הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סיפורים מחדר הכושר

שחררת פעם למישהו?
אגרוף כמובן,לא נאד 😁
באימון זה עוד לא הגיע לזה, היה קרוב איזה כמה פעמים, כמו למשל בסיפור שכתבתי מעל על הדדליפט, פשוט שם הבחור ישר הנמיך פרופיל כי עוד שניה ראה את רייג' הויבריל.
זה אף פעם לא מגיע לרמות חוצפה כמו שרינו רשם, כי איתי לא מדברים ככה במכון וגם אני חברותי ולא מחפש אף אחד אף פעם.
אני לא חושב שפורום נשים זכה בכזו פעילות ענפה כבר תקופה :ם
כן, אם רק נשים היו מגיבות, זה לא היה תופס ככה תאוצה.
היינו חייבים להוסיף קצת פלפל...😃

אמת, תמיד אני אומר "יש מלא זמן", מזל שאני היחיד שמתאמן ככה בחדר כושר שלי
כשאני בכלוב אני אומר מינימום 40 דקות ואני גם משמה את כיוון המוט ככה שלא יתאפשר לעשות מתח ולא כי אני רע, זה בגלל המראה.

האמת היא שאצלנו ממשקל מסויים אף אחד לא ממש מתקרב אלייך..
חבל שלא הגעתי אליו עדיין בבנץ' :<

תודה על כוכב הזהב.😃

היום:
עושה סקוואט מסיים סט .....
עושה מתח ...... סוגר
מגיע לחזה......
נגד איזה מישהוא ידיים ענקיייווותתתתת ורגליים קטנות .
שואל אותי כמה יש לך כאן ?
אמרתי לו חמש סטים עובד על נפח היום.
שואל אותי משקלי עבודה .... אני מרקין ראש אומר סט אחרון 97.5
הוא אומר נעבוד ביחד .
מתחיל סט ראשון 95 סוגר חמשייה
הוא נכנס בקושי נועל את השלישי מוט מתחיל לרדת ואומר לי עד 8 !!!
בסוף עשיתי דדליפט עם 97.5 קילו כדי שהוא לא ימות.
אמרתי לו עם זה כבד לך תוריד משקל זה לא שווה שאני מרים בשבילך.
הוא עונה לי:" עם אתה עייף ומרים פחות אימון הבא הגוף שלך יתרגל להרים קצת שמע לי אני מתאמן 10 שנים
אני יודע מה אני אומר לך ....... אני לא רצה לדגול אני מעייף את החזה שלי פשוט .
ואני ? אני פשוט בשוק טוטאלי 😕

אני נלחם עם סט אחרון של DB PRESS אחרי יום ארוך עם מעט שינה.
פתאום מגיע מדריך פעור נעמד 10 ס"מ ממני ושואל "רוצה להצטרף למיני קלאס בטן ?" (ונשאר לידי לחכות לתשובה)
מיותר לציין שהלך הסט אחרי 3 חזרות, הייתי צריך להפיל לו את המשקולת על הרגל.
מאיפה הם מגרילים את המדריכים האלה.

נ.ב
הוא המשיך ועבר אישית אחד אחד בין כל המתאמנים שהוא מצא עד שהערתי לו.

יש במכון שאני מתאמן בו בצפון ערסייאדה של תלמידי חטיבה ותיכון משהו לא נורמלי.
יש ילד בן 15 אחד ההזויים הוא מציק למתאמנים במהלך האימון. מדבר איתם בזמן הסטים ושואל שאלות מעצבנות, תופס לך בכוונה את המכשיר או המשקולות... בקיצור כאפות ערס מעצבן.
אליי הוא היה נדבק ממש.
אז בשלב מסויים אחרי שסיימתי (ומהר) להיות נחמד אליו, הוא בא אליי באמצע סט של כפיפות ידיים עם משקולות (מזל שזה היה התרגיל הזה!!!) ופשוט הפלתי לו משקולת על כף הרגל..... אויי כמה שזה היה מספק ומצחיק!!!! הוא כזה (אחרי שסיים להתפתל מכאבים) "עשית את זה בכוונה יא מניאק מה אתה דפוק?", אז אמרתי לו "יש לך מזל שזה היה משקל של סט ראשון חימום"...

אחרי המקרה הוא לא מעז להתקרב אליי

המממממ סיפורים מהמכון... בשפע

1.מכינה את החימום שלי לדדליפט, 60 קילו, עושה מתיחות, ומשום מה היה מתאמן מוזר אחד שלא ממש התבייש ולא ממש ניסה להסתיר את המבטים שלו עליי/על מה שאני מרימה וזה כבר היה מטריד. מביאה עוד 12.5 קילו להעמיס, ניגש אליי ושואל: "את מרימה את זה?" - "וואלה, את האמת תכננתי לשחק עם זה דוקים". אני אף פעם לא גסת רוח אבל זה כבר גבל בהטרדה.

2. אחד המאמנים ניסה למכור לי אימון אישי, התיישב על בנץ' שהייתי עליו ומדבר איתי כשהמרחק בין הפנים שלי לשלו הוא בערך חצי מהמרחק המקובל.
טקטיקת מכירה? מטרידן? שלא נדע.

3. הגעתי לכשל בבנץ' בפעם הראשונה שעשיתי עם מוט (לפני 4 חודשים בערך), מתאמן אחר מסתכל עליי, ואחרי שאיכשהו יצאתי מזה אני מתיישבת חזרה, והוא מצחקק. היום אני מבינה כמה הוא חתיכת אידיוט שלא בא לעזור לי, וצוחקת עליו בין סטים כבדים של סקוואט כשהוא עושה לאנג'ים עם דאמבלים של 9.

אני סקרן, אני רואה שאת עם טופ בתמונה.
אני פשוט לא מבין איך בחורה יכולה להתאמן עם טופ (בדרך כלל משולב עם מכנס מינימלי), המבטים והנעיצות עיניים מאנשים צעירים ואנשים שיכולים להיות סבא שלך, זה פשוט מגעיל.
זה לא גורם לך לאי נעימות? כשיש בחורה יפה אני תמיד קולט איך מסתכלים עליה בבוטות ואני מרגיש לא נעים בשבילה.

לא שאני נגד בחורה יפה בלבוש מינימלי, אבל אני לא מבין את הקטע הזה.

אני סקרן, אני רואה שאת עם טופ בתמונה.
אני פשוט לא מבין איך בחורה יכולה להתאמן עם טופ (בדרך כלל משולב עם מכנס מינימלי), המבטים והנעיצות עיניים מאנשים צעירים ואנשים שיכולים להיות סבא שלך, זה פשוט מגעיל.
זה לא גורם לך לאי נעימות? כשיש בחורה יפה אני תמיד קולט איך מסתכלים עליה בבוטות ואני מרגיש לא נעים בשבילה.

לא שאני נגד בחורה יפה בלבוש מינימלי, אבל אני לא מבין את הקטע הזה.
אתה חושב שסבתות לא מסתכלות עליך כשאתה בגופיה/בלי חולצה וכו׳ ?
וגם צ׳וצ׳יות צעירות....

אז בגלל כמה סוטים שלא מסוגלים לשלוט על עצמם אני אמורה לסבול ולהתאמן בסרבל?????

ואני לא מבינה את הקטע לרוץ/להתאמן חצי ערום, עם איזה שורט מינימלי.... אז למה רק לכם מותר?

Back
למעלה תחתית