עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה חושב כך?אני מוריד את הכובע בפניו אבל טבעי הוא בחיים לא..
קנדיטו חוזר ומדגיש שהאיגוד עורך בדיקות. (ככה הבנתי מהדיבור שלו בתחילת הסירטון ובסופו).אני מוריד את הכובע בפניו אבל טבעי הוא בחיים לא..
הבדיקות לא תמיד מגלות, יכול להיות שהוא השתמש והתנקה לבדיקות.קנדיטו חוזר ומדגיש שהאיגוד עורך בדיקות. (ככה הבנתי מהדיבור שלו בתחילת הסירטון ובסופו).
הבדיקות האלה זה הבדיחה הכי גדולה שקיימת בספורטקנדיטו חוזר ומדגיש שהאיגוד עורך בדיקות. (ככה הבנתי מהדיבור שלו בתחילת הסירטון ובסופו).
אתה חבר הוועדה?הבדיקות האלה זה הבדיחה הכי גדולה שקיימת בספורט
בוא נראה..אתה חבר הוועדה?
מהיכן הקביעה המוחלטת?
יכול להיות, זה עדיין שונה מאיגוד בו יכול אדם להגיע לתחרות בתיזמון שיא מבחינת יעילות החומרים, שזוהי למעשה מטרת הבדיקה (שבד"כ מתבצעת מיד בתום התחרות). אין באמת יכולת לדעת מה צורך מתחרה במהלך השנה, אלא אם מדובר למשל בגופים גדולים שיכולים לערוך בדיקות פתע לספורטאי עילית גם במהלך השנה (מה שלדעתי לא יקרה בענף לא אולימפי, מחוסר תקציב ומחוסר עיניין לציבור).הבדיקות לא תמיד מגלות, יכול להיות שהוא השתמש והתנקה לבדיקות.
מה זה משנה יעילות?יכול להיות, זה עדיין שונה מאיגוד בו יכול אדם להגיע לתחרות בתיזמון שיא מבחינת יעילות החומרים, שזוהי למעשה מטרת הבדיקה (שבד"כ מתבצעת מיד בתום התחרות). אין באמת יכולת לדעת מה צורך מתחרה במהלך השנה, אלא אם מדובר למשל בגופים גדולים שיכולים לערוך בדיקות פתע לספורטאי עילית גם במהלך השנה (מה שלדעתי לא יקרה בענף לא אולימפי, מחוסר תקציב ומחוסר עיניין לציבור).
אני מסכים איתך שמבחינת "הגינות", עצם העובדה שהספורטאי "בנה" את כוחו באימונים תחת השפעתם של AAS, נותנת לו יתרון לא "הוגן" ביחס לספורטאים אחרים שלא עשו זאת, גם אם לתחרות הוא הגיע "נקי".מה זה משנה יעילות?
הבדיקות באות לבדוק אם האדם לוקח סטרואידים או לא. אם אתה רוצה לעשות מראית עין אז בסדר..אבל זה התעסקות בקקה.
ומה לגביי ביצוע של סקוואט בזמן שאתה על 50 מק"ג של טרן אוראלי או שהפסקת לקחת סטרואידים יומיים לפניי?או שהזרקת 12 שעות לפניי הבדיקה טסט סאספנשן?אני מסכים איתך שמבחינת "הגינות", עצם העובדה שהספורטאי "בנה" את כוחו באימונים תחת השפעתם של AAS, נותנת לו יתרון לא "הוגן" ביחס לספורטאים אחרים שלא עשו זאת, גם אם לתחרות הוא הגיע "נקי".
אבל ביחס ליעילות עליה אמרת שזה לא משנה, אני לא מסכים. אני לא יודע אם יש לך ניסיון עם AAS, אבל בתור אחד שבעברו היה לו לא מעט, אני יכול לומר לך שיש הבדל גדול מאוד בין לבצע סקווט באמצע סייקל של (בין היתר) 200 מ"ג של oxymetholone ביום, לבין לבצע את אותו הסקווט, שלושה חודשים מסיום הסייקל.
לא יודע. ראשית, אין לי ניסיון עם החומרים האלה. שנית, אני לו בקיא ביכולות בדיקות המעבדה. אם אכן קיימת אפשרות למשוך חומרים חזקים אל תוך התחרות מבלי להשאיר עקבות, זה בהחלט מוציא את העוקץ מקיום הבדיקות.ומה לגביי ביצוע של סקוואט בזמן שאתה על 50 מק"ג של טרן אוראלי או שהפסקת לקחת סטרואידים יומיים לפניי?או שהזרקת 12 שעות לפניי הבדיקה טסט סאספנשן?
קנדיטו חוזר ומדגיש שהאיגוד עורך בדיקות. (ככה הבנתי מהדיבור שלו בתחילת הסירטון ובסופו).