הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון למה לחיצת חזה זה התרגיל הכי מסוכן בחדר כושר.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיש מה לבוא לספוטר בטענות, זה היה גם סט קל יחסית (בק אוף) ועשה רושם שאין סיכוי שמשהו ישתבש. אבל לומדים מטעויות היום הוא שמר עלי וסיכמנו שאני אומר לו לפני מתי חזרה אחרונה והוא לוקח איתי את המוט בהחזרה. אני לא פוסל שזה היה יכול לקרות שאני הייתי ספוטר.

את הצד השני הצלחת "להלביש" נכון? מזל גדול שזה לא נחת לגמרי על הצוואר.
זה הסכנה גם בלהחזיר את המוט למקום גבוה יחסית.

בגלל זה עדיף לעבוד בכלוב עם מוטות ביטחון למקרה כזה

וזה סרטון שלך ? פאק יש ל מזל שזה לפחות נתפס בצד השני

• פותח/ת השרשור
בסקוואט זה גם קרה לי אבל זה הרבה פחות מסוכן ואפשר יותר לתמרן.

כן פלטות קרוספיט.

אפשר להאשים פה רק את הציוד החרא ואת החוסר מודעות של היצרן של הספה, נרה לי שהמוט נתקע לך בפינה של הוו המוגזם, אם הייתה לשונית נורמלית זה לא היה קורה

קרה לי פעם, בהחלט לא נעים.
בגלל זה עדיף לעבוד בכלוב עם מוטות ביטחון למקרה כזה

וזה סרטון שלך ? פאק יש ל מזל שזה לפחות נתפס בצד השני
אם יש כמה כלובים, מילא...
אבל אל יש כלוב אחד ומישהו תופס לי אותו עם בנץ', אני מעיף אותו קיבינימאט גם אם הוא הולך על 200...

קרה לי פעם, בהחלט לא נעים.
אם יש כמה כלובים, מילא...
אבל אל יש כלוב אחד ומישהו תופס לי אותו עם בנץ', אני מעיף אותו קיבינימאט גם אם הוא הולך על 200...
זה תלוי ... אצלי בחדר כושר הספוטרים מפגרים... והבעיה שאצלי הכלוב יש גם,מתח .. אז זה הדבר היחיד שהם עושים

אפשר להאשים פה רק את הציוד החרא ואת החוסר מודעות של היצרן של הספה, נרה לי שהמוט נתקע לך בפינה של הוו המוגזם, אם הייתה לשונית נורמלית זה לא היה קורה

זה בדיוק מה שאני חשבתי כשראיתי את הסרטון, מי המטומטם שתכנן את הספה הזו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית