הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חודש על טסט אנטט ותוצאות מאכזבות

UnKnOwN

משתמש מתחיל
195
50
נק' מוניטין:
57
195
50
סיימתי חודש (מתוך 10 שבועות) על טסט אנטט (רפואי) 500MG בשבוע, סייקל ראשון.

פרנגיל החל משבוע שלישי 250 פעמיים בשבוע.

אני לא מרוצה מהתוצאות.

עליתי מ 77 ל81, על אותו אחוז שומן, אני רואה שגדלתי אבל לא מספיק.

עליתי בסקוואט ב 5 קילו, אך הוספתי עוד סט.
עליתי בדדליפט 10 קילו בערך וגם הוספתי נפח
ובבנצ' עליתי 5 קילו גם כן.

ציפיתי להרבה יותר. אני אוכל מספיק חלבון, קלוריות זה משתנה בהתאם לעבודה שלי פר אותו היום והאוכל שאני אוכל בעבודה.
סך הכל אני רוב היום מפוצץ באוכל ואני גומר בקבוק שמן זית 750מ"ל בשבוע, להשלמה קלורית.

דעתכם?

אני מניח שאני פשוט לא אוכל מספיק כמה שזה נראה לי לא אפשרי לפעמים.

באמת שהמליצו לי ככה גם כן... רק שהפרוצדורה בבוקר קצת קשה לי. אני קם ממש מוקדם גם ככה.
אני מתאמן בלילה בדרך כלל, מסיים אימון באחד עשרה הולך לישון בשתים עשרה. לא יותר אפקטיבי אחרי אימון ולפני שינה ? (הבטן לא תהיה ריקה כי אני אוכל אחרי אימון)

אם אתה עדיין חושב שעדיף בבוקר, אני יעשה את השינוי....

תראה המחזור הטבעי של הפרשת הורמון הגדילה בגוף האדם הוא בשיאו במהלך השינה וברמה הנמוכה ביותר שלו בעת היקיצה.
זו הסיבה שאנחנו מזריקים ישר שאנחנו קמים כשמדובר במינונים נמוכים (במינונים גבוהים מפצלים ונותנים אחד אחרים אימון גם)
כמו גם הורמון גדילה הוא תלוי סביבה אינסולינית אז ניצול טוב יותר שלו יהיה בבוקר כשרמת האינסולין נמוכה ומאחר והוא נספג מהר מאוד (תמיסה מימית)
מספיק לא לאכול חצי שעה מעת ההזרקה. לדעתי זו פרקטיקה עדיפה יותר.

תראה המחזור הטבעי של הפרשת הורמון הגדילה בגוף האדם הוא בשיאו במהלך השינה וברמה הנמוכה ביותר שלו בעת היקיצה.
זו הסיבה שאנחנו מזריקים ישר שאנחנו קמים כשמדובר במינונים נמוכים (במינונים גבוהים מפצלים ונותנים אחד אחרים אימון גם)
כמו גם הורמון גדילה הוא תלוי סביבה אינסולינית אז ניצול טוב יותר שלו יהיה בבוקר כשרמת האינסולין נמוכה ומאחר והוא נספג מהר מאוד (תמיסה מימית)
מספיק לא לאכול חצי שעה מעת ההזרקה. לדעתי זו פרקטיקה עדיפה יותר.
תודה על התשובה אביעד.
אני מסכים ומכיר את העניין הזה.
רק שכמה דברים כנקודת מחשבה:
- לא יודע כמה בדיוק אני מפריש בלילה הורמון גדילה. אני מאמין שזה לא פשוט לבדוק. אני כבר לא בן 18... כך שאם אקח בלילה אולי אצליח לפצות על החוסר שקיים.
- קיים סיכון של השבתה לייצור טבעי בלילה אם אני מכניס חיצונית.
- אני מתאמן בלילה.
- משהו בתפיסה שלי ובתחושה הכללית אומר לי שבכדי לגדול אני צריך להיות במנוחה טוטאלית. שוכב / ישן. בבוקר... על הרגליים ולעבודה.

שוב לא מתווכח וכמו שאמרתי גם מסכים... רק מכניס הכל למשוואה.
הרבה תודה!

תודה על התשובה אביעד.
אני מסכים ומכיר את העניין הזה.
רק שכמה דברים כנקודת מחשבה:
- לא יודע כמה בדיוק אני מפריש בלילה הורמון גדילה. אני מאמין שזה לא פשוט לבדוק. אני כבר לא בן 18... כך שאם אקח בלילה אולי אצליח לפצות על החוסר שקיים.
- קיים סיכון של השבתה לייצור טבעי בלילה אם אני מכניס חיצונית.
- אני מתאמן בלילה.
- משהו בתפיסה שלי ובתחושה הכללית אומר לי שבכדי לגדול אני צריך להיות במנוחה טוטאלית. שוכב / ישן. בבוקר... על הרגליים ולעבודה.

שוב לא מתווכח וכמו שאמרתי גם מסכים... רק מכניס הכל למשוואה.
הרבה תודה!

• ההפרשה הטבעית של הורמון הגדילה לא נפגעת עקב הכנסת GH חיצוני בניגוד לייצור טסט'.
  • אתה יכול לבדוק בדיוק את רמות ההורמון שלך, אבל זה בדיקה מעט מורכבת פרוצדורלית ואני מניח שסתם לא יתנו לך לבצע אותה.
  • גם אני מתאמן בלילה. אתה יודע, עבודה, ילדים, לימודים, לא נשאר זמן אחר גם אם נרצה.
  • אין לי בעיה עם התפיסה שלך, הרפואה כבר הוכיחה שפסיכולוגיה של אדם יכולה להשפיע במידה ניכרת על מצבו. אם אתה מרוצה תמשיך.

• ההפרשה הטבעית של הורמון הגדילה לא נפגעת עקב הכנסת GH חיצוני בניגוד לייצור טסט'.
  • אתה יכול לבדוק בדיוק את רמות ההורמון שלך, אבל זה בדיקה מעט מורכבת פרוצדורלית ואני מניח שסתם לא יתנו לך לבצע אותה.
  • גם אני מתאמן בלילה. אתה יודע, עבודה, ילדים, לימודים, לא נשאר זמן אחר גם אם נרצה.
  • אין לי בעיה עם התפיסה שלך, הרפואה כבר הוכיחה שפסיכולוגיה של אדם יכולה להשפיע במידה ניכרת על מצבו. אם אתה מרוצה תמשיך.
כמה זמן נמשך כל אימון שלך אם אתה מבצע אחריו שעה אירובי?

כמה זמן נמשך כל אימון שלך אם אתה מבצע אחריו שעה אירובי?

זה תלוי. אם זה אימון משולב - כלומר אירובי + משקולות אז זה שעה וארבעים דקות בערך כאשר האירובי הוא 40 דקות ולא שעה.
אם זה מפוצל מה שאומר אירובי בצום בבוקר - אז שעה בבוקר אירובי ואז עוד שעה בלילה משקולות (השיטה העדיפה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית