הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חחחחח חייב לשתף אותכם.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי ,

קיצר היום לפני איזה שעה הייתי באיזה מקום , כולי אחרי 1900 קלוריות , פתאום באים אליי מהמשפחה , ספרתי שאני מתחיל סוף סוף לגדול , התחילו להגיד לי שאני רזה מדי וכו' וכו' , קיצר , היה שם שוקולד (פררו רושה) , חבילה של 20 , אמרתי להם אני רזה ? סבבה , דפקתי את כל החבילה , זה איזה 1000 אם לא יותר קלוריות , דפקתי שם שוקולדים על ימין ועל שמאל , הם לא הבינו בכלל , אבל מה , הייתי שלם עם עצמי , היום שקלתי בבוקר על המשקל הייתי 60 , אני רזה מאוד , אמרתי , לפחות אני יעלה מזה לאיזה 63 - 64 , כי גם אתמול הייתה לי תזונה לא הכי בריאה , קיצר , אמרתי לפחות אני יעלה טיפה , ממחר אני אוכל לפי הנתונים שלי (פחמימה , חלבון וכו') , סתם שתדעו איזה שינוי יצרתם לי בראש , שוואלה אכלתי היום איזה 5000 קלוריות נראה לי , אבל מה , הייתי שמח , כי אני יעלה , זה ברור לי , אבל לפחות אני לא אבכה על כך , למרות , שיש לי עדיין את הגוק' בראש שאומר לי , היי , "אביב" , תסתכל על היד שלך , על הקוביות בבטן , יש לך וורידים ביידים , קוביות בבטן , אתה הורס הכל היום , אתה תשמין , אתה תגדל עוד סנטר , אבל אני עונה לו , "אכלתי ואין אפשרות להחזיר אחורה , אז מה לעשות לבכות ? ומה שווים הוורידים ביידים , והקוביות בבטן אם אין לי שריר ?" ...

שמח שעשית שינוי אבל זה שינוי קיצוני מדי.
השינוי צריך להיות בצורה מתונה יותר ולא להגזים כי אתה תעל בעיקר בשומן בקצב הזה.

• פותח/ת השרשור
שמח שעשית שינוי אבל זה שינוי קיצוני מדי.
השינוי צריך להיות בצורה מתונה יותר ולא להגזים כי אתה תעל בעיקר בשומן בקצב הזה.
כמובן , בטח , אני לא אומר שלא , אני אראה לך לדוגמא את אתמול :

4 כוסות קורנפלקס עם 1 כוס חלב (קורנפלקס בטעם שוקולד וניל).
נס קפה (2).
לקט של ירקות (אפונה , גזר , שעוית , תירס) , משהו כמו 3 - 4 כוסות.
2 כוסות של ענבים.
3 כפות של מוזלי עם 1 כוס חלב.
תפוח.
5 צימוקים ותמר אחד.
כופסא של קוטג 3% + 4 פריכיות + ברנפלקס (3 כוסות) + כוס חלב + 4 עוגיות שוקלד ציפ'ס

עכשיו , היום דפקתי את כל השוקולדים האלה , אבל שוב , אני אומר , אלו מקרים חד פעמים , עוד מעט אני אעשה לפי התפריט שלי , אתמול סידרתי ערכים , שמע , די הלחצת אותי , כמה זה נורא ?

כמובן , בטח , אני לא אומר שלא , אני אראה לך לדוגמא את אתמול :

4 כוסות קורנפלקס עם 1 כוס חלב (קורנפלקס בטעם שוקולד וניל).
נס קפה (2).
לקט של ירקות (אפונה , גזר , שעוית , תירס) , משהו כמו 3 - 4 כוסות.
2 כוסות של ענבים.
3 כפות של מוזלי עם 1 כוס חלב.
תפוח.
5 צימוקים ותמר אחד.
כופסא של קוטג 3% + 4 פריכיות + ברנפלקס (3 כוסות) + כוס חלב + 4 עוגיות שוקלד ציפ'ס

עכשיו , היום דפקתי את כל השוקולדים האלה , אבל שוב , אני אומר , אלו מקרים חד פעמים , עוד מעט אני אעשה לפי התפריט שלי , אתמול סידרתי ערכים , שמע , די הלחצת אותי , כמה זה נורא ?

אל תילחץ,זאת לא הייתה הכוונה.
מיום אחד שאכלת הרבה לא יקרה שום דבר.
פשוט תשתדל לסדר לך את הערכים הסופיים שתאכל באופן קבוע כמה שיותר מהר ואל תגרור את זה יותר מדי.

אני לא בעד לאכול 1000 קלוריות מג'אנק פוד, לאכול אוכל מעובד כמו שוקולד ב1000 קלוריות אומר להכניס המון סוכר, 2-3 סבבה, 20 זה מוגזם

בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
אל תילחץ,זאת לא הייתה הכוונה.
מיום אחד שאכלת הרבה לא יקרה שום דבר.
פשוט תשתדל לסדר לך את הערכים הסופיים שתאכל באופן קבוע כמה שיותר מהר ואל תגרור את זה יותר מדי.
מחר אני כבר בונה את התפריט , אבל להסתמך על מה שאכלתי אתמול והיום , אני מעריך שאני יעלה איזה 5 קילו לא ? (או שאני מגזים) , הקטע הוא שאני כמו שאמרתי לא רוצה להרוס עד שאני מתחיל להתאמן , כל יום אני דוחה את זה טיפה בגלל שאין לי זמן , אבל מחר אני נרשם ...
אני לא בעד לאכול 1000 קלוריות מג'אנק פוד, לאכול אוכל מעובד כמו שוקולד ב1000 קלוריות אומר להכניס המון סוכר, 2-3 סבבה, 20 זה מוגזם

בהצלחה בהמשך
זה היה לא משהו שאני עושה תמיד , ואו ואו ממש נדפקתי ?

ממש לא נדפקת מזה כלכך .. במיוחד אחרי תקופה ארוכה על כל כך קצת מזון .. תתחיל תפריט מסודר או סתם תתחיל לאכול יותר .. אתה לא תראה התקדמות מ3 עוגיות סלט ו2 כוסות קפה ..

• פותח/ת השרשור
ממש לא נדפקת מזה כלכך .. במיוחד אחרי תקופה ארוכה על כל כך קצת מזון .. תתחיל תפריט מסודר או סתם תתחיל לאכול יותר .. אתה לא תראה התקדמות מ3 עוגיות סלט ו2 כוסות קפה ..
אבל היום , אכלתי איזה 1200 קל' משוקולד וכו' .... כפי שאמרתי.

לא, לא נדפקת, וכנראה שאתה צריך לקרוא עוד.
קילו שומן טהור - 7700 קלוריות. מקווה שזה יכניס אותך למסגרת.

מחר אני כבר בונה את התפריט , אבל להסתמך על מה שאכלתי אתמול והיום , אני מעריך שאני יעלה איזה 5 קילו לא ? (או שאני מגזים) , הקטע הוא שאני כמו שאמרתי לא רוצה להרוס עד שאני מתחיל להתאמן , כל יום אני דוחה את זה טיפה בגלל שאין לי זמן , אבל מחר אני נרשם ...
זה היה לא משהו שאני עושה תמיד , ואו ואו ממש נדפקתי ?
לא נדפקת, למעשה בגלל שאתה צעיר ומתאמן גם אם היית אוכל ככה חודש לא היית "נדפק", מצד שני זה לא מומלץ, עדיף לאכול אוכל שהגוף מפיק ממנו תועלת ולא רק קלוריות

אבל היום , אכלתי איזה 1200 קל' משוקולד וכו' .... כפי שאמרתי.
אתה צודק .. אבל מצד שני זה כבר קיצוניות מהצד השני ..
תתחיל להכניס *הרבה* אוכל ממקורות טובים יותר .. לא שוקולדים שמופגזים בסוכר וסירופ תירס ושאר דברים שהם הכי נחותים שיש ..

• פותח/ת השרשור
לא, לא נדפקת, וכנראה שאתה צריך לקרוא עוד.
קילו שומן טהור - 7700 קלוריות. מקווה שזה יכניס אותך למסגרת.

לא , אני מודע לכך , השאלה אם זה לא יעלה אותי סתם ? כי לא אכלתי לפי הערכים שאתמול בניתי , כיון שאני רק מחר מתחיל להתאמן.

לא נדפקת, למעשה בגלל שאתה צעיר ומתאמן גם אם היית אוכל ככה חודש לא היית "נדפק", מצד שני זה לא מומלץ, עדיף לאכול אוכל שהגוף מפיק ממנו תועלת ולא רק קלוריות
הבעיה היא שרק מחר אני מתחיל להתאמן בפעם הראשונה.

בקיצור לדעתכם אם אני שוקל 60 מחר יש מצב שאני אקום 63 ככה ? כאילו זה לא נורא , אבל עדיין שאדע להבא , בכל מקרה אני לא הולך לעשות אירובי אלה SS.

איך אתה מודע לכך ועדיין שואל אם תעלה 3 קילו ביום?! אכלת 24100 קלוריות מעל ה-RMR שלך וכולן נסגרו כשומן (בתיאוריה כמובן)?!

• פותח/ת השרשור
אני מודע לכך , בגלל שאני חדש בקטע הזה , אז פחדתי שאני טועה או לא מעריך נכון , אז פשוט זה סידר לי את הפינה הזו עכשיו , ז"א שבגג אני עולה חצי קילו , בכל זאת תבין אותי שאני אחד שהיה כמעט באנורקסיה , הייתי שמן מאוד , ירדתי ל-55 , עליתי , אתה זוכר את הנושאים שפתחתי לפני שקראתי , קשה מאוד לשנות את הראש בחצי יום , אני מאוד משתדל ואף בונה תפריט לפי הערכים שאתמול עשיתי אחרי הקריאה ואתה אד שקראתי.

מעולה, אז תתחיל עם התפריט. נגדיר את היום הזה כיום ההתפרקות לפני בניית התפריט. העיקר שנהנית והיה טעים. בהצלחה 😃

הא ואגב, גם אני הייתי שמן וירדתי המון, מ-135 ל-75 במינימום, אתה תתרגל ;-)

• פותח/ת השרשור
מעולה, אז תתחיל עם התפריט. נגדיר את היום הזה כיום ההתפרקות לפני בניית התפריט. העיקר שנהנית והיה טעים. בהצלחה 😃

הא ואגב, גם אני הייתי שמן וירדתי המון, מ-135 ל-75 במינימום, אתה תתרגל ;-)
אתרגל למה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית