הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ BOR או מתח ?

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
אני משלב כוח ובילדינג בתכנית שלי (עושה AB)
האימון B שלי נראה ככה :
סקוואט 3X5
דדליפט 1X5
chin up עם משקל 3X5
חתירה במכונה 4X12
בייספס 3X12

שוטטתי בפורומים בחו"ל וקראתי שהרוב ממליצים לעשות מתח לחזרות ולא ל 3X5 כי הוא לא תרגיל של מוט ולא מאוד מורכב ...
אתם ממליצים להחליף את המתח ב BOR ל 3X5 ואז מתח רחב ל 12X4 ?
לעשות BOR אחרי סקוואט ודדליפט כבדים זה לא קשה ?
במתח נתקעתי עם 22.5 קג עלי ל 3X5 אני בפלוס קלורי ולא מתקדם מה לעשות ?

תודה רבה

BOR אחרי דדליפט וסקווט כבדים לי אישית לא נוח, מעדיף לעשות חתירה בודדת עם דאמבלים.
תוסיף גם את המתח, שזה יראה ככה-
מתח.
חתירה עם דאמבל.
צ'ין אפס.
אמרת שאתה משלב בין כוח ובילדינג אז את טווח החזרות תקבע בעצמך, אני לא יודע מה אתה תעדיף.

• פותח/ת השרשור
BOR אחרי דדליפט וסקווט כבדים לי אישית לא נוח, מעדיף לעשות חתירה בודדת עם דאמבלים.
תוסיף גם את המתח, שזה יראה ככה-
מתח.
חתירה עם דאמבל.
צ'ין אפס.
אמרת שאתה משלב בין כוח ובילדינג אז את טווח החזרות תקבע בעצמך, אני לא יודע מה אתה תעדיף.
אבל בבור אתה שם יחסית קצת משקל ביחס לדדליפט נגיד אז זה כזה לא נוח בזוקפים וברגליים ?

אבל בבור אתה שם יחסית קצת משקל ביחס לדדליפט נגיד אז זה כזה לא נוח בזוקפים וברגליים ?
נכון שבבור תמשוך פחות, אבל מה זה משנה המשקל? אתה צריך לעבוד עם X שאתה יכול לעבוד בלי צ'יטים(למרות שעם BOR אי אפשר כמעט לחתור בלי צ'יטים..).
אצלי הזוקפים סחוטים אחרי סקווט ודדליפט כבדים, זה למה אני מעדיף לעבוד עם דאמבלים.

• פותח/ת השרשור
נכון שבבור תמשוך פחות, אבל מה זה משנה המשקל? אתה צריך לעבוד עם X שאתה יכול לעבוד בלי צ'יטים(למרות שעם BOR אי אפשר כמעט לחתור בלי צ'יטים..).
אצלי הזוקפים סחוטים אחרי סקווט ודדליפט כבדים, זה למה אני מעדיף לעבוד עם דאמבלים.
נראה לי אני ישאר כמו שאני עכשיו ... זה גם משולב אם אימוני ספרינטים וריצות נפח אז זה יותר מידי עומס עם ה BOR ...
אבל מתח נחשב תרגיל מורכב כמו BOR ? או ש BOR יותר ?

נראה לי אני ישאר כמו שאני עכשיו ... זה גם משולב אם אימוני ספרינטים וריצות נפח אז זה יותר מידי עומס עם ה BOR ...
אבל מתח נחשב תרגיל מורכב כמו BOR ? או ש BOR יותר ?
תרגיל מורכב זה תרגיל דו מפרקי ומעלה(דו מפרקי = תרגיל שמערב שניי מפרקים).
וכן, מתח זה תרגיל מורכב(מערב את מפרק הכתף, מרפק ושכמה).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית