עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
327.5 קעלו או 722 ליברות ע"י אריק ספוטו.מה המשקל הכי גבוה שהיה עד עכשיו ברואו בנץ' פרס?
צודק, לא ידעתי
1. קילו וחצי משנה המון גם במשקלים האלה, כנראה שהיו לו את השיקולים לתת את המשקל שהוא נתן.שתי שאלות:
1. למה לא ללכת על 723 ליברות האם 4 ליברות יעשו כזההה הבדל ענק שאין טעם לנסות לשבור שיא העולם של כל הזמנים?
2. ראיתי שהבן אדם שוקל איזה פאקינג 400 פאונד, והוא עוד בנצ׳ר ככה שהרוב בפלג גוף עליון, השאלה היא איזה גובה הוא? כי הוא לא נראה 400 פאונד למרות שהוא ענק אבל שאר הליפטרים ששקלו כמוהו (גם בנצ׳רים) הם שמנים מאוד....
אני נמצא המון בקבוצת PL רוסית, ולא שמעתי על דבר כזה בחיים, מאיפה המידע הזה?יש שמועות שבאטל אוף צ'מפיונס לא מכירים בשיא של ספוטו
מוזר, הם דווקא הזכירו את ספוטו לא פעם בתגובות, סטן אפרדינג הגיב שם ובירך את קיריל על הנצחון והזכיר את עצם העובדה שספוטו נפצע חזק ובשנה הקרובה יהיה שקט מהכיוון שלו. אוקי, אתה צודק מפצל.לא ממקור אמין.
הוא לא רק בנצ'ר, הוא עשה דדליפט 380 קג ויש לו גם סקוואט טוב...שתי שאלות:
1. למה לא ללכת על 723 ליברות האם 4 ליברות יעשו כזההה הבדל ענק שאין טעם לנסות לשבור שיא העולם של כל הזמנים?
2. ראיתי שהבן אדם שוקל איזה פאקינג 400 פאונד, והוא עוד בנצ׳ר ככה שהרוב בפלג גוף עליון, השאלה היא איזה גובה הוא? כי הוא לא נראה 400 פאונד למרות שהוא ענק אבל שאר הליפטרים ששקלו כמוהו (גם בנצ׳רים) הם שמנים מאוד....
לא כתבתי בשום מקום שהוא ״רק בנצ׳ר״הוא לא רק בנצ'ר, הוא עשה דדליפט 380 קג ויש לו גם סקוואט טוב...
כנראה, אבל עם הסקוואט והדדליפט שלו, חבל שהוא לא מתחרה בקרב 3 :(לא כתבתי בשום מקום שהוא ״רק בנצ׳ר״
אבל זה המקצה שהוא שם עליו את הפוקוס לא?
כן בדקתי את הענייןכנראה, אבל עם הסקוואט והדדליפט שלו, חבל שהוא לא מתחרה בקרב 3 😭
אותי אישית הרבה יותר מרשים דחליל ששוקל 20 ונותן 100 בנצ'הוא לא שווה כלום תראה את הרטיו שלו.
אני מריח פה ציניות כאילו זה לא ברור כשמש...אותי אישית הרבה יותר מרשים דחליל ששוקל 20 ונותן 100 בנצ'
אני חושב שזכית באינטרנטהוא לא שווה כלום תראה את הרטיו שלו.