הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע נעליים לליפטינג - מאיפה מזמינים ?

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core
החלטתי להשקיע בנעליים
הדגם שאני יקנה זה כנראה ה powerlift 2.0 של אדידס

יש לי כמה שאלות לפני-

מי שכבר רכש - מאיפה הזמנתם ? יש את roguefitness והמשלח שם עולה בערך 55 דולר, יש יותר זול ?
כעקרון - אם המוצר עובר במכס משלמים רק מעמ או גם מכס ?

באירופה יש זמינות של הנעליים ? ספציפית גרמניה, אני טס חודש הבא ככה שאני יוכל להביא ולחסוך את המשלוח

ושאלה אחרונה לגבי המידות - יש לי אדידס סניקרס כאלה רגילות - מידה לקחת לפי הנעליים שיש לי ?

תודה מראש

נערך לאחרונה:
הזמנתי מ rogufitness.... השירות הכי טוב שקיבלתי מימיי. תוך שבוע הנעל אצלי. מעל 75 דולאר מתחילים לשלם אקסטרות.
אני קניתי את adipower 2 . עלה 250 כולל משלוח. בארץ גזרו עוד שלוש מאות ומשהו שקלים.

מידה - מדדתי בארץ נעלי ריצה של אדידס ובדיוק כך הזמנתי. אדידס קצת בעייתים אז אל תוותר על השלב הזה.

• פותח/ת השרשור
האמת שהמחיר של הנעל עצמה באיביי מרוב המוכרים יותר יקר מ-rogue ככה שזה דיי מתקזז וזה הפרש של מקסימום 20-30 שקלים
@Simon357 "תוספות" - לפי החישוב של ההזמנה שלך אני מבין שמשלמים גם מכס
לגבי המידה - מהותי אם זה נעלי ריצה או סתם סניקרס ?

האמת שהמחיר של הנעל עצמה באיביי מרוב המוכרים יותר יקר מ-rogue ככה שזה דיי מתקזז וזה הפרש של מקסימום 20-30 שקלים
@Simon357 "תוספות" - לפי החישוב של ההזמנה שלך אני מבין שמשלמים גם מכס
לגבי המידה - מהותי אם זה נעלי ריצה או סתם סניקרס ?

מע"מ 16 אחוז ועוד מה שאפשר לדחוף במדינתנו הטובה. אפילו לא טרחתי לבדוק מה. רגיל לזה...
עדיף נעל ריצה. זה מה שייעצו לי וזה מה שעשיתי וזה עבד.

• פותח/ת השרשור
לפי המחשבון של buy2usa יוצא 137 דולר עם שילוח אווירי
וב-rogue יש משלוח חינם בתוך ארה"ב
בקיצור נראה לי שאני יילך על זה, יוצא בערך 50 דולר יותר זול מאשר אם מזמינים ישירות מ-rogue

לפי המחשבון של buy2usa יוצא 137 דולר עם שילוח אווירי
וב-rogue יש משלוח חינם בתוך ארה"ב
בקיצור נראה לי שאני יילך על זה, יוצא בערך 50 דולר יותר זול מאשר אם מזמינים ישירות מ-rogue
זה נחמד.
אבל השירות של רגיו הוא אליפות. תקרא לי בזבזן אבל הם קנו אותי. יצא לי להזמין נעליים באינטרנט.... ייבוש של חודש וחצי לפחות. תוך שבוע הגיע מהם...

• פותח/ת השרשור
זה נחמד.
אבל השירות של רגיו הוא אליפות. תקרא לי בזבזן אבל הם קנו אותי. יצא לי להזמין נעליים באינטרנט.... ייבוש של חודש וחצי לפחות. תוך שבוע הגיע מהם...

יכול להיות שייקח חודש עד שיגיעו אבל אני לא לחוץ עליהם ככה שזה בסדר מבחינתי

הזמנתי מ rogufitness.... השירות הכי טוב שקיבלתי מימיי. תוך שבוע הנעל אצלי. מעל 75 דולאר מתחילים לשלם אקסטרות.
אני קניתי את adipower 2 . עלה 250 כולל משלוח. בארץ גזרו עוד שלוש מאות ומשהו שקלים.

מידה - מדדתי בארץ נעלי ריצה של אדידס ובדיוק כך הזמנתי. אדידס קצת בעייתים אז אל תוותר על השלב הזה.
מאיפה ?
לא הגיוני 250שקל כולל משלוח בגלל שהנעליים עולות 90$ ורק הנעליים עצמן מגיעות ל 300שקל + ...

הזמנתי פעמיים מrouge
פעם אחת ריבוק נאנו 3.0 (נעל לקרוספיט) ופעם שניה אדידס אדיפאוור (נעל להרמת משקולות)
השירות טוב ויחסית מהר באמת,
עם הנאנו לקחו לי בדואר בישראל 100 ומשהו שקלים,
וכמו עוד מישהו שכתב פה, עם האדידס לקחו 300 ומשהו שקלים!
מישהו שאני מכיר הזמין את הנעל הזאת מאיביי ולו לא לקחו תשלום נוסף בדואר בכלל.
אז שנינו הזמנו את אותה נעל רק שאני שילמתי איזה 400 שקל יותר (אני מתנחם בזה ששלי צבע יפה יותר חחח)..

תנסה לחפש באיביי בקיצור,
והמידה לפחות אצלי כמו בנעל (טניס) של אדידס מהארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית