ייעוץ פרגניל בסוף הסייקל

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, אני ביום שני נכנס לשבוע ה-11 בסייקל, אני מתחיל לשלב פרגניל ויש לי כמה שאלות:
1- איזה מינונים לוקחים בסוף הסייקל ובאיזו תדירות? (כל יום, כל יום אחר, פעמיים בשבוע)
2- אם יש לי פרגניל 5000iu ו-30ml מים בקטריוסטטיים, זה כל מה שאני צריך? לא צריך ויאל ריק או משהו כזה?
3- אני חושב שפעם אביעד אמר פה שלא כדאי להזריק את הפרגניל לאותו מקום שמזריקים את הטסט, זה נכון? אני כנראה אתן את הפרגניל תוך שרירי ולא תת עורי אם אני לא אצליח להשיג מזרקי אינסולין. שזה מוביל לשאלה מאיפה אפשר להשיג מזרקי אינסולין? (סופרפארם, הזמנה מאתר אינטרנט, דילר)

תודה לכולם ושבת שלום..

אז ככה:
1. שאב (וזרוק) 36 מ"ל מים בקטריוסטטים מהויאל של המים מתוך ה 30 מ"ל כך שיישאר לך 4 מ"ל בדיוק .
2. שאב 2 מ"ל נוזל מים בקטריוסטטים לתוך מזרק .
3. פתח את שתי אמפולות האבקה בלבד!
4. תזריק לכל אמפולת אבקה 1 מ"ל בדיוק .
5. כעת יש לך שני אמפולות עם נוזל (1 מ"ל לכל אמפולה ) , מזרק ריק , ויאל עם 2 מ"ל מים .
6. שאב את הנוזל מהאמפולות ותחזיר לויאל - כעת יש לך 4 מ"ל בויאל.
7. הוויאל מכיל כעת 4 מ"ל נוזל עם 10,000 יחידות הורמון.
8. בכל הזרקה אתה שואב 1 מ"ל (מזרק אינסולין ) ומזריק תת עורי (מזרק אינסולין הוא מדוייק יותר לאנשים לא מיומנים כמוני)
9. בכל 1 מ"ל יש 2500 יחידות הורמון .
10. תקנו אותי אם אני טועה (פדיחות)
בהצלחה

סיבכת את אלוהים חחחח
קח את האמפולה אם האבקה אמפולה.1 שבור אותה קח 2cc מים ערבב את זה טוב אחרי זה קח מזרק אינסולין של 1cc שאב וכל מזרק זה 2500iu

אהלן חברים, אני ביום שני נכנס לשבוע ה-11 בסייקל, אני מתחיל לשלב פרגניל ויש לי כמה שאלות:
1- איזה מינונים לוקחים בסוף הסייקל ובאיזו תדירות? (כל יום, כל יום אחר, פעמיים בשבוע)
2- אם יש לי פרגניל 5000iu ו-30ml מים בקטריוסטטיים, זה כל מה שאני צריך? לא צריך ויאל ריק או משהו כזה?
3- אני חושב שפעם אביעד אמר פה שלא כדאי להזריק את הפרגניל לאותו מקום שמזריקים את הטסט, זה נכון? אני כנראה אתן את הפרגניל תוך שרירי ולא תת עורי אם אני לא אצליח להשיג מזרקי אינסולין. שזה מוביל לשאלה מאיפה אפשר להשיג מזרקי אינסולין? (סופרפארם, הזמנה מאתר אינטרנט, דילר)

תודה לכולם ושבת שלום..
אתה בסה"כ צריך לדאוג להפסיק את הפרגניל שבוע טרם ה-pct, זמן מחצית החיים ארוך וכל עוד הפרגנילמבצע פעולתו לא יתחיל הייצור העצמי של הגונדוטרופין (LH) בגירוי הכלומיד. מאידך הגזמה במינון הכלומיד תיצור גירוי יתר ועלולה לפגוע בהתאוששות. תזמן את השימוש בהתאם.
בייחוד בסייקל ראשון, לא הייתי מצפה שהשימוש בסוף הסייקל יפגע בהתאוששות שאמורה להיות מהירה יחסית.

אהלן חברים ,
מצטער שאני מתפרץ לדיון - אך אני חייב לברר משהו עם : Asi30 ;
אתה ניראה לי בחור די נבון וקורא על כל מיני סוגי סייקלים לפני שאתה מתחיל את הסייקל שלך .
לדוגמא פה בפורום ב- "נעוץ" יש אשכול למשתמש המתחיל .
רשום שם במפורש :

דוגמא לסייקל נכון:

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
1-8 Deca Durabolin 400mgs/EW
4-8 Dianabol 30mgs/ED
2-10 HCG 100iu/ED
12-16 Nolvadex 40/40/20/20

* אני סתם לקחתי דוגמא כלשהי לסייקל מסויים .
רשום שם : מהשבוע ה-2 עד השבוע ה-10 לקחת : פרגניל ( או בשמו HCG ) , יום כן יום לא .
לשאלה שלי : איך הגעת שאתה מזריק לעצמך חומרים בלי לדעת מי נגד מי ואיך לבצע ?
ולמה הגעת למסקנה שצריך להתחיל רק שבועיים לסיום הסייקל ?
( הסיבה לשאלתי פה היא : מי המליץ לך לבצע את זה ככה - כי אולי משהו במאמר פה טועה ואני סתם מתייחס אליו ברצינות *

ושבועיים לאחר הזריקה האחרונה לשלב : נולבה / טמוקסיפן .

למה אנשים משלבים עם זה גם כלומיד ? ( אם במאמר רשום שזה בעצם מבצע +- את אותה פעולה )

תודה רבה חברים , מצטער על הבורות!

• פותח/ת השרשור
אהלן חברים ,
מצטער שאני מתפרץ לדיון - אך אני חייב לברר משהו עם : Asi30 ;
אתה ניראה לי בחור די נבון וקורא על כל מיני סוגי סייקלים לפני שאתה מתחיל את הסייקל שלך .
לדוגמא פה בפורום ב- "נעוץ" יש אשכול למשתמש המתחיל .
רשום שם במפורש :

דוגמא לסייקל נכון:

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
1-8 Deca Durabolin 400mgs/EW
4-8 Dianabol 30mgs/ED
2-10 HCG 100iu/ED
12-16 Nolvadex 40/40/20/20

* אני סתם לקחתי דוגמא כלשהי לסייקל מסויים .
רשום שם : מהשבוע ה-2 עד השבוע ה-10 לקחת : פרגניל ( או בשמו HCG ) , יום כן יום לא .
לשאלה שלי : איך הגעת שאתה מזריק לעצמך חומרים בלי לדעת מי נגד מי ואיך לבצע ?
ולמה הגעת למסקנה שצריך להתחיל רק שבועיים לסיום הסייקל ?
( הסיבה לשאלתי פה היא : מי המליץ לך לבצע את זה ככה - כי אולי משהו במאמר פה טועה ואני סתם מתייחס אליו ברצינות *

ושבועיים לאחר הזריקה האחרונה לשלב : נולבה / טמוקסיפן .

למה אנשים משלבים עם זה גם כלומיד ? ( אם במאמר רשום שזה בעצם מבצע +- את אותה פעולה )

תודה רבה חברים , מצטער על הבורות!
חח סיפור קצת ארוך אבל אני אספר לך בכל זאת.
אז ככה- לפני שהתחלתי את הסייקל באמת התכוונתי לעשות פרגניל משבוע 3 עד סוף הסייקל, הסיבוכים הגיעו כשסמכתי על הדילר שלי יותר מדי.
מה שקרה זה שאני קניתי וקיבלתי את כל החומרים (דיבול, טסט, פרגניל) בתחילת הסייקל אבל מים בקטריוסטטיים הוא לא הביא לי. הוא באמת בחור טוב אבל הוא פשוט כנראה אף פעם לא השתמש או שמע על מים בקטריוסטטיים ככה שהוא בכלל לא ידע על מה אני מדבר, ניסיתי להסביר לו מה זה והוא אמר שהוא ישיג לי ושאני יכול להיות רגוע ולהתחיל את הסייקל ושבשבוע 3 אני אקבל אותם.

הגיע השבוע השני והתחלתי לדבר איתו על המים. שאלתי איפה הם ואז הוא הביא לי בקבוקון קטן של מים, אבל אלו לא היו מים בקטריוסטטיים, אלו היו רק מים סטריליים. הוא הבין את הטעות שלו וכשהסברתי לו שזה לא מים בקטריוסטטיים אז הוא התנצל ואמר שהוא לא ייקח ממני כסף על הפרגניל ועל הבקבוקון של המים.

כשהגעתי הביתה, עוד באותו היום התחלתי לברר איפה אפשר להזמין מים בקטריוסטטיים (פתחתי גם פוסט והכל). יום לאחר מכן כבר הזמנתי 3 ויאלים של 30ml מים בקטריוסטטיים, אמרו באתר שזה יגיע תוך שבוע-שבועיים אז בראש שקט המשכתי בסייקל. עברו שבועיים והמים לא הגיעו, התחלתי להילחץ, שלחתי כמה מיילים לאתר שיאתרו את החבילה והם אמרו שזה היה אמור להגיע כבר אבל בכל מקרה הם שולחים עוד חבילה ליתר בטחון. עבר עוד שבוע (שבוע 5 בסייקל) והבנתי שמשהו לא בסדר ואז חבר אמר לי שכנראה עצרו את זה במכס. לא היה לי כבר כוח לשבור את הראש עם זה אז אמרתי שאני כבר יעשה בסוף הסייקל פרגניל.

הגיע שבוע 9 והתחלתי לברר איפה אפשר להשיג מים כאלו בארץ. תודה לאל שמשתמש פה באתר (@נביעות ) הציל אותי ואמר לי שיש לו מים להביא לי בחינם ופשוט לבוא לקחת ממנו, שלחתי חבר שגם ככה נסע לנתניה (איפה שנביעות גר) להביא לי את המים ואתמול קיבלתי את המים (שבוע 11 בסייקל).

למדתי מהמקרה הזה כמה דברים: 1- להתארגן לפני הסייקל על הכל (!!), לא להגיד לעצמך דברים כמו ״יש עוד זמן לזה אפשר אחר כך לדאוג לזה״ או ״בא לי כבר להתחיל את הסייקל מה עכשיו אני אתחיל לשבור את הראש עם זה״.
2- לא למהר לשום מקום בתחום הזה. אני כבר כל כך רציתי להתחיל את הסייקל שלא ראיתי כל כך את הפרטים הקטנים, בסוף זה הכשיל אותי ותראה לאן הגעתי.
3- לא לסמוך על אף אחד יותר מדי. סמכתי על הדילר שלי, חשבתי שהוא יודע על מה הוא מדבר ובסוף אכלתי אותה.

אז ככה- לפני שהתחלתי את הסייקל באמת התכוונתי לעשות פרגניל משבוע 3 עד סוף הסייקל, הסיבוכים הגיעו כשסמכתי על הדילר שלי יותר מדי.
מה שקרה זה שאני קניתי וקיבלתי את כל החומרים (דיבול, טסט, פרגניל) בתחילת הסייקל אבל מים בקטריוסטטיים הוא לא הביא לי. הוא באמת בחור טוב אבל הוא פשוט כנראה אף פעם לא השתמש או שמע על מים בקטריוסטטיים ככה שהוא בכלל לא ידע על מה אני מדבר, ניסיתי להסביר לו מה זה והוא אמר שהוא ישיג לי ושאני יכול להיות רגוע ולהתחיל את הסייקל ושבשבוע 3 אני אקבל אותם.

הגיע השבוע השני והתחלתי לדבר איתו על המים. שאלתי איפה הם ואז הוא הביא לי בקבוקון קטן של מים, אבל אלו לא היו מים בקטריוסטטיים, אלו היו רק מים סטריליים. הוא הבין את הטעות שלו וכשהסברתי לו שזה לא מים בקטריוסטטיים אז הוא התנצל ואמר שהוא לא ייקח ממני כסף על הפרגניל ועל הבקבוקון של המים.

כשהגעתי הביתה, עוד באותו היום התחלתי לברר איפה אפשר להזמין מים בקטריוסטטיים (פתחתי גם פוסט והכל). יום לאחר מכן כבר הזמנתי 3 ויאלים של 30ml מים בקטריוסטטיים, אמרו באתר שזה יגיע תוך שבוע-שבועיים אז בראש שקט המשכתי בסייקל. עברו שבועיים והמים לא הגיעו, התחלתי להילחץ, שלחתי כמה מיילים לאתר שיאתרו את החבילה והם אמרו שזה היה אמור להגיע כבר אבל בכל מקרה הם שולחים עוד חבילה ליתר בטחון. עבר עוד שבוע (שבוע 5 בסייקל) והבנתי שמשהו לא בסדר ואז חבר אמר לי שכנראה עצרו את זה במכס. לא היה לי כבר כוח לשבור את הראש עם זה אז אמרתי שאני כבר יעשה בסוף הסייקל פרגניל.

הגיע שבוע 9 והתחלתי לברר איפה אפשר להשיג מים כאלו בארץ. תודה לאל שמשתמש פה באתר (@נביעות ) הציל אותי ואמר לי שיש לו מים להביא לי בחינם ופשוט לבוא לקחת ממנו, שלחתי חבר שגם ככה נסע לנתניה (איפה שנביעות גר) להביא לי את המים ואתמול קיבלתי את המים (שבוע 11 בסייקל).

למדתי מהמקרה הזה כמה דברים: 1- להתארגן לפני הסייקל על הכל (!!), לא להגיד לעצמך דברים כמו ״יש עוד זמן לזה אפשר אחר כך לדאוג לזה״ או ״בא לי כבר להתחיל את הסייקל מה עכשיו אני אתחיל לשבור את הראש עם זה״.
2- לא למהר לשום מקום בתחום הזה. אני כבר כל כך רציתי להתחיל את הסייקל שלא ראיתי כל כך את הפרטים הקטנים, בסוף זה הכשיל אותי ותראה לאן הגעתי.
3- לא לסמוך על אף אחד יותר מדי. סמכתי על הדילר שלי, חשבתי שהוא יודע על מה הוא מדבר ובסוף אכלתי אותה.

קודם כל תודה רבה לך על התגובה הרצינית ושבאמת היה לך כוח לענות לי 👏
וכן אני גם מעוניין להתחיל את הסייקל הראשון בחיי כמה שיותר מהר - לצערי כמה אילוצים בתזונה וב-א"ש לא נותנים לי להתחיל ,
אני מאמין שאתחיל עוד כמה חודשים - בכל אופן ...
כשאני אתחיל את הסייקל אני גם כמובן התארגן על כל החומרים לפני שלא יהיה לי מה שקרה לך .
וכן אני קורא כל פעם מחדש את כל הנעוצים וזה כדי שאדע אם מעירים אותי בלילה משינה ואומרים לי :
"אסי מה הסייקל הראשון שצריך לבצע ?"
אני ישר ידקלם א,ב,ג,ד,ה,ו 😃

בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה !
יש לך מושג למה משלבים כלומיד וטמוקסיפן ביחד אם זה עושה את אותה פעולה ?

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה לך על התגובה הרצינית ושבאמת היה לך כוח לענות לי 👏
וכן אני גם מעוניין להתחיל את הסייקל הראשון בחיי כמה שיותר מהר - לצערי כמה אילוצים בתזונה וב-א"ש לא נותנים לי להתחיל ,
אני מאמין שאתחיל עוד כמה חודשים - בכל אופן ...
כשאני אתחיל את הסייקל אני גם כמובן התארגן על כל החומרים לפני שלא יהיה לי מה שקרה לך .
וכן אני קורא כל פעם מחדש את כל הנעוצים וזה כדי שאדע אם מעירים אותי בלילה משינה ואומרים לי :
"אסי מה הסייקל הראשון שצריך לבצע ?"
אני ישר ידקלם א,ב,ג,ד,ה,ו 😃

בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה !
יש לך מושג למה משלבים כלומיד וטמוקסיפן ביחד אם זה עושה את אותה פעולה ?
טמוקסיפן לוקחים בשביל למנוע ארומטיזציה של כל הטסט שנשאר בגוף לאחר הסייקל לאסטרוגן ובכך גם למנוע תופעות לוואי אסטרוגניות.
כלומיד בשביל לגרות את הגוף לייצר טסט.

טמוקסיפן לוקחים בשביל למנוע ארומטיזציה של כל הטסט שנשאר בגוף לאחר הסייקל לאסטרוגן ובכך גם למנוע תופעות לוואי אסטרוגניות.
תודה רבה חבר , טוב לדעת 😃

אני אתקן אותך קצת איש יקר, טמוקסיפן אינו מונע ארומטיזציה מאחר והוא SERM ולא AI. הוא פועל ברמת הרצפטור. ז"א שלאחר שהטסט מומר לאסטרוגן בסיועו של אנזים הארומטאז, כלומר באמצעות ארומטיזציה האסטרוגן מתקשה להיקשר לרצפטור, כך נמנעת פעולתו.

שמחתי לעזור. שיהיה לך בהצלחה בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית