ייעוץ חודש על טסט אנטט ותוצאות מאכזבות

UnKnOwN

משתמש מתחיל
195
50
נק' מוניטין:
57
195
50
סיימתי חודש (מתוך 10 שבועות) על טסט אנטט (רפואי) 500MG בשבוע, סייקל ראשון.

פרנגיל החל משבוע שלישי 250 פעמיים בשבוע.

אני לא מרוצה מהתוצאות.

עליתי מ 77 ל81, על אותו אחוז שומן, אני רואה שגדלתי אבל לא מספיק.

עליתי בסקוואט ב 5 קילו, אך הוספתי עוד סט.
עליתי בדדליפט 10 קילו בערך וגם הוספתי נפח
ובבנצ' עליתי 5 קילו גם כן.

ציפיתי להרבה יותר. אני אוכל מספיק חלבון, קלוריות זה משתנה בהתאם לעבודה שלי פר אותו היום והאוכל שאני אוכל בעבודה.
סך הכל אני רוב היום מפוצץ באוכל ואני גומר בקבוק שמן זית 750מ"ל בשבוע, להשלמה קלורית.

דעתכם?

אני מניח שאני פשוט לא אוכל מספיק כמה שזה נראה לי לא אפשרי לפעמים.

אני חייב לסייג את העניין של התזונה!

אתה צריך לאכול בהתאם למשקל הנוכחי שלך והצפי לגדילה, אתה לא יכול להרשות לעצמך לאכול כמו אדם ששוקל 100 קילו או 120 קילו
גם אם נגיד והיית יכול! אתה תשמין והם לא!

כל העצות האלה על להתחיל לדחוף ים אוכל מכל הבא ליד רק שיהיה מהסוג הטוב הם גרועות. אתה רוצה להצליח בתחום ולגדול נורמלי, הנה כמה טיפים כלליים:

א. אל תגע בסייקל מסה אם אתה לא ב10% שומן ומטה - אתה יכול לגעת, אבל תאמין לי שמסה יפה, טובה ואפקטיבית מתחילה באחוז שומן נמוך. תמיד אחרי תחרויות של בילדינג, סייקל המסה הוא הטוב ביותר והשינוי אדיר. יש לזה כל מיני סיבות חלקם קשורים באינסולין ואינטרקציה בין תאי שומן ושריר, חלקם קשורים ביכולת להתאים תפריט נכון יותר עקב ידע מוחשי יותר של יחס מסה/שומן ועוד.

ב. אם אתה כבר עושה סייקל, כדאי שתשב לתכנן טוב טוב מה אתה הולך לעשות ושזה יהיה לך כתוב ותלוי מעל המקרר. להיכנס לסייקל באופן פריזורי של אני יאכל המון ופשוט אתאמן - זה ממש זוועה! אם יש לך את הידע המתאים, שב על הטוסיק ותתכנן תזונה מדוייקת ותפריט של מה אתה הולך להכניס כל יום לפה שלך ושיתאים לרמה הנוכחית שלך, אם תנסה לאכול כמו הפרו אתה תשמין יותר מהר מיוקוזונה. אתה צריך לדעת מה אתה הולך לעשות במכון ואני לא מתכוון לתרגילים הספציפיים, דווקא פה אתה צריך להפתיע את הגוף כל הזמן ולא לחזור על אותה רוטינה, תתפלא אבל זה עובד. שורה תחתונה - תכין תוכנית עבודה מדויקת ורשומה של מה אוכלים, איזה שריר מאמנים, מתי נחים, איזה תוספים צורכים ומתי, מתי מזריקים ומה.

ג. אירובי!! להגיד שבמסה לא עושים אירובי זה גרוע מאוד עד לא יאומן! אתה עושה אירובי!! אתה מאוד רוצה לעשות אירובי! לפחות 3 פעמים אם לא 5 גם במהלך סייקל מסה. כל סוף אימון רבע שעה עד עשרים דקות בקליל, אבל עושה! זה יעזור להזרים דם לכמה איברים חיוניים, ישמור על הלב וכלי הדם שלך, ישמור על נתיבי שריפת שומן פתוחים ויעזור לצמצם נוזלים מהסייקל. עשה אירובי! זו לא המלצה.

ד. בילדינג מול פאוורליפטינג - אתה רוצה לגדול בנפח של השריר? ובכן אתה זקוק לנפח. עצלנות או ותרנות הם מתכון לכישלון ואכזבה. אתה צריך לעבוד לאט, מבוקר, להתרכז טוב טוב בתרגיל שאתה עושה ולבצע אותם כמה שיותר קרוב למושלם אם לא מושלם (לפחות במשקלים הקלים). וכן! אתה חייב גם להשתפר במשקלי העבודה מזמן לזמן. אתה לא צריך להיות פאוורליפטר, אבל שיפור מסוים גם אם איטי צריך לקרות.

ה. תשמור על הציפיות שלך ברף הנמוך, זה יאפשר לך ליהנות מכל תוצאה שתרוויח. אם לא תדמיין אותך הופך בחודשיים לZYZZ או לג'ף סעיד ודומיו, אתה תהיה יותר מאושר ופחות ממורמר. אכזבה נגרמת רק כאשר קיבלנו פחות ממה שציפינו. תתעלם מהאנשים הגדולים יותר במכון שלך, תמיד יהיו כאלה והם תמיד יגרמו לך להרגיש שאתה רחוק שנות אור מהם. תתרכז בך.

לא חושב שמישהו פה הציע לדחוף אוכל מכל הבא ליד.... הוצע להכניס מזונות נקיים, בהחלט לפי משקל הגוף והיעד ואופי האימונים.

לגבי אחוזי השומן. נראה לי שקצת עפת פה... לא כולנו מיסתובבים פה חתוכים עם קוביות וחיים ממלפפון ועגבניה. כי בשבילי להיות באחוז שומן מתחת לעשר זה מה שזה אומר.
רוב הסייקליסטים נעים באיזור של 11-12-18 גג. באמת מ 18 ומעלה הייתי מנסה קצת לחתוך שומן. ואני אכן מבין את הסיכונים שבאים עם אחוז שומן גבוהה... אבל עשר.

לגבי אירובי - זה דיי אינדיבידואלי. ברור שזה יעלה את חילוף החומרים, אספקת חמצן.... אבל זה מעמיס על הגוף. ועל הרגליים. אתה כנראה צודק, אבל יש הרבה מקצוענים, לא כמוני, שלא נוגעים באירובי באוף סיזן.

לא חושב שמישהו פה הציע לדחוף אוכל מכל הבא ליד.... הוצע להכניס מזונות נקיים, בהחלט לפי משקל הגוף והיעד ואופי האימונים.

לגבי אחוזי השומן. נראה לי שקצת עפת פה... לא כולנו מיסתובבים פה חתוכים עם קוביות וחיים ממלפפון ועגבניה. כי בשבילי להיות באחוז שומן מתחת לעשר זה מה שזה אומר.
רוב הסייקליסטים נעים באיזור של 11-12-18 גג. באמת מ 18 ומעלה הייתי מנסה קצת לחתוך שומן. ואני אכן מבין את הסיכונים שבאים עם אחוז שומן גבוהה... אבל עשר.

לגבי אירובי - זה דיי אינדיבידואלי. ברור שזה יעלה את חילוף החומרים, אספקת חמצן.... אבל זה מעמיס על הגוף. ועל הרגליים. אתה כנראה צודק, אבל יש הרבה מקצוענים, לא כמוני, שלא נוגעים באירובי באוף סיזן.

אשמח לשמוע איזה מקצוענים לא נוגעים באירובי בתקופת האוף סיזן.

לא עפתי ולא נעליים מה שאני אומר חקוק בסלע וידוע בתחום. תמיד תמצא אחד שגדל מדהים גם בלי תפריט כתוב או תמצא אחד שבמקום נפח עובד משקל ונהיה ענק. אלו שוליים, תסתכל על המיינסטרים, אירובי זה מאסט. תנסה את זה באחד הסייקלים שלך אולי תראה שזה אפילו עוזר לך. מדובר על אירובי קליל של מעט זמן, זה לא אמור להעמיס על כלום.

לגבי הסייקליסטים, כשאני אומר לא להתחיל מעל 10% אני מדבר על נקודת הפתיחה לסייקל ולא על הסיום. יש המון בילדרים שמסיימים מסה ב18 ואפילו 20 אחוז. אבל זה ידוע שמסה טובה מתחילה באחוז שומן נמוך ולא גבוה.

תחשוב על זה גם, זה די הגיוני.. 10% שומן מאפשרים לך מסה יותר ארוכה ואפקטיבית מ15% שומן וזה מבלי בכלל לגעת בעניין ההורמונלי של התגובה של תאי שומן לאסטרוגן ולמה הרבה שומן ומסה לא כל-כך הולכים יד ביד.

אתה ממש לא צריך להסתובב עם קוביות, בדיוק פה אתה טועה. קוביות תסתובב בסוף חיטוב. את המסה שלך תתחיל בקוביות, זה כן.
ואתה יכול גם להסתכל על הרבה בילדרים ולראות שגם במסה רואים להם את הקוביות ואין להם את מה שנקרא LOVE HANDELS.
הם משחקים עם הפחמימה גם במסה כל הזמן כדי למתן את העליה בשומן.

סה"כ אלו טיפים והצעות שלי, כל אחד יקח מה שהוא רוצה מזה.

לא עפתי ולא נעליים מה שאני אומר חקוק בסלע וידוע בתחום. תמיד תמצא אחד שגדל מדהים גם בלי תפריט כתוב או תמצא אחד שבמקום נפח עובד משקל ונהיה ענק. אלו שוליים, תסתכל על המיינסטרים, אירובי זה מאסט. תנסה את זה באחד הסייקלים שלך אולי תראה שזה אפילו עוזר לך. מדובר על אירובי קליל של מעט זמן, זה לא אמור להעמיס על כלום.

לגבי הסייקליסטים, כשאני אומר לא להתחיל מעל 10% אני מדבר על נקודת הפתיחה לסייקל ולא על הסיום. יש המון בילדרים שמסיימים מסה ב18 ואפילו 20 אחוז. אבל זה ידוע שמסה טובה מתחילה באחוז שומן נמוך ולא גבוה.

תחשוב על זה גם, זה די הגיוני.. 10% שומן מאפשרים לך מסה יותר ארוכה ואפקטיבית מ15% שומן וזה מבלי בכלל לגעת בעניין ההורמונלי של התגובה של תאי שומן לאסטרוגן ולמה הרבה שומן ומסה לא כל-כך הולכים יד ביד.

אתה ממש לא צריך להסתובב עם קוביות, בדיוק פה אתה טועה. קוביות תסתובב בסוף חיטוב. את המסה שלך תתחיל בקוביות, זה כן.
ואתה יכול גם להסתכל על הרבה בילדרים ולראות שגם במסה רואים להם את הקוביות ואין להם את מה שנקרא LOVE HANDELS.

מכל מלמדי השכלתי....

אני אנסה... למרות שקצת קשה יהיה לדחוף אירובי ללוח זמנים הצפוף.
הרבה זמן לא הייתי בעשר אחוז שומן. משהו כמו 7 חודשים.... השאלה מה קורה כשאתה מסיים סייקל מסה, כמו שציינת נגיד ב 15% , ויש עוד סייקל מסה בדרך? מה תעשה , סייקל חיטוב בכדי להיכנס למסה שוב ?
בגלל זה אני באופן אישי מעדיף לאכול כמה שיותר נקי, ולא לעלות שומן בסייקל יותר מאחוז אחוז וחצי... ואז יותר קל לשלוט על ההמשך. יכול להיות שזה פוגע בביצועים של הסייקל וגדילה (אכילה "נקיה" מידיי) אבל נראה לי עדיף....

מכל מלמדי השכלתי....

אני אנסה... למרות שקצת קשה יהיה לדחוף אירובי ללוח זמנים הצפוף.
הרבה זמן לא הייתי בעשר אחוז שומן. משהו כמו 7 חודשים.... השאלה מה קורה כשאתה מסיים סייקל מסה, כמו שציינת נגיד ב 15% , ויש עוד סייקל מסה בדרך? מה תעשה , סייקל חיטוב בכדי להיכנס למסה שוב ?
בגלל זה אני באופן אישי מעדיף לאכול כמה שיותר נקי, ולא לעלות שומן בסייקל יותר מאחוז אחוז וחצי... ואז יותר קל לשלוט על ההמשך. יכול להיות שזה פוגע בביצועים של הסייקל וגדילה (אכילה "נקיה" מידיי) אבל נראה לי עדיף....

זה מאוד תלוי במה אתה מנסה להוציא מעצמך. התפריט שלך צריך להיות מאוד מדוייק לצרכים שלך, אבל לטעמי אין טעם במסה עדינה (אלא אם אתה מנסה להוסיף מעט גיינים) אלא כשעושים מסה אז עושים מסה, פשוט מתכננים תזונה ומשלבים אירובי כך שרוב האוכל ינוצל לגדילה.

לדעתי האישית וזה אחרי הרבה זמן של ניסיון, כיום אני יותר מתמיד משוכנע שאין לי מה לחפש לגדול באחוזי שומן שמעל 10%. למה? כי אם אני מתחיל נגיד ב13% מהר מאוד אתה מוצא את עצמך ב17% ונראה כבר לא ממש טוב, אבל גדול וזה לא ניצול מספיק טוב של סייקל מסה.

באופן אישי אני יכול להגיד שאני עכשיו בדרך לחיטוב מסיבי, המטרה שלי היא לא לגעת במסה עד שלא אגיע לרמת במה כמעט 6% ומטה.
התחלתי סביב ה19-20% לפני כשלושה שבועות וכרגע אני עומד על 12% אחוז בערך, ואני חייב לומר שאני נראה ומרגיש הרבה יותר טוב מאשר סתם להיות גדול ב20% שומן. האשליה האופטית שנוצרת כשאתה יורד בשומן היא שאתה גדול יותר.

לדעתי שווה לך לנסות כשתסיים לעשות חיטוב ל6-7% פעם אחת, ואז להריץ מסה. אם תעשה את זה, תעדכן אותנו איזו שיטה עדיפה.

זה מאוד תלוי במה אתה מנסה להוציא מעצמך. התפריט שלך צריך להיות מאוד מדוייק לצרכים שלך, אבל לטעמי אין טעם במסה עדינה (אלא אם אתה מנסה להוסיף מעט גיינים) אלא כשעושים מסה אז עושים מסה, פשוט מתכננים תזונה ומשלבים אירובי כך שרוב האוכל ינוצל לגדילה.

לדעתי האישית וזה אחרי הרבה זמן של ניסיון, כיום אני יותר מתמיד משוכנע שאין לי מה לחפש לגדול באחוזי שומן שמעל 10%. למה? כי אם אני מתחיל נגיד ב13% מהר מאוד אתה מוצא את עצמך ב17% ונראה כבר לא ממש טוב, אבל גדול וזה לא ניצול מספיק טוב של סייקל מסה.

באופן אישי אני יכול להגיד שאני עכשיו בדרך לחיטוב מסיבי, המטרה שלי היא לא לגעת במסה עד שלא אגיע לרמת במה כמעט 6% ומטה.
התחלתי סביב ה19-20% לפני כשלושה שבועות וכרגע אני עומד על 12% אחוז בערך, ואני חייב לומר שאני נראה ומרגיש הרבה יותר טוב מאשר סתם להיות גדול ב20% שומן. האשליה האופטית שנוצרת כשאתה יורד בשומן היא שאתה גדול יותר.

לדעתי שווה לך לנסות כשתסיים לעשות חיטוב ל6-7% פעם אחת, ואז להריץ מסה. אם תעשה את זה, תעדכן אותנו איזו שיטה עדיפה.

מנסה לא להתפתות בשלב הזה לחיטוב. עדיין עובד על הבסיס שלי. ירידה לאחוז נמוך תעלה לי במסה.
בהחלט מתכוון לרדת לאחוז נמוך בעתיד, כשאהיה מסופק מהבסיס אתחיל בחיטוב. ואז כמובן עוד פעם מסה 😃
לא פשוט בגובה שלי...

קשה להתעלם מזה שרשמת ירידה של 8% שומן בשלושה שבועות , dnp?

קשה להתעלם מזה שרשמת ירידה של 8% שומן בשלושה שבועות , dnp?

ממש לא. 8 אחוזי שומן בשלושה שבועות זה לא כזה וואוו, אבל זו תוצאה טובה ואני מרוצה.

אני כרגע עובד לפי שיטה ששילבתי מכמה שיטות שהעקרון שלה זה דל פחמימה. אני נמצא על דל למשך 10 ימים בעקרון אבל כל שלושה ימים אני מבצע מיני העמסה (ארוחה אחת של חלבון ופחמימה בלי שומן כמעט בכלל) פעם ב10 ימים אני מבצע יום העמסה.

שעה אירובי 5 פעמים + אימון ABCDE משולב (הכוונה התרכזות בשריר אחד ועוד מיני סט לשריר משני. כך לכל שריר יש יום עבודה בעומס מלא ועוד יום עבודה בעומס חלקי)

אני כרגע לוקח רק טרן אנטט בלי טסט' בלי כלום.

צריך לזכור שמ20 ל11 10 קל יחסית לרדת וזה די מהיר, ככל שיורדים נמוך יותר גם הקצב יורד ויש צורך לשנות.

אהה כן, כמעט שכחתי, השבוע (כבר יום שלישי) הוספתי גם GH רפואי - 4IU יום כן יום לא.

אשמח לשמוע איזה מקצוענים לא נוגעים באירובי בתקופת האוף סיזן.

האמת שלפי מה שאני רואה, קאי גרין מתנשף רק מללכת, ורוני קולמן בקושי יכול לרוץ (ראיתי סרטון שלו רץ בים והוא בקושי הצליח ונפל כל שניה)
אז די נראלי שהם די לא עושים אירובי, המשקל שלהם מביא להם פטור

האמת שלפי מה שאני רואה, קאי גרין מתנשף רק מללכת, ורוני קולמן בקושי יכול לרוץ (ראיתי סרטון שלו רץ בים והוא בקושי הצליח ונפל כל שניה)
אירובי שלהם זה לא ריצה . ממה שאני יודע אירובי על דופק 140 בסדר גמור (הליכה מהירה )

אני לא

פסטה מחיטה מלאה אפשר לאכול ציק צאק אפילו בלי רוטב.
חוץ מזה לפי מה שההנתי הוא 100קילו +

הם עושים על סטפר או אליפטי

גם אני לא רץ אז אני לא עושה אירובי ?
קרוס טריינר, אופניים וכו׳ זה לא אירובי ?

אני מפמפם על הלג פרס 50 חזרות... נח דקה ואז עוד פעם 😃
ממש לא. 8 אחוזי שומן בשלושה שבועות זה לא כזה וואוו, אבל זו תוצאה טובה ואני מרוצה.

אני כרגע עובד לפי שיטה ששילבתי מכמה שיטות שהעקרון שלה זה דל פחמימה. אני נמצא על דל למשך 10 ימים בעקרון אבל כל שלושה ימים אני מבצע מיני העמסה (ארוחה אחת של חלבון ופחמימה בלי שומן כמעט בכלל) פעם ב10 ימים אני מבצע יום העמסה.

שעה אירובי 5 פעמים + אימון ABCDE משולב (הכוונה התרכזות בשריר אחד ועוד מיני סט לשריר משני. כך לכל שריר יש יום עבודה בעומס מלא ועוד יום עבודה בעומס חלקי)

אני כרגע לוקח רק טרן אנטט בלי טסט' בלי כלום.

צריך לזכור שמ20 ל11 10 קל יחסית לרדת וזה די מהיר, ככל שיורדים נמוך יותר גם הקצב יורד ויש צורך לשנות.

אהה כן, כמעט שכחתי, השבוע (כבר יום שלישי) הוספתי גם GH רפואי - 4IU יום כן יום לא.

אביעד - שאלה לגבי ה GH - יכול לעזור לפציעות (קלות) ? כמו דלקות כאבי מפרקים וכדומה ?
אם כן, באיזה מינון הייתי ממליץ ולכמה זמן ?

מה עם הליפטרים?
לא קצת הגזמת עם האחוז שומן חד ספרתי?....
13-15 בתחילת סייקל ומה? לא יהיה תוצאות בכלל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית