הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע CrossFit Games 2009

bentzurm

משתמש משקיע
2,972
7
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,609
2,972
7
התחרות השנתית על התואר "the fittest man alive" נערכת כרגע.
האתר הרשמי של התחרות:
http://games2009.crossfit.com/

וידיאו מהתחרות הקבוצתית.

הימורים לגבי המנצחים?
אני אתחיל:
1. ג'וש אוורט גברים.
2. ג'יליאן או ג'ולי נשים. הימור נוסף, קייטי הזוכה משנה שעברה לא תתברג אפילו בעשיריה הראשונה.

fittest man alive נשמע כמו תיאור לביל קאזאמיר

באמת מעניין מה יקרה השנה.
בשנה שעברה ההימור הבטוח היה כריס ספילרהוא הוביל ביום הראשון בשלוש התחרויות בכמעט דקה על המקום השני. עד שהגיע "גרייס" ביום השלישי עם משקלים מטורפים ואז קליפה הזה הפציץ והגיח מהמקום ה שישי או השביעי אל הראשון. השנה קליפה לא משתתף בגלל שהתחרות יצאה על יום האירוסין או החתונה שלו.
מזל טוב 😃

באמת מעניין מה יקרה השנה.

בשנה שעברה ההימור הבטוח היה כריס ספילרהוא הוביל ביום הראשון בשלוש התחרויות בכמעט דקה על המקום השני. עד שהגיע "גרייס" ביום השלישי עם משקלים מטורפים ואז קליפה הזה הפציץ והגיח מהמקום ה שישי או השביעי אל הראשון. השנה קליפה לא משתתף בגלל שהתחרות יצאה על יום האירוסין או החתונה שלו.
מזל טוב 😃​
הי אור דווקא השנה קליפה כן משתתף, הוא מתחתן בשבוע הבא.
האמת שהשנה יש מצב שספיל יפתיע בגלל הריצות, לאוורט די קשה עם הריצות והחתירה והוא די הודה בזה בראיונות. אבל יש אלמנט חזק של כוח שלאוורט אין שם מתחרים, בעיקר בתחרות של הדדליפט למרות שהוא לא עם המספרים הכי חזקים שם.
יש מצב שפינצ'ר מפיירפקס (חמישי שנה שעברה) יפתיע, אבל אני מאחורי אוורט.

באמת? לא ידעתי...
האמת היא שלא התעניינתי כ"כ בקרוספיט גיימס השנה, אני אבדוק עכשיו את האימונים והמתחרים ואז אחווה דעה מחדש.
אני מודה, הייתי עסוק יותר בטור דה פראנס בזמן האחרון, ואם אתם לא יודעים שהוא מתקיים עכשיו אז רוצו לבדוק! אחד הטורים היותר יפים שראיתי.

איפה אני מוצא את רשימת המשתתפים והאימונים?

• פותח/ת השרשור
פאקינג מטורף.
המקצה השני הוא תחרות דדליפט שבה מתחילים מ- 315 פאונד ומבצעים חזרה אחת כל שלושים שניות. כל חזרה עולים בעשרה פאונד עד למשקל של 505 פאונד. 16 מתחרים הצליחו להגיע עד למשקל הכי גבוה (505). כל זאת בערך שעה אחרי שסיימו ריצת 7 קילומטר בשטח.
מדווחים שג'רמי ת'יל צעק "Lightweight!" בסיגנון רוני קולמן כשהרים את הדדליפט האחרון. מטורף. המארגנים לא חשבו שאף אחד מהמתחרים יצליח להגיע למוט האחרון. וואו.

פאקינג מטורף.
המקצה השני הוא תחרות דדליפט שבה מתחילים מ- 315 פאונד ומבצעים חזרה אחת כל שלושים שניות. כל חזרה עולים בעשרה פאונד עד למשקל של 505 פאונד. 16 מתחרים הצליחו להגיע עד למשקל הכי גבוה (505). כל זאת בערך שעה אחרי שסיימו ריצת 7 קילומטר בשטח.
מדווחים שג'רמי ת'יל צעק "Lightweight!" בסיגנון רוני קולמן כשהרים את הדדליפט האחרון. מטורף. המארגנים לא חשבו שאף אחד מהמתחרים יצליח להגיע למוט האחרון. וואו.
מדהים לראות את המיקומים, בנתיים איך שזה נראה אי אפשר להצביע על אחד שיכול לשלוט בכל התחרויות. כל מי שהימרו עליו בנתיים נמצאים די באמצע, עם שיטת הניקוד החדשה נראה שיהיו פה הפתעות אולי השנה. לפי המצב עכשיו נראה שת'יל מחזיק את היכולות הכי עבור כל מקצה.

הפתעות הפתעות

16 גברים שנכנסים לגמר :

hackenbruck, kelsey, salo, egyed, willis, hendel, opt, millar, sveinbjorn, morrison, burke, khalipa, leonard, thiel...
wickham, and brOPT

16 נשים:

wagner, thorisdottir, dunsmore, kepler, vale, clever, smith, frieling, demarco, philips, gentry, pryor, olson....
kroon, mcreynolds, holmes

ספינים

• פותח/ת השרשור
אם OPT או ג'ולי לוקחים מקום ראשון זה יהיה מטורף. (כי הם זכו במקום ראשון ב-2007).
מאיפה הגיעו האיסלנדים האלה?

הייתי נותן את הזרת (הדפוקה שלי 😃 ) כדי להיות שם כרגע ,מוטביציה ואנרגיה לפחות לשנה נוספת של אימונים,החבר'ה האלה יודעים לתת שואו מטורף.

נראה שהתחרות להיום

Sunday Games WOD's: 1) 1 RM Snatch 2) AMRAP in 8 min: 4HSPU, 8KB Swings (2pd/1.5 pd) 12 GHD's 3) Chipper - 1 round for time

ובמקום הראשון לגברים.....📢

ג'ייסון קליפה, 🥰

ובמקום הראשון לגברים.....📢

ג'ייסון קליפה, 🥰
טעות טעות, אחרי ספירת הנקודות

מקום ראשון גברים Mikko Salo

http://games2009.crossfit.com/competitors/athlete-profie-mikko-salo.html

מקום ראשון נשים Tanya Wagner

http://games2009.crossfit.com/competitors/athlete-profile-tanya-wagner-2-in-2008.html

קליפה מקבל את פרס רוח המשחקים

ואני? אני מקבל שני זאטוטים שקמים ברבע לחמש בבוקר, אם אתם תוהים למה אני ער כל כך מוקדם.

התוצאות הסופיות

2009 CrossFit Games Winners - 1st Place: Mikko Salo, 2nd Place: Tommy Hackenbruck, 3rd Place: Moe Kelsey for the mens competition and 1st Place: Tanya Wagner, 2nd Place: Charity Vale, 3rd Place: Carey Kepler for the women's competition

היום השלישי היה לא פחות גרוע מהראשון, האירוע האחרון לגברים היה

15 barbells cleans (155 lb.)
30 toes to bar
30 box jumps (24 inches)
15 muscle-ups
30 push presses (40)
30 double-unders
15 thrusters (135)
30 pull-ups
30 burpees
Overhead walking lunges (45)

לנשים

15 barbells cleans (100 lb.)
30 toes to bar
30 box jumps (20 inches)
10 muscle-ups
30 push presses (25)
30 double-unders
15 thrusters (95)
30 pull-ups
30 burpees
Overhead walking lunges (25)

לפני זה היו עוד שני אירועים, כמו שפרסמתי קודם.
נראה לי שלא רק אלו שזכו אלא כל מי שבכלל השתתף, ראשי להקרא the fittest person in the world 😵‍💫🥊
מספיק לגשת לאתר המשחקים ולראות עם מה הם התמודדו במהלך היומיים הללו. בסופו של דבר גם האגדות עצמן (ספיל, אוורט, OPT, קליפה ועוד) מבלי להמעיט בכלל בערך וביכולת שלהם לחלוטין נפלו בדיוק על הנקודות החלשות שלהם.
במשחקי הקבוצות לקחו crossfit northwest, שהצליחו כל כך ביום הראשון מבחינת תוצאה שכל מה שהם היו צריכים לעשות אתמול היה להשלים את ה WOD.
http://games2009.crossfit.com/thegames/affiliate-cup-northwest-takes-it.html

כאן תמו דיווחינו לסופ"ש זה, אני מחזיר את השידור לרוממה

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהניצחון הגדול של המשחקים הפעם הם של טוניה ווגנר המנצחת של הנשים.
היא לקחה שנה שעברה מקום שני והשנה פשוט הפציצה באופן עיקבי בכל המקצים.
היא באמת הוכיחה שאין לה חולשות ושהיא התגלמות הקרוספיט - ארוך, קצר, כבד, קל, ריצה, משקולות, התעמלות, דפיקת פטיש, סחיבת פצוע, חתירה או הנפה אולימפית. אי אפשר למצוא חורים בשיריון שלה.
Wagner's overall performance:
WOD 1: 11th
WOD 2: 6th
WOD 3: 8th
WOD 4: 9th
WOD 5: 5th
WOD 6: 2nd
WOD 7: 6th
WOD 8: 7th

Back
למעלה תחתית