הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חודש על טסט אנטט ותוצאות מאכזבות

UnKnOwN

משתמש מתחיל
195
50
נק' מוניטין:
57
195
50
סיימתי חודש (מתוך 10 שבועות) על טסט אנטט (רפואי) 500MG בשבוע, סייקל ראשון.

פרנגיל החל משבוע שלישי 250 פעמיים בשבוע.

אני לא מרוצה מהתוצאות.

עליתי מ 77 ל81, על אותו אחוז שומן, אני רואה שגדלתי אבל לא מספיק.

עליתי בסקוואט ב 5 קילו, אך הוספתי עוד סט.
עליתי בדדליפט 10 קילו בערך וגם הוספתי נפח
ובבנצ' עליתי 5 קילו גם כן.

ציפיתי להרבה יותר. אני אוכל מספיק חלבון, קלוריות זה משתנה בהתאם לעבודה שלי פר אותו היום והאוכל שאני אוכל בעבודה.
סך הכל אני רוב היום מפוצץ באוכל ואני גומר בקבוק שמן זית 750מ"ל בשבוע, להשלמה קלורית.

דעתכם?

אני מניח שאני פשוט לא אוכל מספיק כמה שזה נראה לי לא אפשרי לפעמים.

האמת שזה נראלי שהרוב נוזלים

אפשר לדעת מה אתה אוכל וכמה שאתה מכניס 600 גרם נקי?
הוא שוקל באזור ה 120 קג. לא השוואה טובה. בקוואקר יש 66 גרם פחמימה ל 100 גרם. בפסטה בטטה ואורז יש בממומע 35 גרם פחמימה ל 100 גרם לאחר בישול.

הוא שוקל באזור ה 120 קג. לא השוואה טובה. בקוואקר יש 66 גרם פחמימה ל 100 גרם. בפסטה בטטה ואורז יש בממומע 35 גרם פחמימה ל 100 גרם לאחר בישול.

הדבר היחידי שאני מחשיב כמקור פחממות בשבילי זה שיבולת שועל (קוואקר) וקצת תפוח אדמה שיהיה טעים עם הביצים
כי ביחס ל100 גרם יש בזה הכי הרבה פחממות יחסית לפסטה ואורז, וזה גם פחות משביע אותי אז קל יותר לאכול את זה ולהגיע לערכים תזונתיים דרושים.

האמת שזה נראלי שהרוב נוזלים

אפשר לדעת מה אתה אוכל וכמה שאתה מכניס 600 גרם נקי?

כל שלוש שעות....
400 גרם אורז מלא / פסטה חיטה מלאה
200 גרם לחם שיפון
קוואקר 100-150 גרם
סילאן להמתקה
שמן זית 70 גרם ביום
אגוזים 60 גרם

שתיה ממותקת לא. בירה אחת ביום אחרי אימון. כמובן שאחרי שייקים וארוחה מסודרת. יש משהו בלתת שבבירה שטוב לי איתו.

חלבון לפי משקל גוף כפול 3.5 לפחות.
לא עושה אירובי בכלל במסה. חימום שמונה דקות וקורע את עצמי בברזל. אימון ממוצע מינימום שעה וחצי.

כל שלוש שעות....
200 גרם לחם שיפון
קוואקר 100-150 גרם
סילאן להמתקה
שמן זית 70 גרם ביום
אגוזים 60 גרם

שתיה ממותקת לא. בירה אחת ביום אחרי אימון. כמובן שאחרי שייקים וארוחה מסודרת. יש משהו בלתת שבבירה שטוב לי איתו.

לא עושה אירובי בכלל במסה. חימום שמונה דקות וקורע את עצמי בברזל. אימון ממוצע מינימום שעה וחצי.
ג'יזס איך אתה כזה רעב אלוהים תהיה לי בריא..

כל שלוש שעות....
200 גרם לחם שיפון
קוואקר 100-150 גרם
סילאן להמתקה
שמן זית 70 גרם ביום
אגוזים 60 גרם

למה שלא תעלה את כמות השיבולת שועל ותוריד מהאורז ופסטה?
לשיבולת שועל יש יותר פחממות ב100 גרם וזה גם פחות משביע
זה יקל עליך

כל שלוש שעות....
200 גרם לחם שיפון
קוואקר 100-150 גרם
סילאן להמתקה
שמן זית 70 גרם ביום
אגוזים 60 גרם

אני לא בררן באוכל בכלל, עם או בלי טעם פשוט אוכל הכל ובלי עין הרע תיאבון של חזיר.
אבל התפריט שלך מלחיץ בכמויות שבו. מעניין כמה זמן לוקח לך לאכול ארוחה אחת... יש מצב אתה לא מסיים תהליך עיכול וכבר בארוחה השניה.

אם רובכם עושים סצנות על תזונה ואומרים שאי אפשר לעמוד בזה - אתם לא במקום הנכון ולא צריכים להיות בסייקל בכלל.
אין מינוס,מי שמתכוון לשלב חומרים בשביל קפיצה אחת קדימה צריך לתעל את זה גם ברמת ההשקעה.. עושה רושם שאתם מתלוננים סתם

ג'יזס איך אתה כזה רעב אלוהים תהיה לי בריא..
אם אתה כל כך רוצה להכניס אוכל מציע לך לקחת npp או דקה יעשה אותך כל כך רעב וייתן לך תשוקה לאוכל ככה שאתה תאכל פי 5 מימה שאתה אוכל בולדנון גם ייתן לך רעב מטורף

אם אתה כל כך רוצה להכניס אוכל מציע לך לקחת npp או דקה יעשה אותך כל כך רעב וייתן לך תשוקה לאוכל ככה שאתה תאכל פי 5 מימה שאתה אוכל בולדנון גם ייתן לך רעב מטורף
כרגע אני על אפיסטן ויש לי בעיה קשה מאוד של תאבון..אני דוחף בכח אבל מקבל את הרושם שלא מספיק(מחישובים כמובן).
מנסיונך, בסייקל טסט(סולו)קיימת תופעה כזו עם רעב?או שזה אינדבידואלי?

למה שלא תעלה את כמות השיבולת שועל ותוריד מהאורז ופסטה?
לשיבולת שועל יש יותר פחממות ב100 גרם וזה גם פחות משביע
זה יקל עליך

קשה לי עם שיבולת שועל. כבר לא יכול לראות את זה...

אני לא בררן באוכל בכלל, עם או בלי טעם פשוט אוכל הכל ובלי עין הרע תיאבון של חזיר.

לא תמיד יש תאבון. אני די מקשיב לגוף. גם לכמויות הגעתי בהדרגה. לפעמים דוחף ולפעמים מוריד. אבל עדיין מכניס כמות מכובדת.
אני גם לא אכלן גדול. אבל ברגע שמרגישים את האפקט של האכילה - מבינים. מספיק לפספס ארוחה אחת בכדי שהאימון יתחרבן.

אבל התפריט שלך מלחיץ בכמויות שבו. מעניין כמה זמן לוקח לך לאכול ארוחה אחת... יש מצב אתה לא מסיים תהליך עיכול וכבר בארוחה השניה.

כרגע אני על אפיסטן ויש לי בעיה קשה מאוד של תאבון..אני דוחף בכח אבל מקבל את הרושם שלא מספיק(מחישובים כמובן).
תמצא את הדרך ובהדרגה. דייסות זה דבר נהדר, פסטה מפוצצת ,בקלוריות ופחמימות. ואתה לא צריך להגיע לערכים שלנ כמובן אנכנו לא באותו משקל. וגם לי קשה להגיע. אם זה מנחם אותך יש כאלה שמגיעים ל 800-1000 גרם ביום. יש תוספים על בסיס תירס. קשה לי להמליץ עליהם אבל זה יכול לעזור.
ותראה את התגובה שלי למטה לליאור.

לא ממש. אבל צריך ליצור חממה של גדילה ואז הכל זז... מתאמן חזק ישן טוב ואז רעב.

הייתי מוסיף דבר אחד להגדל התיאבון - קינאפי.
זה מטורף. ראיתי אנשים שהעלו עשר קילו רק על זה. כשאני ממש נתקע אני מתחיל לקחת...

קשה לי עם שיבולת שועל. כבר לא יכול לראות את זה...

לא ממש. אבל צריך ליצור חממה של גדילה ואז הכל זז... מתאמן חזק ישן טוב ואז רעב.

הייתי מוסיף דבר אחד להגדל התיאבון - קינאפי.
זה מטורף. ראיתי אנשים שהעלו עשר קילו רק על זה. כשאני ממש נתקע אני מתחיל לקחת...
כן אבל זה מסרטן עדיף לשלב אנבולים ...
טסט יגדיל את התאבון ברור אבל npp ובולדנון בהרבה יותר

היצמד לטיפ של MOO
זה נכון באופן כללי... 😃
תתחיל לאכול ותוסיף נפח.
על איזו תוכנית אתם ממליצים?

על איזה פיצול? כמה נפח?

עשיתי היום פעם ראשונה בחיים 5 סטים דדליפט, הרגיש מוזגם, המשקל עבודה ירד דרסטית (מן הסתם).

יש איזה סימוכין לעניין הפחממות בסייקל? זה לא שאני לא צורך, אני פשוט צורך יותר קלוריות משומן, מטעמי נוחות נטו.

קיבלת כאן טיפ קטן מגורמים מאוד רציניים. דקלם את זה כל יום בדרך למכון ובפתיחת המקרר ויהיה בסדר.

אני חייב לסייג את העניין של התזונה!

אתה צריך לאכול בהתאם למשקל הנוכחי שלך והצפי לגדילה, אתה לא יכול להרשות לעצמך לאכול כמו אדם ששוקל 100 קילו או 120 קילו
גם אם נגיד והיית יכול! אתה תשמין והם לא!

כל העצות האלה על להתחיל לדחוף ים אוכל מכל הבא ליד רק שיהיה מהסוג הטוב הם גרועות. אתה רוצה להצליח בתחום ולגדול נורמלי, הנה כמה טיפים כלליים:

א. אל תגע בסייקל מסה אם אתה לא ב10% שומן ומטה - אתה יכול לגעת, אבל תאמין לי שמסה יפה, טובה ואפקטיבית מתחילה באחוז שומן נמוך. תמיד אחרי תחרויות של בילדינג, סייקל המסה הוא הטוב ביותר והשינוי אדיר. יש לזה כל מיני סיבות חלקם קשורים באינסולין ואינטרקציה בין תאי שומן ושריר, חלקם קשורים ביכולת להתאים תפריט נכון יותר עקב ידע מוחשי יותר של יחס מסה/שומן ועוד.

ב. אם אתה כבר עושה סייקל, כדאי שתשב לתכנן טוב טוב מה אתה הולך לעשות ושזה יהיה לך כתוב ותלוי מעל המקרר. להיכנס לסייקל באופן פריזורי של אני יאכל המון ופשוט אתאמן - זה ממש זוועה! אם יש לך את הידע המתאים, שב על הטוסיק ותתכנן תזונה מדוייקת ותפריט של מה אתה הולך להכניס כל יום לפה שלך ושיתאים לרמה הנוכחית שלך, אם תנסה לאכול כמו הפרו אתה תשמין יותר מהר מיוקוזונה. אתה צריך לדעת מה אתה הולך לעשות במכון ואני לא מתכוון לתרגילים הספציפיים, דווקא פה אתה צריך להפתיע את הגוף כל הזמן ולא לחזור על אותה רוטינה, תתפלא אבל זה עובד. שורה תחתונה - תכין תוכנית עבודה מדויקת ורשומה של מה אוכלים, איזה שריר מאמנים, מתי נחים, איזה תוספים צורכים ומתי, מתי מזריקים ומה.

ג. אירובי!! להגיד שבמסה לא עושים אירובי זה גרוע מאוד עד לא יאומן! אתה עושה אירובי!! אתה מאוד רוצה לעשות אירובי! לפחות 3 פעמים אם לא 5 גם במהלך סייקל מסה. כל סוף אימון רבע שעה עד עשרים דקות בקליל, אבל עושה! זה יעזור להזרים דם לכמה איברים חיוניים, ישמור על הלב וכלי הדם שלך, ישמור על נתיבי שריפת שומן פתוחים ויעזור לצמצם נוזלים מהסייקל. עשה אירובי! זו לא המלצה.

ד. בילדינג מול פאוורליפטינג - אתה רוצה לגדול בנפח של השריר? ובכן אתה זקוק לנפח. עצלנות או ותרנות הם מתכון לכישלון ואכזבה. אתה צריך לעבוד לאט, מבוקר, להתרכז טוב טוב בתרגיל שאתה עושה ולבצע אותם כמה שיותר קרוב למושלם אם לא מושלם (לפחות במשקלים הקלים). וכן! אתה חייב גם להשתפר במשקלי העבודה מזמן לזמן. אתה לא צריך להיות פאוורליפטר, אבל שיפור מסוים גם אם איטי צריך לקרות.

ה. תשמור על הציפיות שלך ברף הנמוך, זה יאפשר לך ליהנות מכל תוצאה שתרוויח. אם לא תדמיין אותך הופך בחודשיים לZYZZ או לג'ף סעיד ודומיו, אתה תהיה יותר מאושר ופחות ממורמר. אכזבה נגרמת רק כאשר קיבלנו פחות ממה שציפינו. תתעלם מהאנשים הגדולים יותר במכון שלך, תמיד יהיו כאלה והם תמיד יגרמו לך להרגיש שאתה רחוק שנות אור מהם. תתרכז בך.

נערך לאחרונה:

אתה צריך לאכול בהתאם למשקל הנוכחי שלך והצפי לגדילה, אתה לא יכול להרשות לעצמך לאכול כמו אדם ששוקל 100 קילו או 120 קילו

כל העצות האלה על להתחיל לדחוף ים אוכל מכל הבא ליד רק שיהיה מהסוג הטוב הם גרועות. אתה רוצה להצליח בתחום ולגדול נורמלי, הנה כמה טיפים כלליים:

א. אל תגע בסייקל מסה אם אתה לא ב10% שומן ומטה - אתה יכול לגעת, אבל תאמין לי שמסה יפה, טובה ואפקטיבית מתחילה באחוז שומן נמוך. תמיד אחרי תחרויות של בילדינג, סייקל המסה הוא הטוב ביותר והשינוי אדיר. יש לזה כל מיני סיבות חלקם קשורים באינסולין ואינטרקציה בין תאי שומן ושריר, חלקם קשורים ביכולת להתאים תפריט נכון יותר עקב ידע מוחשי יותר של יחס מסה/שומן ועוד.

ב. אם אתה כבר עושה סייקל, כדאי שתשב לתכנן טוב טוב מה אתה הולך לעשות ושזה יהיה לך כתוב ותלוי מעל המקרר. להיכנס לסייקל באופן פריזורי של אני יאכל המון ופשוט אתאמן - זה ממש זוועה! אם יש לך את הידע המתאים, שב על הטוסיק ותתכנן תזונה מדוייקת ותפריט של מה אתה הולך להכניס כל יום לפה שלך ושיתאים לרמה הנוכחית שלך, אם תנסה לאכול כמו הפרו אתה תשמין יותר מהר מיוקוזונה. אתה צריך לדעת מה אתה הולך לעשות במכון ואני לא מתכוון לתרגילים הספציפיים, דווקא פה אתה צריך להפתיע את הגוף כל הזמן ולא לחזור על אותה רוטינה, תתפלא אבל זה עובד. שורה תחתונה - תכין תוכנית עבודה מדויקת ורשומה של מה אוכלים, איזה שריר מאמנים, מתי נחים, איזה תוספים צורכים ומתי, מתי מזריקים ומה.

ג. אירובי!! להגיד שבמסה לא עושים אירובי זה גרוע מאוד עד לא יאומן! אתה עושה אירובי!! אתה מאוד רוצה לעשות אירובי! לפחות 3 פעמים אם לא 5 גם במהלך סייקל מסה. כל סוף אימון רבע שעה עד עשרים דקות בקליל, אבל עושה! זה יעזור להזרים דם לכמה איברים חיוניים, ישמור על הלב וכלי הדם שלך, ישמור על נתיבי שריפת שומן פתוחים ויעזור לצמצם נוזלים מהסייקל. עשה אירובי! זו לא המלצה.

ד. בילדינג מול פאוורליפטינג - אתה רוצה לגדול בנפח של השריר? ובכן אתה זקוק לנפח. עצלנות או ותרנות הם מתכון לכישלון ואכזבה. אתה צריך לעבוד לאט, מבוקר, להתרכז טוב טוב בתרגיל שאתה עושה ולבצע אותם כמה שיותר קרוב למושלם אם לא מושלם (לפחות במשקלים הקלים). וכן! אתה חייב גם להשתפר במשקלי העבודה מזמן לזמן. אתה לא צריך להיות פאוורליפטר, אבל שיפור מסוים גם אם איטי צריך לקרות.

ה. תשמור על הציפיות שלך ברף הנמוך, זה יאפשר לך ליהנות מכל תוצאה שתרוויח. אם לא תדמיין אותך הופך בחודשיים לZYZZ או לג'ף סעיד ודומיו, אתה תהיה יותר מאושר ופחות ממורמר. אכזבה נגרמת רק כאשר קיבלנו פחות ממה שציפינו. תתעלם מהאנשים הגדולים יותר במכון שלך, תמיד יהיו כאלה והם תמיד יגרמו לך להרגיש שאתה רחוק שנות אור מהם. תתרכז בך.

מעריך ומקשיב לכל מילה ומילה 😃

• פותח/ת השרשור
תענוג לקרוא! ותודה לכל המגיבים.

שאלה נוספת שמסקרנת אותי, מה הקטע עם הפחממות?!

אני מאמין שזה הרגל מסויים של בילדרים מאז ומתמיד וזה פשוט רץ ככה (תמונה של בילדר עם קופסא מפלסטיק מלאה בחזה עוף ואורז לבן), אני אוכל פחממות, ברור, אבל תמיד יעדיף שומן כשהמטרה היא להכניס הרבה קלוריות.

אני אוסיף עוד קלוריות, בגבול הטעם הטוב כמובן, אני יודע להעריך בגדול כמה אני אוכל, תפריט מדוייק אני בהחלט יודע לעשות ועשיתי מספר פעמים בחיטובים שעברו, נכון להיום זה פשוט לא יישים בעבודה ואורח חיים שלי.

אני אשנה פאזה ואתחיל להוסיף נפח, למרות הבאסה של להוריד משקלי עבודה.

אירובי אני עושה, ובכיף, הקטע הוא שכשאני עולה להליכון אני לא מסוגל לעשות אירובי מתון, חייב לתת עבודה, הייתי רץ לפני כמה חודשים 10K על 13 קמש, סתם בשביל הכיף, אני משפר סיבולת מהר, עד שזה פגע לי בכוח ברגליים, אשתדל לרוץ במתינות.

אני מקבל פידבק מהסביבה שגדלתי, אני רואה גם, ולא השמנתי שזה נחמד.

נערך לאחרונה:
תענוג לקרוא! ותודה לכל המגיבים.

שאלה נוספת שמסקרנת אותי, מה הקטע עם הפחממות?!

אני מאמין שזה הרגל מסויים של בילדרים מאז ומתמיד וזה פשוט רץ ככה (תמונה של בילדר עם קופסא מפלסטיק מלאה בחזה עוף ואורז לבן), אני אוכל פחממות, ברור, אבל תמיד יעדיף שומן כשהמטרה היא להכניס הרבה קלוריות.

אני אוסיף עוד קלוריות, בגבול הטעם הטוב כמובן, אני יודע להעריך בגדול כמה אני אוכל, תפריט מדוייק אני בהחלט יודע לעשות ועשיתי מספר פעמים בחיטובים שעברו, נכון להיום זה פשוט לא יישים בעבודה ואורח חיים שלי.

אני אשנה פאזה ואתחיל להוסיף נפח, למרות הבאסה של להוריד משקלי עבודה.

אירובי אני עושה, ובכיף, הקטע הוא שכשאני עולה להליכון אני לא מסוגל לעשות אירובי מתון, חייב לתת עבודה, הייתי רץ לפני כמה חודשים 10K על 13 קמש, סתם בשביל הכיף, אני משפר סיבולת מהר, עד שזה פגע לי בכוח ברגליים, אשתדל לרוץ במתינות.

אני מקבל פידבק מהסביבה שגדלתי, אני רואה גם, ולא השמנתי שזה נחמד.

כמה דברים:
1. אם אורח החיים שלך לא מאפשר את זה, אז תוותר על זה. זה בדיוק מה שאני עשיתי. כיום אני עושה רק בתקופה שאני יודע שאני יכול לתת מעצמי 150%. אם לא, אני פשוט לא עושה ומתאמן רגיל רגיל ללא חומרים.

2. אם האגו של משקלי העבודה מנחה אותך, אתה תמשיך להתאכזב ממה שתראה לעומת מה שתרצה לראות. ותר על המשקל כרגע, תתחיל עבודה נקייה מאוד ובעלת נפח עם משקלים מעט נמוכים יותר. תשאף להגיע לנפח הזה במשקלי העבודה שלך עכשיו.

3. אין לא מסוגל, לעשות אירובי מתון זה אפשרי. תחליף את הריצות שלך באופניים שם יותר קל לבצע מתון. אתה לא מחפש לשפר סיבולת לב וגם לא לשרוף כמה שיותר קלוריות.

4. לגבי פידבקים, אני מאוד אשמח לחלק לך אחד בעצמי ואני חושב שהרבה חבר'ה מהפורום פה. נשמח אם תוכל (מרצונך החופשי) לשתף אותנו בתמונה של מצבך הנוכחי ואם יש של לפני עוד יותר טוב - צריך רק את הגוף ללא פנים אם אתה רוצה למנוע זיהוי. אני חושב שזה פידבק טוב יותר מהסביבה הקרובה שלך ואמין יותר.

פשש איזה רוח לחימה אביעד הכנסת אותי למצב רוח לסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית