הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צ'יט קטן בתפריט העמסה

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
שלום לכם חברים!
בשבת הקרובה תכננתי לי תפריט העמסה שמורכב מבערך 3000 וקצת קלוריות,160 גרם חלבון,20 גרם שומן עקב העדפה להעמסה איכותית ודלת שומן לטובת הפחמימות,ולבסוף 600 גרם פחמימות.

קצת קשה היה להגיע למספר כזה של פחמימות רק ממזונות כמו דגנים מלאים,פסטות,אורז וכו'...אז שילבתי בתפריט מן צ'יט שהוא בקבוק 1.5 של מיץ ענבים ששווה ל150 גרם פחמימות שמשלימות לי בול את התפריט.
האם הצ'יט הזה בסדר בתפריט העמסה או שבפעם הבאה כדאי להמנע מפחמימות מסוג זה ולהחליף אותם בעוד פחמימות איכותיות?

זה לא צ'יט, תשתה.
ואין סיכוי בעולם שיש לך רק 20 גרם שומן בתפריט העמסה, קשה מאוד בימי העמסות של 3000 קלוריות לא לעבור את ה50 גרם שומן (אלא אם אתה אוכל פחממה 1 קבועה שלא מכילה בכלל שומן ואוכל ממנה חצי קילו)

• פותח/ת השרשור
אז כן,אני אוכל ביום ההעמסה 400 גרם קלוגס K עקב זמינות של המוצר כי ההעמסה מתבצעת בבסיס בשבת.יש בכל זה 300 גרם פחמימות ורק 8 גרם שומן.

• פותח/ת השרשור
מחר אני בהעמסה,אבל איך לאכול יום אחרי?
רגיל עם גרעון מקסימלי?או שיש להפחית יותר מהרגיל בפחמימות(דילול) ולהעלות את החלבון תוך כדי שהגרעון נשאר כמעט זהה?

וגם מתי בערך מומלץ לעשות את ההעמסה הבאה אם אני תמיד משתדל לשמור על הגרעון המקסימלי?
שבת הבאה זה טוב או שכל שבת זה הרבה מדי?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה,ומה בקשר לשאלה השניה,יכול להיות שלא שמת לב כי עדכנתי דקה אחרי שפתחתי את הנושא ואתה בטח כבר היית באמצע התשובה.😃

תודה,ומה בקשר לשאלה השניה,יכול להיות שלא שמת לב כי עדכנתי דקה אחרי שפתחתי את הנושא ואתה בטח כבר היית באמצע התשובה.😃

קודם כל תלוי בהרגה שלך מתי אתה מרגיש שצריך לעשות המעמסה

אני אישית כשאני בגרעון גדול (ותפריט דל פחמימות) אוהב לעשות אחת ל6-7 ימים דלים - יום העמסה.

• פותח/ת השרשור
תגידו,עד כמה חשוב לבצע אימון ביום העמסה?
פשוט לא נתנו לי היום לפתוח חדר כושר בשושו בבסיס ולא יצא לי להתאמן.
וגם אחרי ההעמסה בשבוע הקרוב צרי ך לבצע יותר אירובי אם כרגיל אני עושה בשבוע 2 ריצות של 40 דקות?

תגידו,עד כמה חשוב לבצע אימון ביום העמסה?
פשוט לא נתנו לי היום לפתוח חדר כושר בשושו בבסיס ולא יצא לי להתאמן.
וגם אחרי ההעמסה בשבוע הקרוב צרי ך לבצע יותר אירובי אם כרגיל אני עושה בשבוע 2 ריצות של 40 דקות?

או שתעשה אימון לפני העמסה בבוקר או תעשה העמסה יום אחרי אימון.
אני אישית אוהב לעשות יום לפני בימי העמסה.

אירובי/אימונים/אוכל תשאיר אותו הדבר כמו לפני העמסה כל עוד אתה יורד במשקל

• פותח/ת השרשור
אז מה שאתה בעצם אומר זה שאם אתמול דווקא יצא לי להתאמן והיום בזמן ההעמסה לא אז זה בסדר גמור?
למה בזמן ההעמסה אין צורך להתאמן?
יש סיבה מסויימת?

האידיאל הוא לעשות את הדבר הבא:

לאכול ארוחה של כ400-500 המורכבת ברובה מפחממות, מעט חלבון, כמעט ללא שומן. זו היא הארוחה שלפני האימון (שעה - שעה וחצי) --> לעשות אימון אנאירובי בלבד --> לאחר האימון להתחיל להעמיס כמה שצריך.
העיקרון הוא סינטוז חלבון טוב יותר, באותו היום אף שאיבה "לאנאבוליזם", מאזן חיובי של בניית שריר מה שיכול להחזיר מסה שנאבדה, או אולי לבנות מסת שריר כמובן שלא נראת לעין.
כמו כן מצב הורמונאלי ואיזון טוב יותר (כולל הפרשה) לאחר אימון התנגדות (במיוחד אחד עצים).
אם לא תעשה אימון באותו היום או שתעשה יום אחרי או יומיים אחרי או יום לפני זה לא כזה עקרוני, זה ממש להתעסק בקקי, העיקר תעשה העמסה זה הכי חשוב.

• פותח/ת השרשור
שוב תודה לכם על המידע המפורט!

אגב,בלי הרבה קשר לנושא פשוט לא רוצה לפתוח אשכול על כל שאלה.
הנו אקספלוד,שמעתי עליו דברים מעולים,אמר לי מישהו שהמוצר הזה בעיקר למאסה ולא מתאים לחיטוב,האם המידע נכון?

פשוט תעשה כל שישי שאתה גם ככה יוצא
ואז תוכל לשתות קצת ולאכול קצת ג'אנק

שוב תודה לכם על המידע המפורט!

אגב,בלי הרבה קשר לנושא פשוט לא רוצה לפתוח אשכול על כל שאלה.
הנו אקספלוד,שמעתי עליו דברים מעולים,אמר לי מישהו שהמוצר הזה בעיקר למאסה ולא מתאים לחיטוב,האם המידע נכון?
אם בא לך קצת פאמפ תקנה, שום דבר מעבר לזה הוא לא עושה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית