נתניהו: "הנערים נחטפו על-ידי חמאס - ויהיו לכך השלכות חמורות"

אז מה אתה מצפה? שכל האוכלוסיה תהיה באותה רמת השכלה ולכולם תהיה אותה דעה פוליטית? יש במדינה הרבה טמבלים, לא בדקתי במדינות אחרות אבל אני מניח שזה אותו הדבר.

אז מה אתה מצפה? שכל האוכלוסיה תהיה באותה רמת השכלה ולכולם תהיה אותה דעה פוליטית? יש במדינה הרבה טמבלים, לא בדקתי במדינות אחרות אבל אני מניח שזה אותו הדבר.

אני ממש לא מצפה שכל האוכלוסייה תהיה באותה רמת השכלה.
זה תלוי על איזה מדינות אתה מדבר, אני מדבר על מדינות יציבות כמו קנדה, אוסטרליה וכו.. זה בעייתי להשוות אותם לישראל כי הרקע שלהם שונה לגמרי (זו לא הייתה הכוונה שלי בכלל), אבל הרקע שלהם הוא מה שגורם לי לרצות לעבור לשם (שכנים נורמליים, תרבות בציבור, כבוד אנושי, סבלנות וסובלנות והרשימה עוד ארוכה).
ואני מדבר מניסיון מהשהות שלי בחלק ממדינות אירופה ובקנדה, נחשפתי לתרבות ולמנטליות שלהם.
שם השסע (על המדינות שציינתי) התרבותי ממש אבל ממש לא עמוק כמו בישראל, ושם לרוב לא ישללו את הדעה שלך רק בגלל שהיא מעט שונה.
אנשים מפגרים יש בכל מקום, לא לזה התכוונתי בכלל.
ישראל היא מדינה בעייתית בהמון תחומים, כל בעיה בתחום מסוים מתפשטת לתחום אחר.

עזוב אני כבר מת לברוח מכאן, מצביעים פה לאנשים שדופקים אותם רק בגלל שהם ממפלגת ימין.
בתור שמאלני נמאס לי כבר מהאנשים כאן, כמעט כולם פה חושבים שכל השמאלנים הם נאצים שונאי ישראל.
שלא נדבר בכלל על כל הגזענות שיש כאן, "אתה גם אשכנזי לבן וגם שמאלני? צריך להשמיד אותך!" (ציטוט ממה שפעם רשמו לי בפייסבוק, 23 לייקים הוא קיבל).
אנשים פה קיבלו חינוך שכל העולם אנטישמי, ושרק ביבי יציל אותם כי הוא "איש כריזמטי", לכן המצב כאן אבוד.
כל שמלאני שיצא לי להכיר הוא תמים עוכר ישראל
מה לעשות, זה הייצוג שלכם

כל שמלאני שיצא לי להכיר הוא תמים עוכר ישראל
מה לעשות, זה הייצוג שלכם

אתה צודק לגמרי!, זה הייצוג שלנו.
למה? כי השמאלני המתון לא טורח בכלל להשמיע את הדעה שלו כי הוא יודע שהולכים להטיף לו על דעתו.
אני גם כזה, ביום יום אני בכלל לא מדבר על פוליטיקה עם אף אחד, כי פשוט הרמתי ידיים.
אני מציג פה את העמדה הפוליטית שלי מכיוון שיש פה בפורום אנשים בוגרים, שראוי וכיף לשבת ולדון בנושא.
צריך הרי להוציא את זה מתישהו 😉.

יום טוב.

אתה צודק לגמרי!, זה הייצוג שלנו.
למה? כי השמאלני המתון לא טורח בכלל להשמיע את הדעה שלו כי הוא יודע שהולכים להטיף לו על דעתו.
אני גם כזה, ביום יום אני בכלל לא מדבר על פוליטיקה עם אף אחד, כי פשוט הרמתי ידיים.
אני מציג פה את העמדה הפוליטית שלי מכיוון שיש פה בפורום אנשים בוגרים, שראוי וכיף לשבת ולדון בנושא.
צריך הרי להוציא את זה מתישהו 😉.

יום טוב.
כל דיעה ששמעתי הייתה תמימה דבילית ועוכרת ישראל
תוכיח אחרת ואולי החכים טיפה

אני כבר יכול להגיד לך שאני לא דביל עוכר ישראל, אבל אין בעיה, על איזה נושא אתה רוצה שאדבר אתך?
אני זז עכשיו לאימון, תרשום לי ובכיף אני אשיב לך מאוחר יותר.

אני כבר יכול להגיד לך שאני לא דביל עוכר ישראל, אבל אין בעיה, על איזה נושא אתה רוצה שאדבר אתך?
אני זז עכשיו לאימון, תרשום לי ובכיף אני אשיב לך מאוחר יותר.
החזרת שטחים
ה"כיבוש"
ולמה זה בסדר לשלוח טילים מבתי חולים בעזה אבל לנו אסור להתקיף

יאללה ביבי !מי יכול להחליף אותו?
ימנים תמימים מצביעים לביבי,מזיין גם את הכלכלה וגם את "הביטחון" העלאק חשוב.לכל הימין יש זיכרון של דג,שכחו את עמוד ענן,את האיום הגרעיני מאיראן שממש פה כמו שביבי אומר ושכחו את אופן ההתנהלות מבחינה כספית של המלך ביבי.הימין לא רוצה שלום,לא דואג לכלכלה ובעד כפייה דתית.
כן אבל מי יכול להחליף אותו?
אתה מכחיש את העובדה שיש כיבוש?
וכן מדינה לא יכולה להתקיף אזרחים תמימים.

יאללה ביבי !מי יכול להחליף אותו?
ימנים תמימים מצביעים לביבי,מזיין גם את הכלכלה וגם את "הביטחון" העלאק חשוב.לכל הימין יש זיכרון של דג,שכחו את עמוד ענן,את האיום הגרעיני מאיראן שממש פה כמו שביבי אומר ושכחו את אופן ההתנהלות מבחינה כספית של המלך ביבי.הימין לא רוצה שלום,לא דואג לכלכלה ובעד כפייה דתית.
כן אבל מי יכול להחליף אותו?
הנה הנחה טיפוסית של שמלאני טיפוסי
מתי ראית אותי תומך בביבי? איך אתה יודע ששכחתי מה קרה בעמוד ענן והאיום האירני?
איך אתה יודע ששכחתי את ההתנהלות הכספית?
אני ימני קיצוני אבל לא סובל את ביבי

הנה הנחה טיפוסית של שמלאני טיפוסי
מתי ראית אותי תומך בביבי? איך אתה יודע ששכחתי מה קרה בעמוד ענן והאיום האירני?
איך אתה יודע ששכחתי את ההתנהלות הכספית?
אני ימני קיצוני אבל לא סובל את ביבי

אתה מיוחד אני טיפוסי.

שמאלנים לרוב בעלי כוונות טובות. פשוט מרוב כוונה טובה הם מתעלמים מהמציאות.
כמו ילד קטן שרוצה משהו וזהו זה.
הפלסטינים מוכיחים את זה פעם אחר פעם. יש להם רק מטרה אחת.
לגבי השמאל הקיצוני, זאת קבוצה חסרת זהות, עם בעיות נפשיות מאוד לא פשוטות. בשתי מילים- קצת מסכנים.

שמאלנים לרוב בעלי כוונות טובות. פשוט מרוב כוונה טובה הם מתעלמים מהמציאות.
כמו ילד קטן שרוצה משהו וזהו זה.
הפלסטינים מוכיחים את זה פעם אחר פעם. יש להם רק מטרה אחת.
לגבי השמאל הקיצוני, זאת קבוצה חסרת זהות, עם בעיות נפשיות מאוד לא פשוטות. בשתי מילים- קצת מסכנים.

שכחת מי הקים את המדינה הזו.

שכחת מי הקים את המדינה הזו.
מי? אבל בעיקר אני אשמח לקבל הסבר על זה:
10303747_652800774801663_4771647900154403427_n.png

דתי עם כיפה שכפוף למפלגות ולזרם החרדי דתי שקורא לעצמו עלאק לאומי אוהב ישראל.
מהסוג שהיה בעד כפייה דתית עם מבצעים צבאים כושלים 0 הרתעה ובנה לעצמו בית במיליונים ותקציב גלידה באלפי שקלים.
אחד שעושה שכולא מעל מיליון איש מפציץ אותם בפצצות זרחן ומתפלא שהם תוקפים בחזרה ולא אוהבים אותו.מהסוג שלא מחפש פתרון וממשיך לבנות בשטחים ובאותו זמן שיחרר מעל 1000 מחבלים.

מהסוג שהיה בעד כפייה דתית עם מבצעים צבאים כושלים 0 הרתעה ובנה לעצמו בית במיליונים ותקציב גלידה באלפי שקלים.
אחד שעושה שכולא מעל מיליון איש מפציץ אותם בפצצות זרחן ומתפלא שהם תוקפים בחזרה ולא אוהבים אותו.מהסוג שלא מחפש פתרון וממשיך לבנות בשטחים ובאותו זמן שיחרר מעל 1000 מחבלים.
קצת לא מסתדר לי התיאורים..

קח אותי לדוגמא אם לא מסתדר לך הדת
אני אתאיסט, סבבה?
עדיין ימני, למה? כי על כמה פיגועים יוצא לנו לשמוע? הרבה..
חטיפות? לא חסר
ניסיונות לפיגועים גם לא חסר
עיר שלמה מתחת לעזה כדי להבריח נשק...מה תאמר על זה?
ויש עוד הרבה דברים שאין בכלל כוח להכנס אליהם
המלחמה הזו תיפסק שהאמהות המוסלמיות יאהבו את הילדים שלהם יותר ממה שהן שונאות אותנו

קח אותי לדוגמא אם לא מסתדר לך הדת
אני אתאיסט, סבבה?
עדיין ימני, למה? כי על כמה פיגועים יוצא לנו לשמוע? הרבה..
חטיפות? לא חסר
ניסיונות לפיגועים גם לא חסר
עיר שלמה מתחת לעזה כדי להבריח נשק...מה תאמר על זה?
ויש עוד הרבה דברים שאין בכלל כוח להכנס אליהם
המלחמה הזו תיפסק שהאמהות המוסלמיות יאהבו את הילדים שלהם יותר ממה שהן שונאות אותנו
לצערי ולצער כולנו זה לא יגמר לעולם..
נאיבי מי שחושב שבאמת יהיה שלום או שתי מדינות לשני עמים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית