הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ REEBOK CROSSFIT LIFTER PLUS

GiladTanji

מושעה
157
19
נק' מוניטין:
-20
157
19
הי מישהו מכיר את הנעל הזו? יש המלצות לגביה? פשוט היא בהנחה עכשיו ב ebay אפשר להביא אותה ב 480 ש"ח זה ממש משתלם אשמח לתגובות תודה! דרך אגב אין בעיה של תקציב אשמח לשמוע אם יש נעלים יותר מומלצות כמובן שאני מכיר את האדי פוואר או הרומליוס של נייק אבל הייתי שמח לשמוע עוד קצת ביקורות מאנשים שיש להם את הנעלים והשתמשו!

אני חושב שיש בארץ בפחות (חנות המפעל בחולון).

אם אתה עוסק בקרוספיט הנעל יכולה להתאים, אבל זו לא נעל הרמת משקולות / סקוואט 100%, אינה קשיחה לחלוטין ולא מספקת אותה תמיכה כמו נעל ייעודית להרמת משקולות.

מה המטרה שלך וכך נוכל לעזור.

• פותח/ת השרשור
המטרה היא סקואט דדליפט משקלים כבדים! הבנתי שהאדיפוואר ממש טובה.. האם יש אלטרנטיבה טובה יותר? ההתלבטות היתה אז בין otomix power trainer לבין האדיפוור.. לאחרונה ראיתי מספר שרשורים פה על נעלים ונהיה לי קצת בלאגן.. חשבתי אולי נצליח לעשות קצת סדר בעזרתכם.

נערך לאחרונה:
המטרה היא סקואט דדליפט משקלים כבדים! הבנתי שהאדיפוואר ממש טובה.. האם יש אלטרנטיבה טובה יותר? ההתלבטות היתה אז בין otomix power trainer לבין האדיפוור.. לאחרונה ראיתי מספר שרשורים פה על נעלים ונהיה לי קצת בלאגן.. חשבתי אולי נצליח לעשות קצת סדר בעזרתכם.
אם OTOMIX אז אני חושב עדיף CLTR כבר

אין בכלל מה להשוות בין נעלי בילדרים כמו OTOMIX לאדיפאוור.
אם לא היו לך נעלי ליפטינג לפני כן, הייתי הולך על נעל ליפטינג פשוטה יותר מהאדיפאוור.

http://www.roguefitness.com/shoes/

יש לך את ה-Rogue, יש לך את האדידס הזולות יותר שיכולות לתת לך לא מעט תמורה.
לדעתי האישית, אין צורך להוציא כלכך הרבה כסף על נעל כלכך יקרה לחובבן ואל תקח את זה אישי כי כל מי שלא ספורטאי מתחרה בענף כלשהו, מבחינתי חובבן.
במקרים רבים גם מישהו שהתחרה נשאר להיות חובבן, זה לא עניין של לשים V על משהו.

• פותח/ת השרשור
תודה לך אבדוק אפשרויות אחרות..
לגבי החובבן לא לוקח את זה אישי אבל בין אם אני או כל אחד מתחרה ובין אם לא אין שום קשר לציוד הנדרש זה לא משנה אם זה בפיתוח גוף אופנועים קליעה למטרה או מכוניות או כל דבר אחר.. תחשוב על זה קצת לפי דעתי תגיע למה שאני חושב.. כשאתה אוהב ולא עושה כלום אתה חובבן... כשרוב זמנך במשך היום עוסק סביב הגוף שלך אימונים תזונה שינה וכו.. אתה ממש אבל ממש לא חובבן זה הופך להיות חלק ממך ואתה נהיה מקצועי!!

כשאתה אוהב ולא עושה כלום אתה חובבן... כשרוב זמנך במשך היום עוסק סביב הגוף שלך אימונים תזונה שינה וכו.. אתה ממש אבל ממש לא חובבן זה הופך להיות חלק ממך ואתה נהיה מקצועי!!
זו היא דעתך, ואני מכבד את זה.

• פותח/ת השרשור
הסתכלתי עכשיו בדיוק, יש המון נעליים בשוק זה די מבלבל העניין הזה.. מטיש גם מקווה שטיפול החלטה בקרוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית