הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה למולטי ויטמין

tomtomtom

משתמש מתחיל
218
20
נק' מוניטין:
20
218
20
מה קורה? יש לי כרגע את המולטי ויטמין של Solgar :
Multi Vitamin VM-75
אני שונא אותו כי הטעם שלו (מהשנייה שהוא בפה שלי) ממש מגעיל ועושה לי בחילה, הוא גדול ולא מחליק וקשה לבלוע אותו, ואפילו פעם אחת הקאתי בגללו.
אני לוקח מולטי ויטמין כי אני כמעט ולא אוכל ירקות ופירות, אני אוכל רק בצל, גזר, בטטה ותפוח אדמה.

אני אישית משתמש בשל TWINLAB בלי ברזל , בלי טעם לוואי וגודל סביר בהחלט.
תגיד הtwinlab בלי הכשר, אבל האם ידוע על מוצרים לא כשרים שנמצאים במולטי הזה? כי לא הצלחתי למצוא .

ואני השתמשתי במולטי של סנטרום האמת שהוא בלי טעם מורגש אבל כמו הטעם גם אני לא מרגיש שום שינוי .
אם אתה קונה של TwinLab אז בלי ברזל

אין סיבה שאחד מהמרכיבים יהיה לא כשר ,אבל כמו בהרבה כדורים יש ג'לטין שאם הבנתי נכון זה מצוי בעצמות של חיות , ובארה"ב משתמשים בזה הרבה מחזיר. נשמע מגעיל והכל , אבל אותי זה לא כל כך מעניין , כנל עניין הכשרות.
אם זה היה חשוב לי הייתי קונה משהו מהארץ , רק שזה הרבה יותר יקר.

אין סיבה שאחד מהמרכיבים יהיה לא כשר ,אבל כמו בהרבה כדורים יש ג'לטין שאם הבנתי נכון זה מצוי בעצמות של חיות , ובארה"ב משתמשים בזה הרבה מחזיר. נשמע מגעיל והכל , אבל אותי זה לא כל כך מעניין , כנל עניין הכשרות.
אם זה היה חשוב לי הייתי קונה משהו מהארץ , רק שזה הרבה יותר יקר.
ומינונים מאוד נמוכים כמובן 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית