הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קצת על ברט גיבס

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך

rud

משתמש קבוע
1,761
449
נק' מוניטין:
1,062
1,761
449
CROSSFIT

בהמשך ישיר על האשכול של קנדיטו, אלוף העולם בIPF 83KG ומחזיק בשיא עולם - הוא עדיין JR לפי הגיל.
המפצל אני יותר מאשמח אם יש לך מידע לשפוך עליו.

אתה חבר הוועדה?
מהיכן הקביעה המוחלטת?
בוא נראה..
בדיקות סטרואידים לא מגלות פפטידים, לא מגלות חלק ניכר מהדיזיינר סטרואידס, לא מגלות חומרים קצרים(בשימוש נכון כמובן), לא נותנות תשובות חד משמעיות לגביי סטרואידים כמו טורינבול. ב2013, שנה אחת לאחר אולימפידת 2012, בעקבות פיתוח של בדיקה חדשה, גילו בשתן של למעלה מ200 ספורטאים חשד לשימוש בטורניבול(אין לי מקור, שמעתי את זה איפשהו..אולי אחפש אם אתה ממש מתעקש).
אתה רוצה שאמשיך?
יש סטרואידים שנותנים במינון כה נמוך שבכלל לא ניתן לגלות אותם.

ואני עוד מדבר על האולימפיאדה כן?איפה שהבדיקות הם המחמירות ביותר.

הבדיקות לא תמיד מגלות, יכול להיות שהוא השתמש והתנקה לבדיקות.
יכול להיות, זה עדיין שונה מאיגוד בו יכול אדם להגיע לתחרות בתיזמון שיא מבחינת יעילות החומרים, שזוהי למעשה מטרת הבדיקה (שבד"כ מתבצעת מיד בתום התחרות). אין באמת יכולת לדעת מה צורך מתחרה במהלך השנה, אלא אם מדובר למשל בגופים גדולים שיכולים לערוך בדיקות פתע לספורטאי עילית גם במהלך השנה (מה שלדעתי לא יקרה בענף לא אולימפי, מחוסר תקציב ומחוסר עיניין לציבור).

יכול להיות, זה עדיין שונה מאיגוד בו יכול אדם להגיע לתחרות בתיזמון שיא מבחינת יעילות החומרים, שזוהי למעשה מטרת הבדיקה (שבד"כ מתבצעת מיד בתום התחרות). אין באמת יכולת לדעת מה צורך מתחרה במהלך השנה, אלא אם מדובר למשל בגופים גדולים שיכולים לערוך בדיקות פתע לספורטאי עילית גם במהלך השנה (מה שלדעתי לא יקרה בענף לא אולימפי, מחוסר תקציב ומחוסר עיניין לציבור).
מה זה משנה יעילות?
הבדיקות באות לבדוק אם האדם לוקח סטרואידים או לא. אם אתה רוצה לעשות מראית עין אז בסדר..אבל זה התעסקות בקקה.

מה זה משנה יעילות?
הבדיקות באות לבדוק אם האדם לוקח סטרואידים או לא. אם אתה רוצה לעשות מראית עין אז בסדר..אבל זה התעסקות בקקה.
אני מסכים איתך שמבחינת "הגינות", עצם העובדה שהספורטאי "בנה" את כוחו באימונים תחת השפעתם של AAS, נותנת לו יתרון לא "הוגן" ביחס לספורטאים אחרים שלא עשו זאת, גם אם לתחרות הוא הגיע "נקי".
אבל ביחס ליעילות עליה אמרת שזה לא משנה, אני לא מסכים. אני לא יודע אם יש לך ניסיון עם AAS, אבל בתור אחד שבעברו היה לו לא מעט, אני יכול לומר לך שיש הבדל גדול מאוד בין לבצע סקווט באמצע סייקל של (בין היתר) 200 מ"ג של oxymetholone ביום, לבין לבצע את אותו הסקווט, שלושה חודשים מסיום הסייקל.

אני מסכים איתך שמבחינת "הגינות", עצם העובדה שהספורטאי "בנה" את כוחו באימונים תחת השפעתם של AAS, נותנת לו יתרון לא "הוגן" ביחס לספורטאים אחרים שלא עשו זאת, גם אם לתחרות הוא הגיע "נקי".
אבל ביחס ליעילות עליה אמרת שזה לא משנה, אני לא מסכים. אני לא יודע אם יש לך ניסיון עם AAS, אבל בתור אחד שבעברו היה לו לא מעט, אני יכול לומר לך שיש הבדל גדול מאוד בין לבצע סקווט באמצע סייקל של (בין היתר) 200 מ"ג של oxymetholone ביום, לבין לבצע את אותו הסקווט, שלושה חודשים מסיום הסייקל.
ומה לגביי ביצוע של סקוואט בזמן שאתה על 50 מק"ג של טרן אוראלי או שהפסקת לקחת סטרואידים יומיים לפניי?או שהזרקת 12 שעות לפניי הבדיקה טסט סאספנשן?

ומה לגביי ביצוע של סקוואט בזמן שאתה על 50 מק"ג של טרן אוראלי או שהפסקת לקחת סטרואידים יומיים לפניי?או שהזרקת 12 שעות לפניי הבדיקה טסט סאספנשן?
לא יודע. ראשית, אין לי ניסיון עם החומרים האלה. שנית, אני לו בקיא ביכולות בדיקות המעבדה. אם אכן קיימת אפשרות למשוך חומרים חזקים אל תוך התחרות מבלי להשאיר עקבות, זה בהחלט מוציא את העוקץ מקיום הבדיקות.

קנדיטו חוזר ומדגיש שהאיגוד עורך בדיקות. (ככה הבנתי מהדיבור שלו בתחילת הסירטון ובסופו).

האיגוד עורך בדיקות בהחלט (יודע עפ"י IPF אוסטרליה) אבל אינך יודע מהי תדירות הבדיקות.
באוסטרליה נתפסים פה ושם אנשים אבל אם לוקחים בדיקה פעם בשנה עדיין אנשים יכולים להסתכן ולא להתחשב בזה.
עצם העובדה שהאיגוד עורך בדיקות בהחלט מורידה את התוצאות, אבל ממש לא אומרת שלא משתמשים.

לא פעם רואים (כולל ברט גיבס) סרטוני אימונים שמרימים יותר מהתחרות ביותר קלות (ברט גיבס נתן 270X3 ובתחרות 280X1) תחשבו לבד מה זה אומר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית