עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לשאלה הראשונה זה בדיוק מה ששאלתי, אם יש עניין לעשות טווח תנועה מלא או שעדיף חלקי.לשם איזו מטרה? הרי זה לא עובר תחרות,
ואם אתה לא מתכוון להתחרות,
למה לא בלי קשר להתחזק בכמה שיותר טווח תנועה?
מניח שגם לא יעיל לעבוד סקוואט בטווח תנועה חלקי,
מבלי לנעול ברכיים.
טוב, תודה!לא, זה גם לא ממש רלוונטי לבילדרים, דני קגנוביץ אומר מלא ברו סיינס והוא לא מקור מידע שאפשר להקשיב לו
תעבוד בטווח תנועה מלא בכל תרגיל, גם אם אתה בילדר וגם אם אתה ליפטר
זה לא נכון.שלנעול ברכיים זה מתכון לפציעות, לא יודע אם זה נכון.
לשאלה הראשונה זה בדיוק מה ששאלתי, אם יש עניין לעשות טווח תנועה מלא או שעדיף חלקי.
אצל בילדרים אימון שריר זו המטרה, והתרגיל הוא רק כלי.
מדוייקאצל ליפטרים התרגיל שהם מתחרים בו הוא המטרה (כלומר - אתה לא משתמש בבנץ' כדי לאמן את החזה, אלא עושה בנץ' כדי לאמן בנץ').
לכן העבודה המרכזית שלך תהיה התרגיל עצמו.
אבל עחי טווח תנועה חלקי בסקוואט יוצר לחץ גדול יותר על הקוועדס!!לשם איזו מטרה? הרי זה לא עובר תחרות,
ואם אתה לא מתכוון להתחרות,
למה לא בלי קשר להתחזק בכמה שיותר טווח תנועה?
מניח שגם לא יעיל לעבוד סקוואט בטווח תנועה חלקי,
מבלי לנעול ברכיים.
אה צודק,אבל עחי טווח תנועה חלקי בסקוואט יוצר לחץ גדול יותר על הקוועדס!!
לא, זה גם לא ממש רלוונטי לבילדרים, דני קגנוביץ אומר מלא ברו סיינס והוא לא מקור מידע שאפשר להקשיב לו
תעבוד בטווח תנועה מלא בכל תרגיל, גם אם אתה בילדר וגם אם אתה ליפטר
אבל עחי טווח תנועה חלקי בסקוואט יוצר לחץ גדול יותר על הקוועדס!!
לא הקטע ללחלוק לפי מה שידוע לי בסקוואט שאתה לא שובר מקביל זה יכול לגרום לבעיות בברכיים ואולי לעוד בעיות אז אני נגד מאוד בכל הקטע של לרדת רבע סקוואט או אותו דבר בכל תרגיל אחר.תודה LironR
יפה מצידך לחלוק על איך רוב הבילדרים הגדולים עובדים.
אני משקיע עם תגובות שאין שניות להן(שתוק)לא הקטע ללחלוק לפי מה שידוע לי בסקוואט שאתה לא שובר מקביל זה יכול לגרום לבעיות בברכיים ואולי לעוד בעיות אז אני נגד מאוד בכל הקטע של לרדת רבע סקוואט או אותו דבר בכל תרגיל אחר.
בכל מקרה מן הסתם צחקתי על הקטע הזה ו @Dissonant Harmony הסביר את העניין..
על לא דבר PazNתודה LironR
יפה מצידך לחלוק על איך רוב הבילדרים הגדולים עובדים.
סכנה מסויימת בהגבלה מכוונת של טווח התנועה היא שאם בטעות "תיפול" לטווח שבו אתה לא מאומן, אז...כאמור - זה טווח שאתה לא מאומן בו. (שזה כמו להכנס לתרגיל עם משקל שאף פעם לא ניסית).לא הקטע ללחלוק לפי מה שידוע לי בסקוואט שאתה לא שובר מקביל זה יכול לגרום לבעיות בברכיים ואולי לעוד בעיות אז אני נגד מאוד בכל הקטע של לרדת רבע סקוואט או אותו דבר בכל תרגיל אחר.
בכל מקרה מן הסתם צחקתי על הקטע הזה ו @Dissonant Harmony הסביר את העניין..