעה הכי קרוב שאפשר - ומפספסת.

אחרי ה 5-1 במשחק הפתיחה על ספרד, רבים מיהרו להכתיר אותה למחזיקת הגביע החדשה.

כולי הייתי תקווה שבאמת האורנג' יעשו משהו עד הסוף עם הכישרון והיכולת שלהם, אבל החלום נגוז...

בגמר זו תהיה גרמניה, אלא אם כן תהיה הפתעה של ממש. אני לא רואה איך ארגנטינה מזיזה למכונה הגרמנית בכלל. זה אולי לא יגמר בתבוסה כמו שהנחילו לברזיל, אבל אני צופה לכדורגל משובח של הגרמנים.

במשחק ה"מנחם" של המקום השלישי בין ברזיל להולנד, אני מאמין שהכתומים ינצחו את ברזיל המפורקת פיזית ומנטאלית.

בשלב הזה אני בכלל חושב על מונדיאל הבא - רוסיה 2018. מעניין מה יהיה מצב הכדורגל עד אז בקרב הגדולות, לאחר שמעצמות כמו פורטוגל, אורוגוואי, אנגליה, איטליה וספרד פשוט איכזבו ברמות

הולנד רשמית הלוזרית הגדולה בתולדות המונדיאל.

תמיד מגיעה הכי קרוב שאפשר - ומפספסת.

אחרי ה 5-1 במשחק הפתיחה על ספרד, רבים מיהרו להכתיר אותה למחזיקת הגביע החדשה.

כולי הייתי תקווה שבאמת האורנג' יעשו משהו עד הסוף עם הכישרון והיכולת שלהם, אבל החלום נגוז...

בגמר זו תהיה גרמניה, אלא אם כן תהיה הפתעה של ממש. אני לא רואה איך ארגנטינה מזיזה למכונה הגרמנית בכלל. זה אולי לא יגמר בתבוסה כמו שהנחילו לברזיל, אבל אני צופה לכדורגל משובח של הגרמנים.

במשחק ה"מנחם" של המקום השלישי בין ברזיל להולנד, אני מאמין שהכתומים ינצחו את ברזיל המפורקת פיזית ומנטאלית.

בשלב הזה אני בכלל חושב על מונדיאל הבא - רוסיה 2018. מעניין מה יהיה מצב הכדורגל עד אז בקרב הגדולות, לאחר שמעצמות כמו פורטוגל, אורוגוואי, אנגליה, איטליה וספרד פשוט איכזבו ברמות

הולנד הגיעו הכי רחוק שהם יכולים עם ה"כלים" שיש להם היום, ארגנטינה אגב בערך באותה רמה - זה היה משחק לכאן או לכאן.
גרמניה תקח.

הולנד הגיעו הכי רחוק שהם יכולים עם ה"כלים" שיש להם היום, ארגנטינה אגב בערך באותה רמה - זה היה משחק לכאן או לכאן.
גרמניה תקח.
הולנד הייתה טובה בהרבה מארגנטינה במונדיאל הזה. אבל במשחק מולה היא נעצרה. כשזה הגיע לפנדלים, חשבתי שהולנד תיקח. הפנדלים שלה מול קוסטה ריקה היו ממש טובים. והתפלאתי שואן חאל לא העלה שוב את השוער השני...
בכל מקרה אני בעד ארגנטינה כי אני שונא את גרמניה (לא אוהב את הכדורגל שלה מאז ומתמיד, למרות שבעת האחרונה הוא מדהים בעיני)

הולנד הייתה טובה בהרבה מארגנטינה במונדיאל הזה. אבל במשחק מולה היא נעצרה. כשזה הגיע לפנדלים, חשבתי שהולנד תיקח. הפנדלים שלה מול קוסטה ריקה היו ממש טובים. והתפלאתי שואן חאל לא העלה שוב את השוער השני...
בכל מקרה אני בעד ארגנטינה כי אני שונא את גרמניה (לא אוהב את הכדורגל שלה מאז ומתמיד, למרות שבעת האחרונה הוא מדהים בעיני)

אני חושב שלא היו לו חילופים יותר...
בכל מקרה נכון, הולנד במהלך המונדיאל הייתה יותר טובה. אבל זה לא אומר כלום בעיקרון מבחינת שחקנים הם בערך באותה רמה עם ארגנטינה של היום ולכן המשחק היה שקול מאד מאד.

לצערי הולנד עם ואן פרסי רובן וסניידר אין להם כ"כ מה למכור.

ואן פרסי לא קיבל כדור אחד נורמלי לגול, תן לו את זה והוא שם ת'כדור ברשת.

ההולנדים בנו על מתפרצות מהירות בעיקר של רובן. אי אפשר לשחק ככה לאורך משחק שלם כשאתה תוקף עם 3 שחקנים וחצי.

לצערי הולנד עם ואן פרסי רובן וסניידר אין להם כ"כ מה למכור.

ואן פרסי לא קיבל כדור אחד נורמלי לגול, תן לו את זה והוא שם ת'כדור ברשת.

ההולנדים בנו על מתפרצות מהירות בעיקר של רובן. אי אפשר לשחק ככה לאורך משחק שלם כשאתה תוקף עם 3 שחקנים וחצי.

משהו כזה ובגלל זה הם הגיעו הכי רחוק שאפשר מבחינת פוטנציאל הקבוצה שלהם, אגב גם אם היו מגיעים לגמר נגד גרמניה כנראה שלא היה להם סיכוי

איך כבר שחכתם את המשחקים נגד צרפת ואלג'יריה, שהגרמנים הוכיחו שהם אנושיים לגמרי המנודיאל הזה ורחוקים מלהיות "מכונה משומנת".
ולא המשחק נגד ברזיל הוא לא דוגמה.

יכולת אישית זה לא ״נשק״ רב גוני. אמנם מסי הצליח לעשות זאת פעמיים לבדו, אבל עם כל הכבוד, זה היה במפגשים עם יריבות נחותות בהרבה. בנתיים בשלב הנוקאווט חוץ מהבישול לדי מריה נגד שוויץ, הוא לא עשה יותר מידי(מדבר מבחינת סטטיסטיקה, בפרמטרים אחרים משפיע).
כמובן שהכל יכול לקרות במשחק אחד, אבל בואו נהיה ריאלים, גרמניה עדיפה בהרבה על ארגנטינה, ולא רק על הנייר.
יש לציין שההגנה של ארגנטינה מפתיעה לטובה, יהיה מעניין לראות מול ההתקפה הגרמנית המשומנת.

קיבלת את ההוכחה המושלמת לכוח שביכולת אישית במשחק האחרון של ברזיל. הנה לקחו להם את ניימאר וטיאגו סילבה ולברזיל פשוט לא היו שחקנים איכותיים שיעשו משהו.

גרמניה תקח.

אם אתה מדבר על "כלים" אז מהבחינה הזאת הולנד יכלה להניף את הגביע ללא ספק. וככה גם ארגנטינה יכולים.

איך כבר שחכתם את המשחקים נגד צרפת ואלג'יריה, שהגרמנים הוכיחו שהם אנושיים לגמרי המנודיאל הזה ורחוקים מלהיות "מכונה משומנת".

קיבלת את ההוכחה המושלמת לכוח שביכולת אישית במשחק האחרון של ברזיל. הנה לקחו להם את ניימאר וטיאגו סילבה ולברזיל פשוט לא היו שחקנים איכותיים שיעשו משהו.

אם אתה מדבר על "כלים" אז מהבחינה הזאת הולנד יכלה להניף את הגביע ללא ספק. וככה גם ארגנטינה יכולים.

מבחינת "כלים" אמרתי, הם שווים.
נגד גרמניה אין פה שום שיוון , חוץ מרובן -ואן פרסי אין עמדה שהולנד יותר טובה מגרמניה (על הנייר כן?) ברור שהכל יכול לקרות במשחק אחד.

אתה רומז שבגלל שלקחו את ניימאר וטיאגו אז הכניסו להם 7 גולים הגרמנים?

מבחינת "כלים" אמרתי, הם שווים.
נגד גרמניה אין פה שום שיוון , חוץ מרובן -ואן פרסי אין עמדה שהולנד יותר טובה מגרמניה (על הנייר כן?) ברור שהכל יכול לקרות במשחק אחד.

נכון, אבל זה כמו שתשווה את הכלים של ישראל לכלים שבעזה ותגיד הנה ניצחנו.

אתה רומז שבגלל שלקחו את ניימאר וטיאגו אז הכניסו להם 7 גולים הגרמנים?

אני מכריז על זה בצעקות.

ללא ספק אם שתי השחקנים האלה היו על המגרש ברזיל לא הייתה מגיעה לכאלה רמות של השפלה.

את התבוסה של ברזיל לגרמניה יש הרבה מה לנתח.
נכון, אבל זה כמו שתשווה את הכלים של ישראל לכלים שבעזה ותגיד הנה ניצחנו.

אני מכריז על זה בצעקות.

ללא ספק אם שתי השחקנים האלה היו על המגרש ברזיל לא הייתה מגיעה לכאלה רמות של השפלה.
אתה לעולם לא תוכל לדעת את זה, גם אם זאת דעתך.

זה לא דעתי זה עובדות מוצקות!! בלעדיהם ברזיל הייתה נופלת עוד בבתים.
אתה מסרב להבין את המציאות.
משחק חוזר לא יהיה עם סילבה וניימאר, ולכן לעולם לא תוכל לדעת מה תהיה התוצאה וזאת הנקודה שלי.

אתה מסרב להבין את המציאות.
משחק חוזר לא יהיה עם סילבה וניימאר, ולכן לעולם לא תוכל לדעת מה תהיה התוצאה וזאת הנקודה שלי.

ואתה אדוני מסרב להכיר בעובדות. לחשוב שגרמניה הייתה נותנת 7 עם טיאגו וניימאר על המגרש זה פתטי.

ואפילו גרמניה הייתה מקבלת משחק קשה על הראש.

ואתה אדוני מסרב להכיר בעובדות. לחשוב שגרמניה הייתה נותנת 7 עם טיאגו וניימאר על המגרש זה פתטי.

לא בטוח שגרמניה הייתה נותנת 7 במשחק כזה, אבל אולי 5 או 4. תבוסה עדיין הייתה קיימת. אל תשכח שמשחק כזה התבצע עוד בבית.

כבר אמרתי לך שאתה מסרב לקבל את המציאות? גם אם הם היו משחקים, מי אמר שלא תהיה התפרקות? ועם כל הכבוד להם. כל קבוצה יכולה להתפרק ככה, ועובדתית, זה קרה.
אני ממש לא דיברתי על שביעייה, אני מדבר על זה שגרמניה עדיפה בהרבה על ברזיל. להוציא את ניימאר, אין להם התקפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית