אז ככה, אני כמה כמה אימונים בSS, פתחתי לוג בפורום השני כשהתחלתי אבל החלטתי עכשיו לפתוח גם כאן.
נתונים:
כשהתחלתי SS הייתי 72 מ.ג, 1.80
יש לי כרגע בעיה קטנה עם האוכל - שמו לי הרחבה בשיניים וקצת קשה לי להגיע עוד לקלוריות הרצויות אבל אני מתחיל להתרגל אז הולך טוב.
כשהתחלתי (הייתי עובד לפני נפח, עשיתי טעות שלא התחלתי מההתחלה כבר SS) המשקלים היו ככה:
סקווט - 70X8
בנץ - 50X8
דדליפט - 75X5
פרס - 25X8
כרגע (לאחר בערך 4 אימונים) המשקלים הם:
סקווט - 85X5
בנץ - 57.5X5
דדליפט - 90X5 עם טכניקה לא טובה, אימון הבא אני אשאר על המשקל וניראה מה יהיה.
פרס - 30X5
טוב אני לא ארשום את כל האימונים שהיו לי שבוע שעבר אבל אני כן ארשום את האימון של היום:
סקווט - 85X5 הלך טוב אבל יש לי בעיה אחת שהמוט מחליק לי אחרי כל חזרה. זה ממש מוזר כי לדוגמה שהסקווט היה 70 לא החליק, 75 החליק, 80 בכלל לא, ועכשיו ב85 שוב מחליק, יש למישהו רעיון למה אני עושה לא נכון? אני לפני כל סט לוקח כמה שניות למקם את המוט.
פרס - 30X5 היה קליל וכיף.
מתח - 3X5 אימון הבא אני אוסיף משקל.
בהצלחה לי 🙄
נתונים:
כשהתחלתי SS הייתי 72 מ.ג, 1.80
יש לי כרגע בעיה קטנה עם האוכל - שמו לי הרחבה בשיניים וקצת קשה לי להגיע עוד לקלוריות הרצויות אבל אני מתחיל להתרגל אז הולך טוב.
כשהתחלתי (הייתי עובד לפני נפח, עשיתי טעות שלא התחלתי מההתחלה כבר SS) המשקלים היו ככה:
סקווט - 70X8
בנץ - 50X8
דדליפט - 75X5
פרס - 25X8
כרגע (לאחר בערך 4 אימונים) המשקלים הם:
סקווט - 85X5
בנץ - 57.5X5
דדליפט - 90X5 עם טכניקה לא טובה, אימון הבא אני אשאר על המשקל וניראה מה יהיה.
פרס - 30X5
טוב אני לא ארשום את כל האימונים שהיו לי שבוע שעבר אבל אני כן ארשום את האימון של היום:
סקווט - 85X5 הלך טוב אבל יש לי בעיה אחת שהמוט מחליק לי אחרי כל חזרה. זה ממש מוזר כי לדוגמה שהסקווט היה 70 לא החליק, 75 החליק, 80 בכלל לא, ועכשיו ב85 שוב מחליק, יש למישהו רעיון למה אני עושה לא נכון? אני לפני כל סט לוקח כמה שניות למקם את המוט.
פרס - 30X5 היה קליל וכיף.
מתח - 3X5 אימון הבא אני אוסיף משקל.
בהצלחה לי 🙄