הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שווארמה בחיטוב?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך
כצ'יט זה בסדר - חלבון , אבל כל פעם זה לא משהו .. לדעתי אם את אוכל את זה נקי רק את הבשר עצמו זה בסדר , אבל חכה
לתגובות אחריי

מאוד בעייתי מבחינת קלוריות זה תחליף לארוחת צהריים +ערב. אין שם חזה עוף?

• פותח/ת השרשור
מאוד בעייתי מבחינת קלוריות זה תחליף לארוחת צהריים +ערב. אין שם חזה עוף?
שמע אתמול הגעתי למצב שלא אכלתי כלום מהבוקר עד הערב לא אכלתי שום פחמימה
אם זה בעיה בקלוריות לא נראלי זה בעיה

אתה סתם מחפש לעצמך תירוצים קח איתך אוכל אין מצב אתה עובד מהבוקר עד הלילה תדאג להכניס את מה שאתה צריך ביום וזהו

• פותח/ת השרשור
אתה סתם מחפש לעצמך תירוצים קח איתך אוכל אין מצב אתה עובד מהבוקר עד הלילה תדאג להכניס את מה שאתה צריך ביום וזהו
אני לא מחפש תירוצים אני אוהב מהבוקר עד 5 ואז הולך לחדר כושר והחזה עוף שם מגעיל

בתור אחד שעובד במסעדה שמתמחה בנוסף גם בשווארמה, ממש לא הייתי ממליץ.
כמות החלבון יפה מאוד אבל גם כמות השומן. תמיד, בנוסף לשומן שיש בבשר השווארמה עצמו, מוסיפים גם נתחי שומן בעיקר מעל כל גלגל הבשר....
בהנחה שאתה אוכל בצלחת ולא בפיתה. לידע כללי, הסלטים בשיפודיות וכדו' תמיד מתוספים בשמן.

המלצה חמה שמצטרפת לכולם כאן.
קופסאות מהבית, 2-3 ירקות שלמים שתחתוך בזמן הארוחה..

אני מגיע למכון ב-7:30-8:00 בבוקר, מסיים אימון ב-9:30,מגיע למשרד ועובד עד 20:00, מגיע הביתה ב-21:00. אם אני יכול להסתדר עם קופסאות גם אתה יכול 😃

אני גםמצטרף כאן לשאלה. בתור חייל לפעמים בעייתי לי האוכל. עכשיו, ברור שלא באופן קבוע אבל השאלה אם פעם ב כשיוצא, אפשר לאכול בגט שווארמה בלי ציפס רק טחינה וחריף, ובאותו יום פשוט לא לאכול פחמימות. במילים אחרות אם זה בערכים זה לא שונה מארוחה של אורז עם פרגיות טחינה ולחם?

זה בסדר גמור שווארמה בחיטוב שים לב שהוא חותך לך את השווארמה מהאמצע של הגלגל ולא מלמעלה וגם תבקש כמה שפחות שומן.. כמובן שבצלחת בלי לחם וצינזור בסלטים!

כן, אם בערכים זה לא שונה אז הכל בסדר, אבל נורא קשה להבין כמה באמת אכלת בלאפה עם שווארמה.

אי אפשר לדעת את הערכים, זה הבעיה.

חזה עוף מגעיל? תביא מהבית תבלינים ותכין לעצמך.

בקיצור, אם אתה באמת רוצה תמצא תדרך לאכול.

לדעתי קח לך יום בשבועיים בו אתה מתפנק.. שווארמה המבורגר בירה.. אל תתנזר לגמרי משומן זה סתם יבאס אותך או שיכניס את הגוף שלך לסטרס אם אתה לגמרי לא מכניס שומן

לדעתי קח לך יום בשבועיים בו אתה מתפנק.. שווארמה המבורגר בירה.. אל תתנזר לגמרי משומן זה סתם יבאס אותך או שיכניס את הגוף שלך לסטרס אם אתה לגמרי לא מכניס שומן
אף אחד לא אמר לא לאכול שומן, אבל כשאתה בחיטוב אתה אמור לדעת יחסית במדויק מה אתה מכניס אם אתה רוצה שהחיטוב יהיה יעיל.
לכן לאכול באופן קבוע משהו שאתה לא יודע להעריך מה העלות הקלורית שלו זה לא רעיון טוב.

גם לי יצא אתמול מצב שעבדתי מ10 בבוקר עד 11 בלילה
פשוט קמתי מוקדם בבוקר
לקחתי איתי 500 גרם גבינה לבנה, קופסת טונה, אורז, חזה עוף, 4 ביצים (אבל אני בחיטוב... אם לא הייתי לוקח יותר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית