- פותח/ת השרשור
המחשבה שלי הייתה שאם אני באמת עובר לתכנית הזאת להתחיל עם 15 קילו (לא משנה אם מוט קטן או דאמבלים) ופשוט התקדמות איטית במשקלים, אני אתן לזה עוד כמה אימונים אבל כרגע הטכניקה לא משהו. ראיתי היום בערך 10 סרטונים רק על סקוואט ועוד 2 על בנץ' ומילטרי וגם 2 על דדליפט, קראתי עוד פעם את המאמר באתר של קילוגרם, אני מרגיש שאני יכול לשפר את הטכניקה כבר מהאימון הזה. אני יוצא למכון עכשיו, סרטונים בערב כשאני אגיע הביתה. אימון סביראני מאמין שזה יעכב אותך.. עדיף SS, במיוחד כשאתה מתקשה ב5 חזרות בנץ' עם מוט ריק לא כדאי 8 חזרות. SS יקדם אותך הכי מהר לדעתי.
הסקוואט מזוויע אני מתבייש להעלות סרטון
מזוויע ברמה של אם ריפטו רואה את זה הוא מתאבד
המתח סבבה סגרתי הכל
הבנץ הרגיש לי מעולה העלתי ב5 קילו סרטונים עד שעה בערך לא יהיו סרטונים נדפק לי הטלפון לגמרי מחר לוקח אותו לתיקון בתקווה שאחרי האימון בשלישי יהיו לי סרטונים של הדדליפט, פרס וסקוואט.
הטכניקה בסקוואט היום גרועה הרגשתי את זה וכשראיתי תסרטונים הבנתי שזה באמת באמת לא טוב, אין בכלל שיפור מאז שבוע שעבר.
לא מצליח לזהות מה הבעיה ואני מתחיל כבר להתייאש. יש למישהו הצעות איך אני מצליח להסקוויט כמו בנאדם בלי שיצא לי חצי גוד מורנינג וחצי תנועה הזויה שאין לה שם? המאמן הסתכל אמר שהוא לא יודע מה הבעיה ושזה בסדר, ראיתי מלאא סרטונים והורדתי את החלק של הסקוואט מהספר של ריפטו קראתי פעמיים ולא מצליח ליישם
אולי כדאי לנסות בוקס סקוואט? או עם דאמבלים? אני באמת לא יודע, אני מרגיש שאני יכול להרים הרבה יותר אם תהיה לי טכניקה טובה, אני רוצה לתקן את זה כבר ולהתחיל לרוץ במשקלים.