הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי לחשוש שיש קרע

הבובספוג

משתמש פעיל
579
178
נק' מוניטין:
295
579
178
לפני כמה ימים בסוף אימון אחרי שעשיתי הרמות רגליים התכופפתי להרים מוט והרגשתי כיווץ ממש חזק ודי כואב בבטן תחתונה צד ימין, אחרי כמה דקות של ישיבה זה עבר לגמרי ורק הרגיש קצת תפוס, למחרת לא היה זכר עד עכשיו. הלכתי לרופאה והיא עשתה בדיקה גופנית ולא מצאה כלום ונתנה לי הפניה לאולטרסאונד (שיקח איזה חודש עד התור). היא אמרה לי לקחת הפסקה של לפחות חודש מאימונים.

עכשיו ממה שאני מבין קרע גורם לכאבים די רציניים אז אולי זה סתם שריר שתפוס? מה הסבירות שנהיה לי קרע ואין לי אף כאבים או סימנים חיצוניים?

לפני כמה ימים בסוף אימון אחרי שעשיתי הרמות רגליים התכופפתי להרים מוט והרגשתי כיווץ ממש חזק ודי כואב בבטן תחתונה צד ימין, אחרי כמה דקות של ישיבה זה עבר לגמרי ורק הרגיש קצת תפוס, למחרת לא היה זכר עד עכשיו. הלכתי לרופאה והיא עשתה בדיקה גופנית ולא מצאה כלום ונתנה לי הפניה לאולטרסאונד (שיקח איזה חודש עד התור). היא אמרה לי לקחת הפסקה של לפחות חודש מאימונים.

עכשיו ממה שאני מבין קרע גורם לכאבים די רציניים אז אולי זה סתם שריר שתפוס? מה הסבירות שנהיה לי קרע ואין לי אף כאבים או סימנים חיצוניים?

אם אין שום סימפטומים עכשיו , אז אני לא מבין מה הבעיה? הרופאה חשדה שזה אולי בקע?
אני ממש לא רואה סיבה להפסקת אימונים.

מפתיע שעל כזה דבר הלכת לרופא, לפעמים כמו שנתפס בצורה חדה בכף הרגל נתפסים עוד דברים לא סימפטיים ביניהם הבטן
זה משתחרר ובגלל כיווץ מאוד חזק נשאר כאב עמום ליום-יומיים. אין סיבה להתרגש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית