הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה ניסיון לעלות במשקל , האם הצליח ?

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך
בטח שזה נראה עור ועצמות לא חושב שיש שינוי מפעם קודמת וגם לא עבר הרבה זמן מה אתה חושב שזהו כבר עולים כל כך מהר

• פותח/ת השרשור
בטח שזה נראה עור ועצמות לא חושב שיש שינוי מפעם קודמת וגם לא עבר הרבה זמן מה אתה חושב שזהו כבר עולים כל כך מהר
תודה על התשובה , שמע למשל היום אכלתי ככה :

נס קפה (2).
2 פריכיות עם 2 כפיות קוטג 9%.
2 פרוסות לחם עם 2 כפות קוטג 9%.
4 כוסות של גזר ואפונה , עם בצל אחד גדול.
חתיכה של חזה עוף.
תפוח.
10 ענבים.
קורנפלקס שוקולד וניל (עיגולים כאלה) 4 כוסות , עם 2 כוסות חלב.

ובערב אני גם יאוכל , השאלה האם אני יעלה מזה ?

נערך לאחרונה:

נס קפה (2).
חתיכה של חזה עוף.
תפוח.
10 ענבים.

עכשיו חשוב לציין שרק היום אני בתפריט כזה ולא מסודר , יש לי תפריט יותר מסודר , שסודר לפי פחמימות , חלבונים וכו' , היום אני לא יכול לממש אותו.

לא מספיק אוכל תבנה תפריט יש פה אנשים שיעזרו לך לבנות אני לא כזה מבין בזה

נס קפה (2).
חתיכה של חזה עוף.
תפוח.
10 ענבים.

עכשיו חשוב לציין שרק היום אני בתפריט כזה ולא מסודר , יש לי תפריט יותר מסודר , שסודר לפי פחמימות , חלבונים וכו' , היום אני לא יכול לממש אותו.
אתה יכול פשוט להשקל את זה יודע... ולגבי מה שאכלת זה בדיחה אחי אפשר לחטב עם זה

לא עבד אחי ההפך זה הנכון ירדתה במשקל אחי.. לא העיקר זה לעלות במשקלים כנראה אתה לא אוכל כמו שצריך ולא מכניס את כמות הקלוריות ב+ חיובי, בגלל זה אתה לא רואה עלייה תתחיל לאכול ומשם תראה את העלייה

פשוט תתחיל לאכול אתה צריך לאכול הרבה רק תסים לבן שזה לא אוכל מלוכלך לא פיצה וג'אנק פוד תנסה לאכול תפוחי אדמה אורז לחם פסטות בטטה בננות בשר ביצים טונה דגים מוצרי חלב תוכל והרבה אל תפחד מהמאכלים האלה.. ומבטיח לך תראה שינוי בעליה.. + משקלים גבוהיים.. אתה תעלה במשקל מהר מאוד..

• פותח/ת השרשור
לא עבד אחי ההפך זה הנכון ירדתה במשקל אחי.. לא העיקר זה לעלות במשקלים כנראה אתה לא אוכל כמו שצריך ולא מכניס את כמות הקלוריות ב+ חיובי, בגלל זה אתה לא רואה עלייה תתחיל לאכול ומשם תראה את העלייה

פשוט תתחיל לאכול אתה צריך לאכול הרבה רק תסים לבן שזה לא אוכל מלוכלך לא פיצה וג'אנק פוד תנסה לאכול תפוחי אדמה אורז לחם פסטות בטטה בננות בשר ביצים טונה דגים מוצרי חלב תוכל והרבה אל תפחד מהמאכלים האלה.. ומבטיח לך תראה שינוי בעליה.. + משקלים גבוהיים.. אתה תעלה במשקל מהר מאוד..
סבבה תודה רבה 😃.

אקח לצומת ליבי , כאשר התחיל להתאמן , אני אעשה תפריט שכולל את הדברים שכתבת כאן 😃.

ותודה רבה לכולם 😃.

אני מתחיל להתאמן השבוע בע"ה.

שבוע טוב 😃.

אתה מצפה לראות שינוי חיצוני תוך פחות משבוע? הלוואי וזה היה עובד ככה...

חשבתי שמבחינת העלאת שומן זה ככה אבל הבנתי שלא.

במסה אתה אמור בהתחלה לאכול כ300 קלוריות יותר מהניטרלי וברגע שאתה רואה שאתה נתקע ולא עולה יותר במשקל אתה מוסיף עוד 200-300 וכך האלה וכך תצמצם העלאה בשומן לא תמנע אבל תצמצם.

תקרא את זה זה יעזור לך:
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

• פותח/ת השרשור
במסה אתה אמור בהתחלה לאכול כ300 קלוריות יותר מהניטרלי וברגע שאתה רואה שאתה נתקע ולא עולה יותר במשקל אתה מוסיף עוד 200-300 וכך האלה וכך תצמצם העלאה בשומן לא תמנע אבל תצמצם.

תקרא את זה זה יעזור לך:
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
כן , הרבה חברי פורום נתנו לי את המדריך , אני אקרא אותו , בקרוב לפני שאתחיל להתאמן או במקביל ואסדר תפריט או אשתמש בתפריט בנוי שמתאים לי.

תודה רבה לך 😃.

שבוע טוב 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית