עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי מה שהוא אמר לי הם מכינים אותה מהחלבון "בעמק" של תנובה ויש לו אישורים והכל ופה בארץ יותר מקפידים מבחו"ל אז קשה לי להאמין שמשהו שם לא אמין אבל היום אי אפשר לדעת כלוםטל, לפי מה בדיוק אתה יודע שהיא אמינה?
לפותח האשכול - אין לדעת מלבד בדיקת מעבדה.
לפי מה שהוא אמר לי הם מכינים אותה מהחלבון "בעמק" של תנובה ויש לו אישורים והכל ופה בארץ יותר מקפידים מבחו"ל אז קשה לי להאמין שמשהו שם לא אמין אבל היום אי אפשר לדעת כלום
מי אמר שאין ספק אמרתי שזה נשמע אמין תלמד לקרוא זה חלבון של תנובהאם הם מכינים אותה מחלבון "בעמק" אז אין ספק קל שבקלים שהכל אמין, ללא עוררין.
🤦♂️😣
תודה אחי מה אתה אומר קרם עוגיות או בננהאתה יכול לצרוך את האבקה ללא חשש..
אם אתה חובב קפה לך על הקפה לא תצטער בננה יש לי בבית אבקה מעולה לזמן קצר ימאס לך הטעם לי אישית נמאס הטעם ויש לי גם את הקפה שהוא ליגהתודה אחי מה אתה אומר קרם עוגיות או בננה
את הבננה טעמתי אתמול ממש טעים אבל הקרם עוגיות המאמן אמר שאפילו יותר
יש קצף גם בבננה אחי לי אישית ישבתור אחד שהיה לו את כל הטעמים של סופר אפקט:
1. וניל - לא להתקרב! ממש מגעיל, חיכיתי לסיים את הקופסה...
2. קרם עוגיות - די טעים, בעיקר עם חלב, פחות עם מים. באופן אישי אני לא אוהב את החתיכות של העוגיות אבל כל מי שטעם את זה דווקא התלהב מזה.
3.בננה - טעם טוב גם עם מים, מתערבב מעולה.
4.שוקולד - לדעתי הטעם הכי טוב. בדרך כלל אני לא מת על שוקולד אבל באבקה הזאת השוקולד עם טעם מצויין וערבוב חלק מאוד כמו בבננה (בקרם עוגיות יש קצת קצף).
יש קצף גם בבננה אחי לי אישית יש
לא נראלי שיצא לי לקנות אותה יש לי 3 אבקות בבית ואני מתגייס בנובמבר 😛תנסה פעם את הקרם עוגיות ותראה את ההבדל.
תודה רבה אחי 😃אולי אחרי השחרור 😃
שיהיה בהצלחה בצבא!
אגב, אני קניתי לפני שנה בערך 6 קופסאות (1 בננה, 3 קרם עוגיות, 1 שוקולד, 1 וניל) נשארה לי חצי קופסה אחרונה של קרם עוגיות, כבר לא יכול לראות את זה חחח
בדיעבד הייתי משנה ל2 קרם עוגיות, 2 בננה ו2 שוקולד.
תרשום בגוגל super effect יש לך אותה כמעט בכל אתר שמוכר תוספים ב300 שקל ליחידה כולל שייקר,משלוח וחטיף חלבון ובכל קופסא יש 70-75 מנות שזה טובמישהו יודע כמה מנות הגשה המוצר מכיל? האם מנה זה סקופ אחד? ופותח האשכול אשמח אם תוכל להגיד לי איפה אתה מתאמן? או יותר נכון מאיפה המאמן שלך והאם נין לצרוך את אותה האבקה באותו מחיר?..