הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אלון גבאי שקרן

מצב
השרשור נעול
לא נאה לי שאתה מכנה את אלון גבאי כ-לוזר בזמן שאתה לא מתקרב לכפות הרגליים שלו.

זה לא משנה אם אני מנהל או גולש מן המניין, כל אחד צריך לדעת את מקומו. ובטח שבטח אין סיכוי שאתה תטריל אותי.

תודה לך.
לא מתקרב לכפות רגליים שלו?סתכל תמונות שלו לפני שהוא התחיל עם חומרים עשה טובה גם באמת משווה מוזרק לטיבעי ?ואין בעיה שמזריק הבעיה היחידה שהוא לוזר שכל התדמית שלו הוא כאילו טיבעי ואז הסרטון המגוכח הזה שהוא בוכה כמו ילדה שהוא טיבעי ושסתם מאשימים אותו פתטי רצח לא סתם לוזר אלא מלך הלוזרים וזה שאתה מעריץ שלו מראה מה אתה שווה

לא מתקרב לכפות רגליים שלו?סתכל תמונות שלו לפני שהוא התחיל עם חומרים עשה טובה גם באמת משווה מוזרק לטיבעי ?ואין בעיה שמזריק הבעיה היחידה שהוא לוזר שכל התדמית שלו הוא כאילו טיבעי ואז הסרטון המגוכח הזה שהוא בוכה כמו ילדה שהוא טיבעי ושסתם מאשימים אותו פתטי רצח לא סתם לוזר אלא מלך הלוזרים וזה שאתה מעריץ שלו מראה מה אתה שווה
בנתיים הוא מתפרנס מהגוף שלו ואתה לא, אתה היית מת להיות במקומו ולחיות את הסגנון חיים שלו ולדעתי אתה פשוט מקנא

אני באמת יכול להגיד לך שלא משנה לי אם הוא מזריק או לא הבן אדם הוא פשוט אגדה לדעתי גוף מושלם,
הייתי מת להגיע לשליש מימה שהוא הגיע אליו ולעבודה והמשמעת שהוא נותן לספורט.
וכמו שאמרו מעלי לא כול אחד שמזריק בום נהיה מטורף זה מצריך עובדה קשה אפילו יותר מאדם רגיל הן בתזונה והן במשמעת, ולכן כול ההתעסקות במי מזריק ולמה נראת לי מיותרת לגמריי.

טוב אין לי כוח להתווכח פה עם מי שמגונן עליו שכל אחד יחשוב מה שבא לו רק זכרו שסוף היום אתם מעריצים שקרן שמשקר בלי בושה

איזה גבר אתה אב מנהל בפורום ויכול לחלק באנים למי שיוצא עליך בחזרה וואי אתה כזה תותח מוניטין חחחח אלון לא כזה גדול פשוט חטוב רצח כל השנה ופה ישר עולים שהוא על חומרים ושאני אומר לאוב רצח זה לא עשר אחוז זה שש שבע אחוז אם אתה חושב שהוא טיבעי אתה לא חכם במיוחד
לא הבנת את הכוונה שלי, דבר ראשון אלון מאוד גדול ביחס לפיטנס דבר שני אני לא חושב שהוא טבעי (בעצם אני יודע כי לא צריך להיות גאון) וזה ילדותי להתעסק בהאם הוא מוזרק או לא כשבעצם גם אם תזריק עשרים שנה לא תראה כמו ה״לוזר הזה״. בעצם מי אתה בכלל ולאן בדיוק הגעת בחיים שאתה יכול לקרוא לכזה בן אדם לוזר?

טוב אין לי כוח להתווכח פה עם מי שמגונן עליו שכל אחד יחשוב מה שבא לו רק זכרו שסוף היום אתם מעריצים שקרן שמשקר בלי בושה

כמעט כל מי שפה יודע שאלון "משקר" ועדיין מעריץ אותו , או לפחות לא אותו אלא את ההישגים שלו. למה? כי רוב האנשים פה מספיק אינטיליגנטים כדי להבין למה הוא צריך להכחיש את העובדה שהוא מוזרק ועוד כי רוב החבר'ה פה מספיק גברים כדי לפרגן לישראלי שהגיע לכזאת רמה בעולם דוגמנות הפיטנס או שתרצה לקרוא לזה.
בנתיים הוא זה שקונה טרקטורונים ב15 אלף יורו לכיף ואתה זה ש"בוכה" על זה שהוא שקרן בפורום.

שישתמש כמה שהוא רוצה אבל מה הקטע להכחיש?זה עושה אותו מגה לוזר במיוחד שהוא שם סירטון אחד שהוא מתבכיין כמו כוסית קטנה שסתם מאשימים אותו,מלך הלוזרים
גם העיסוק האובסיסיבי שלך בזה קצת כמו של כוסית קטנה... לא?

אני באמת יכול להגיד לך שלא משנה לי אם הוא מזריק או לא הבן אדם הוא פשוט אגדה לדעתי גוף מושלם,
הייתי מת להגיע לשליש מימה שהוא הגיע אליו ולעבודה והמשמעת שהוא נותן לספורט.
וכמו שאמרו מעלי לא כול אחד שמזריק בום נהיה מטורף זה מצריך עובדה קשה אפילו יותר מאדם רגיל הן בתזונה והן במשמעת, ולכן כול ההתעסקות במי מזריק ולמה נראת לי מיותרת לגמריי.
טוב, "אגדה" הוא בטח שלא... הוא דוגמן פיטנס.

טוב, "אגדה" הוא בטח שלא... הוא דוגמן פיטנס.
צודק, הכוונה שלי יותר נכון ב"אגדה" הייתה מודל לחיקוי זו מילה יותר טובה בזכות ההתמדה שלו וההשקעה המדהימה בתחום 🙄

כמעט כל מי שפה יודע שאלון "משקר" ועדיין מעריץ אותו , או לפחות לא אותו אלא את ההישגים שלו. למה? כי רוב האנשים פה מספיק אינטיליגנטים כדי להבין למה הוא צריך להכחיש את העובדה שהוא מוזרק ועוד כי רוב החבר'ה פה מספיק גברים כדי לפרגן לישראלי שהגיע לכזאת רמה בעולם דוגמנות הפיטנס או שתרצה לקרוא לזה.
בנתיים הוא זה שקונה טרקטורונים ב15 אלף יורו לכיף ואתה זה ש"בוכה" על זה שהוא שקרן בפורום.
אני מבין למה הוא צריך לשקר.
אבל מה נסגר עם הסרטונים המפגרים שלו? מה יש להעריץ בהם?

זה נסגר, אשכול הבא שיפתח כתוצאה משנאה/קנאה/צרות עין וכדומה ינעל + יזוכה בנקודת אזהרה.

תקראו לזה דיקטטורה תקראו לזה שרלטנות אך אני שם לזה סוף.

בהצלחה לכם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית