הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Schif no more - SS!

• פותח/ת השרשור EZ7
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני מאמין שזה יעכב אותך.. עדיף SS, במיוחד כשאתה מתקשה ב5 חזרות בנץ' עם מוט ריק לא כדאי 8 חזרות. SS יקדם אותך הכי מהר לדעתי.
המחשבה שלי הייתה שאם אני באמת עובר לתכנית הזאת להתחיל עם 15 קילו (לא משנה אם מוט קטן או דאמבלים) ופשוט התקדמות איטית במשקלים, אני אתן לזה עוד כמה אימונים אבל כרגע הטכניקה לא משהו. ראיתי היום בערך 10 סרטונים רק על סקוואט ועוד 2 על בנץ' ומילטרי וגם 2 על דדליפט, קראתי עוד פעם את המאמר באתר של קילוגרם, אני מרגיש שאני יכול לשפר את הטכניקה כבר מהאימון הזה. אני יוצא למכון עכשיו, סרטונים בערב כשאני אגיע הביתה. אימון סביר
הסקוואט מזוויע אני מתבייש להעלות סרטון
מזוויע ברמה של אם ריפטו רואה את זה הוא מתאבד
המתח סבבה סגרתי הכל
הבנץ הרגיש לי מעולה העלתי ב5 קילו סרטונים עד שעה בערך לא יהיו סרטונים נדפק לי הטלפון לגמרי מחר לוקח אותו לתיקון בתקווה שאחרי האימון בשלישי יהיו לי סרטונים של הדדליפט, פרס וסקוואט.
הטכניקה בסקוואט היום גרועה הרגשתי את זה וכשראיתי תסרטונים הבנתי שזה באמת באמת לא טוב, אין בכלל שיפור מאז שבוע שעבר.
לא מצליח לזהות מה הבעיה ואני מתחיל כבר להתייאש. יש למישהו הצעות איך אני מצליח להסקוויט כמו בנאדם בלי שיצא לי חצי גוד מורנינג וחצי תנועה הזויה שאין לה שם? המאמן הסתכל אמר שהוא לא יודע מה הבעיה ושזה בסדר, ראיתי מלאא סרטונים והורדתי את החלק של הסקוואט מהספר של ריפטו קראתי פעמיים ולא מצליח ליישם
אולי כדאי לנסות בוקס סקוואט? או עם דאמבלים? אני באמת לא יודע, אני מרגיש שאני יכול להרים הרבה יותר אם תהיה לי טכניקה טובה, אני רוצה לתקן את זה כבר ולהתחיל לרוץ במשקלים.

המחשבה שלי הייתה שאם אני באמת עובר לתכנית הזאת להתחיל עם 15 קילו (לא משנה אם מוט קטן או דאמבלים) ופשוט התקדמות איטית במשקלים, אני אתן לזה עוד כמה אימונים אבל כרגע הטכניקה לא משהו. ראיתי היום בערך 10 סרטונים רק על סקוואט ועוד 2 על בנץ' ומילטרי וגם 2 על דדליפט, קראתי עוד פעם את המאמר באתר של קילוגרם, אני מרגיש שאני יכול לשפר את הטכניקה כבר מהאימון הזה. אני יוצא למכון עכשיו, סרטונים בערב כשאני אגיע הביתה. אימון סביר
הסקוואט מזוויע אני מתבייש להעלות סרטון
מזוויע ברמה של אם ריפטו רואה את זה הוא מתאבד
המתח סבבה סגרתי הכל
הבנץ הרגיש לי מעולה העלתי ב5 קילו סרטונים עד שעה בערך לא יהיו סרטונים נדפק לי הטלפון לגמרי מחר לוקח אותו לתיקון בתקווה שאחרי האימון בשלישי יהיו לי סרטונים של הדדליפט, פרס וסקוואט.
הטכניקה בסקוואט היום גרועה הרגשתי את זה וכשראיתי תסרטונים הבנתי שזה באמת באמת לא טוב, אין בכלל שיפור מאז שבוע שעבר.
לא מצליח לזהות מה הבעיה ואני מתחיל כבר להתייאש. יש למישהו הצעות איך אני מצליח להסקוויט כמו בנאדם בלי שיצא לי חצי גוד מורנינג וחצי תנועה הזויה שאין לה שם? המאמן הסתכל אמר שהוא לא יודע מה הבעיה ושזה בסדר, ראיתי מלאא סרטונים והורדתי את החלק של הסקוואט מהספר של ריפטו קראתי פעמיים ולא מצליח ליישם
אולי כדאי לנסות בוקס סקוואט? או עם דאמבלים? אני באמת לא יודע, אני מרגיש שאני יכול להרים הרבה יותר אם תהיה לי טכניקה טובה, אני רוצה לתקן את זה כבר ולהתחיל לרוץ במשקלים.
תקשיב. אתה בן 14, אתה לא צריך למהר לשום מקום..
אל תעשה SS, תלמד לעשות בוקס סקוואט וככה גם תלמד להסקוויט טוב יותר. בנץ תעבוד עם דאמבלים אפילו בתור התחלה, תשכח מדדליפט לזמן הקרוב ותעשה אותו שיתחזק לך הסקוואט. במקום דדליפט תבצע פשיטות גוף. מתח ומקבילים אם אתה יכול. אתה יכול לעשות מסור, וגם סטים ליידים (טרייספס ובייספס פעם בשבוע) . אולי אם זה מעניין אותך הייתי שוקל להצטרך לקרוספיט(אם יש מועדון באיזור) וככה גם תלמד טכניקות טוב. כמובן שאם אתה הולך למאמן אישי טוב כמו החברה מהפורום:
טל אפרת
אופק בן ציון
אביב גואטה
רן כהן
אז אתה מסודר!

וואו , להתחיל בגילך להתאמן ברצינות זה לא עניין של מה בכך
באמת כל הכבוד על הרצון , אני יכול להבטיח לך שאם תעשה SS כמו שצריך ולא תוותר ותלך איתה עד הסוף - אתה תהיה מרוצה מהתוצאות
בSS הדבר הכי חשוב זה ההתמדה , אני מתכוון לשינה,לתזונה,לאימונים - כל אלה ביחד קובעים לך את המשקל על המוט
אני מציע שלפני שאתה מעלה משקלים תעבוד על טכניקה , תמיד תוכל להעלות סרטונים ולשמוע עצות לגבי שיפור בטכניקה
אתה די צעיר , ככה שאין לך מה למהר עם הוספת משקלים לפני שאתה יודע את הטכניקה פיקס
אני אעקוב אחרי הלוג , מצפה לתוצאות טובות , בהצלחה !!
אני גם בן 14 ויש פה יהב אחר בן 13
פותח האשכול המון בהצלחה אתה רוצה להיות ליפטר? חחחח schif no more באמת אבל יש לך גוף של שחיף הגג יעשה לך טוב,בכל מקרה בא לך להביא לי ווצאפ בפרטי ? אני לא גיי או משהו סתם שנצרף אותך לקבלה בווצאפ שלנו חחחח האמת אני מתגעגע למשקלים כאלה הכי כיף,בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
תקשיב. אתה בן 14, אתה לא צריך למהר לשום מקום..
אל תעשה SS, תלמד לעשות בוקס סקוואט וככה גם תלמד להסקוויט טוב יותר. בנץ תעבוד עם דאמבלים אפילו בתור התחלה, תשכח מדדליפט לזמן הקרוב ותעשה אותו שיתחזק לך הסקוואט. במקום דדליפט תבצע פשיטות גוף. מתח ומקבילים אם אתה יכול. אתה יכול לעשות מסור, וגם סטים ליידים (טרייספס ובייספס פעם בשבוע) . אולי אם זה מעניין אותך הייתי שוקל להצטרך לקרוספיט(אם יש מועדון באיזור) וככה גם תלמד טכניקות טוב. כמובן שאם אתה הולך למאמן אישי טוב כמו החברה מהפורום:
טל אפרת
אופק בן ציון
אביב גואטה
רן כהן
אז אתה מסודר!
יש הרבה שהתחילו בגיל שלי ואפילו לפני
אני רוצה מאד לעשות SS אני מרגיש שהסקוואט זה הכי בעייתי, הדדליפט והבנץ שלי לדעתי טובים ועל הפרס אני גם כן עוד לא ממש סגור.. (סרטונים של שלושתם עוד השבוע)
אין לי מושג מה זה פשיטות גוף אבל אני לא מתכוון לוותר לגמרי על SS רק בגלל בעיות בטכניקה, קרוספיט זה בולשיט לדעתי (בלי לפגוע בכל הקרוספיטרים בפורום).
אני באמת מרגיש שאני יכול לשפר בהרבה את הטכניקה רק אין לי מושג איך, לא נראה לי שהלתייאש ולוותר על התכנית זה מה שיעזור.

אני רוצה מאד לעשות SS אני מרגיש שהסקוואט זה הכי בעייתי, הדדליפט והבנץ שלי לדעתי טובים ועל הפרס אני גם כן עוד לא ממש סגור.. (סרטונים של שלושתם עוד השבוע)
אין לי מושג מה זה פשיטות גוף אבל אני לא מתכוון לוותר לגמרי על SS רק בגלל בעיות בטכניקה, קרוספיט זה בולשיט לדעתי (בלי לפגוע בכל הקרוספיטרים בפורום).
אני באמת מרגיש שאני יכול לשפר בהרבה את הטכניקה רק אין לי מושג איך, לא נראה לי שהלתייאש ולוותר על התכנית זה מה שיעזור.
בולשיט לא בולשיט, כולם פה ביינתים יותר חזקים ממך. אז תרגע חמוד.

• פותח/ת השרשור
בולשיט לא בולשיט, כולם פה ביינתים יותר חזקים ממך. אז תרגע חמוד.
שמע, לא באתי לריב. אני רוצה להתאמן ולא יודע איך לעשות סקוואט, בשביל זה אני שואל פה, אם אתה לא רוצה לעזור אז פשוט אל תגיב, לא כזה קשה.

גבר כל הכבוד על ההתמדה , אני בן 15 כרגע גם עושה SS , תתאמן חזק תאכל טוב תישן טוב ואתה תראה תוצאות .
ממליץ לך כשתרגיש לנכון לקנות קריאטין אם ביכולתך. למרות זאת , בכל זאת חייב לציין שהטכניקה בעייתית , ראיתי את הסרטון של הבנץ שלך והתפללתי שהוא לא יפול עליך בטעות , ממליץ או לעבוד עם משקולות יד או המוט הקטן יותר . המטרה להתחזק. בהצלחה !

איך אתה מרשה לעצמך לפסול תחום כזה ענק כאשר אתה בקושי מצליח ללחוץ מוט ריק?
אתה בן 14, תגיע ל5 פלטות ותרשה לעצמך לדבר ככה

• פותח/ת השרשור
איך אתה מרשה לעצמך לפסול תחום כזה ענק כאשר אתה בקושי מצליח ללחוץ מוט ריק?
אתה בן 14, תגיע ל5 פלטות ותרשה לעצמך לדבר ככה
אני מרשה לעצמי לומר שאני לא רוצה לעשות קרוספיט כי אני לא רוצה לעשות את זה.
גם אתה התחלת בגיל 14 (אני עוקב אחרי הלוג שלך) וגם אתה כמו רוב האחרים פה התחילו ממשקלים נמוכים ומוט ריק, לא?

גם אתה התחלת בגיל 14 (אני עוקב אחרי הלוג שלך) וגם אתה כמו רוב האחרים פה התחילו ממשקלים נמוכים ומוט ריק, לא?
ברור שהתחלתי ממשקלים נמוכים, ולא אמרתי שום דבר על שום תחום כי שקלתי 60 קילו על 1.80 עם 40 סקוואט ולכן לא הרשתי לעצמי לדבר ככה

שים סרטון לביקורת בפורום הראשי, צלם כמו שצריך מזוית נכונה ויעזרו לך עם הטכניקה. אחר"כ תצלם את התיקונים שעשית

ברור שהתחלתי ממשקלים נמוכים, ולא אמרתי שום דבר על שום תחום כי שקלתי 60 קילו על 1.80 עם 40 סקוואט ולכן לא הרשתי לעצמי לדבר ככה
קרוספיט זה לגייז אחיי...
אתה לא תזלזל פה באף אחד, יכולת להגיד שאתה לא רוצה, אם אתה חושב שיצאת גבר פה כי אמרת משהו סטייל ליפטינג עד הקבר עחי, אז אתה טועה.
שמע, לא באתי לריב. אני רוצה להתאמן ולא יודע איך לעשות סקוואט, בשביל זה אני שואל פה, אם אתה לא רוצה לעזור אז פשוט אל תגיב, לא כזה קשה.
תקשיב טוב יחתיכת חצוף. באתי לעזור לך מההתחלה. ניסיתי לקצר לך את הדגשים שרן כהן (אחד המאמנים הכי טובים בארץ) מנחה. לא טוב לך סבבה,
אבל בחייאת ראבק קצת צניעות, אתה מתקשה עם מוט ריק ואתה מדבר על זה שקרוספיט זה לבולשיט? בחייאת הבנות אצלינו בקרוספיט מרימות פי 2 ממך, אהה וכן, הם מתחילות.

קרוספיט זה לגייז אחיי...
אתה לא תזלזל פה באף אחד, יכולת להגיד שאתה לא רוצה, אם אתה חושב שיצאת גבר פה כי אמרת משהו סטייל ליפטינג עד הקבר עחי, אז אתה טועה.
תקשיב טוב יחתיכת חצוף. באתי לעזור לך מההתחלה. ניסיתי לקצר לך את הדגשים שרן כהן (אחד המאמנים הכי טובים בארץ) מנחה. לא טוב לך סבבה,
אבל בחייאת ראבק קצת צניעות, אתה מתקשה עם מוט ריק ואתה מדבר על זה שקרוספיט זה לבולשיט? בחייאת הבנות אצלינו בקרוספיט מרימות פי 2 ממך, אהה וכן, הם מתחילות.

מה אתה רוצה מהילד? הוא לא אוהב קרוספיט וזו זכותו אז מה אתה יורד לפסים אישיים

קצת עפת עליו לא? כולה רשם משפט אחד על קרוספיט בלוג שלו... זכותו לדעה גם אם היא לא גאונית

אולי תנסה להיות קצת יותר סבלני ונחמד למישהו חדש בפורום...

ו-EZ7, זה:

שים סרטון לביקורת בפורום הראשי, צלם כמו שצריך מזוית נכונה ויעזרו לך עם הטכניקה. אחר"כ תצלם את התיקונים שעשית

• פותח/ת השרשור
קצת עפת עליו לא? כולה רשם משפט אחד על קרוספיט בלוג שלו... זכותו לדעה גם אם היא לא גאונית

אולי תנסה להיות קצת יותר סבלני ונחמד למישהו חדש בפורום...

ו-EZ7, זה:
מה הכוונה ב"תיקונים"?

מה אתה רוצה מהילד? הוא לא אוהב קרוספיט וזו זכותו אז מה אתה יורד לפסים אישיים
לא, זה פשוט ילד שמנסים לעזור לו וכל מה שהוא הצליח להבין מה זה שהערתי לו על כך שזה מכבד שהוא מדבר ככה לקרוספיט, ואם עכשיו הייתי אומר שליפטינג זה חרא כולם פה היו עפים עליי כאילו אני שמאלני/טבעוני/בילדר. אז הדעה שלי היא שילדים שאין להם משקל על המוט לא יכולים לבקר קרוספיטרים (לא מדבר על עצמי פה..) נתתי לא תגובה אינפורמטיבית שהוא בעצמו הצדיק אותה בתגובה לפני. לא מזבז תזמן שלי פה יותר, EZ7, תן בראש.

מה הכוונה ב"תיקונים"?

אתה מעלה סרטון, אומרים לך לדוג' שהברכיים קורסות, אז פעם הבאה שאתה עושה סקוואט אתה ממש מנסה לשים לזה לב, אח"כ שוב מעלה את הסרטון של הסקוואט החדש, אומרים לך שנקודת הכובד זזה קדימה כשאתה עולה, אתה מתקן את זה בפעם הבאה, מצלם ועלה וככה עד שאתה תופס את הטכניקה כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אתה מעלה סרטון, אומרים לך לדוג' שהברכיים קורסות, אז פעם הבאה שאתה עושה סקוואט אתה ממש מנסה לשים לזה לב, אח"כ שוב מעלה את הסרטון של הסקוואט החדש, אומרים לך שנקודת הכובד זזה קדימה כשאתה עולה, אתה מתקן את זה בפעם הבאה, מצלם ועלה וככה עד שאתה תופס את הטכניקה כמו שצריך.
אוקיי
תודה רבה לכל מי שעזר, יהיו סרטונים מחר ובחמישי, אני מקווה שאני אוכל לשפר את הטכניקה בשבוע-שבועיים הקרובים ולהתחיל להתקדם במשקלים.

• פותח/ת השרשור
אימון סבבה
בסקוואט שני סטים הרגשתי שהטכניקה יותר טובה
בסט האחרון לא יודע מה קרה לי אבדתי ריכוז לגמרי והטכניקה הייתה נוראית
מילטרי היה מדריך שאמר לי שאני עושה בסדר ואימון הבא להוסיף קצת משקל כי קל לי מדי, הסרטון בזווית חרא לא רואים את רוב הגוף רק חזה ומעלה..
להעלות בכל זאת?
הדדליפט הרגיש לי מצוין הגב היה ישר כמו דיקט רק בין החזרות לפני הסטאפ הוא נהיה קצת עגול ואז התיישר.. סרטונים כשאני אגיע הביתה

אימון סבבה
בסקוואט שני סטים הרגשתי שהטכניקה יותר טובה
בסט האחרון לא יודע מה קרה לי אבדתי ריכוז לגמרי והטכניקה הייתה נוראית
מילטרי היה מדריך שאמר לי שאני עושה בסדר ואימון הבא להוסיף קצת משקל כי קל לי מדי, הסרטון בזווית חרא לא רואים את רוב הגוף רק חזה ומעלה..
להעלות בכל זאת?
הדדליפט הרגיש לי מצוין הגב היה ישר כמו דיקט רק בין החזרות לפני הסטאפ הוא נהיה קצת עגול ואז התיישר.. סרטונים כשאני אגיע הביתה
תעלה הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית