הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב ללא איבוד שריר

mantana

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
0
54
0
אני 1.75 שוקל כרגע 75 , נמצא במסה כבר 3 חודשים(התחלתי מ-67 , כלומר עליתי 8 קילו).

כשהתחלתי הייתי בערך 10-11% שומן וכרגע אני מאמין שאני 12% שומן. המטרה שלי להגיע ל-80 קילו ואז לעשות חיטוב ולהגיע ל-10% שומן. הבנתי שחיטוב באחוז שומן כזה יביא למצב של איבוד המון מסת שריר מה שמחזיר אותי אחורה מאד. מצד שני כדי להגיע לאחוז גבוה אני צריך לעלות הרבה במסה מה שאני לא רוצה לעשות. את החיטוב שלי אני אתחיל עוד כמה חודשים אבל אני עדיין סקרן מאד איזה אופציות יש לי ומה אני יכול לעשות כדי לעשות חיטוב ולאבד כמה שפחות מסת שריר.

כמה אופציות:

1. לא להיות על גירעון קלורי גדול מדי מה שאומר חיטוב ארוך מהרגיל
2. להיות על גירעון יחסית גדול כדי לאבד שומן אבל לעשות העמסות נורא קרובות (כל 3-5 ימים)
3. להשתמש בקלן/אפדרין אבל זה לא משהו שיביא אפקט כל כך גדול, קלן יביא אפקט יותר גדול בשמירה על מסה רזה מאשר אפדרין אבל גם לא משהו שהייתי מסתמך עליו.
4. נגזרת של 3 לעשות סייקל חיטוב מה שלא נראה לי ריאלי לפי הנתונים שלך
5. לא לעשות חיטוב ?

יפה הגעת לנתונים של קורן תוך 3 חודשים

לנושא - אתה באמת חושב שתאבד הרבה שריר כשתחתוך מ12 ל10? זה עניין של שבועות ספורים בלחץ

• פותח/ת השרשור
משה בגדול אופציות 1 ו-2 מנוגדים ב180 מעלות , הם יכולים לתת אותו אפקט? לגבי כל החומרים שציינת שם - זה לא בשבילי 😃 .

לא הייתי עושה חיטוב אם לא היו מותניים שמציקות לי( לא משהו קריטי אבל שמים לב)

לא ממש, העיקרון ה2 הוא כדי לאזן את חילוף החומרים ולקבל קצת מצב אנאבולי פעמים, פעמיים בשבוע סוג של UD2 ככה לרוב פחות מסת שריר נאבדת אבל החיטוב גם ארוך מהרגיל.

• פותח/ת השרשור
בגדול לרדת מ12-13 ל-10 זה לא אמור לקחת הרבה זמן(בכל אחת מהדרכים שאבחר -לא כך?)

אם אני אלך אני כנראה אלך על הדרך של מאזן קלורי שלילי קטן. השאלה זה כמה קטן ?

וכשאני מחשב את ה-BMR שלי בסוף המסה זה כולל הכל גם את הנוזלים בגוף, כי אין לי מושג כמה קילו של נוזל אני צברתי ואצבור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית