הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון super effect ישראלית

• פותח/ת השרשור lala17
  • פורסם בתאריך

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
היום המאמן במכון שלי הביא לי לטעום טעם בננה פשוט מטורף ערכים על הנייר מצוינים חברה ישראלית עם מפעל משלה שמכינה את האבקה ממי גבינה של תנובה 100%whey עם אישור של משרד הבריאות מחיר 270 שקל

נשמע קצת טוב מדי מה אתם אומרים שווה לקנות?

יש לי את האבקה הזאת היא אבקה טובה ואמינה יש לי בטעם קפה ובטעם בננה
מה שאני יכול להגיש זה ככה הבננה נהדר קצת ימאס לך אחרי כמה זמן לדעתי לי אישית נמאס הקפה אם את החובב אייס קפה נוזלי לך על זה ערכים מאוד טובים

• פותח/ת השרשור
טל, לפי מה בדיוק אתה יודע שהיא אמינה?

לפותח האשכול - אין לדעת מלבד בדיקת מעבדה.
לפי מה שהוא אמר לי הם מכינים אותה מהחלבון "בעמק" של תנובה ויש לו אישורים והכל ופה בארץ יותר מקפידים מבחו"ל אז קשה לי להאמין שמשהו שם לא אמין אבל היום אי אפשר לדעת כלום

לפי מה שהוא אמר לי הם מכינים אותה מהחלבון "בעמק" של תנובה ויש לו אישורים והכל ופה בארץ יותר מקפידים מבחו"ל אז קשה לי להאמין שמשהו שם לא אמין אבל היום אי אפשר לדעת כלום

אם הם מכינים אותה מחלבון "בעמק" אז אין ספק קל שבקלים שהכל אמין, ללא עוררין.
🤦‍♂️😣

אבקת חלבון זה סהכ מי גבינה .. מכינים גבינה ויש את המי גבינה זה פשוט תהליך שמכניסים את זה למכונה ואז זה מתנגש ברוח במהירות 700 קמש משהו כזה וזה הופך לאבקה מוסיפים חומרי טעם וריח וזהו זה לא סיפור גדול ... סופר אפקט מעולים אני צורך אותם

עריכה :
אבקת החלבון של סופר אפקט מיוצרת תחת תנאי מעבדה קפדניים ועומדת בדרישות iso9000עם כל הרישיונות והאנליזות המחייבות. איכות המוצר היא מהגבוהות ביותר וזאת ניתן להרגיש כבר מהשימוש הראשון אודות למרקם, לטעם, לריח ולנתוני המוצר.

תודה אחי מה אתה אומר קרם עוגיות או בננה

את הבננה טעמתי אתמול ממש טעים אבל הקרם עוגיות המאמן אמר שאפילו יותר
אם אתה חובב קפה לך על הקפה לא תצטער בננה יש לי בבית אבקה מעולה לזמן קצר ימאס לך הטעם לי אישית נמאס הטעם ויש לי גם את הקפה שהוא ליגה

בתור אחד שהיה לו את כל הטעמים של סופר אפקט:
1. וניל - לא להתקרב! ממש מגעיל, חיכיתי לסיים את הקופסה...
2. קרם עוגיות - די טעים, בעיקר עם חלב, פחות עם מים. באופן אישי אני לא אוהב את החתיכות של העוגיות אבל כל מי שטעם את זה דווקא התלהב מזה.
3.בננה - טעם טוב גם עם מים, מתערבב מעולה.
4.שוקולד - לדעתי הטעם הכי טוב. בדרך כלל אני לא מת על שוקולד אבל באבקה הזאת השוקולד עם טעם מצויין וערבוב חלק מאוד כמו בבננה (בקרם עוגיות יש קצת קצף).

בתור אחד שהיה לו את כל הטעמים של סופר אפקט:
1. וניל - לא להתקרב! ממש מגעיל, חיכיתי לסיים את הקופסה...
2. קרם עוגיות - די טעים, בעיקר עם חלב, פחות עם מים. באופן אישי אני לא אוהב את החתיכות של העוגיות אבל כל מי שטעם את זה דווקא התלהב מזה.
3.בננה - טעם טוב גם עם מים, מתערבב מעולה.
4.שוקולד - לדעתי הטעם הכי טוב. בדרך כלל אני לא מת על שוקולד אבל באבקה הזאת השוקולד עם טעם מצויין וערבוב חלק מאוד כמו בבננה (בקרם עוגיות יש קצת קצף).
יש קצף גם בבננה אחי לי אישית יש

אולי אחרי השחרור 😃
שיהיה בהצלחה בצבא!

אגב, אני קניתי לפני שנה בערך 6 קופסאות (1 בננה, 3 קרם עוגיות, 1 שוקולד, 1 וניל) נשארה לי חצי קופסה אחרונה של קרם עוגיות, כבר לא יכול לראות את זה חחח
בדיעבד הייתי משנה ל2 קרם עוגיות, 2 בננה ו2 שוקולד.

אולי אחרי השחרור 😃
שיהיה בהצלחה בצבא!

אגב, אני קניתי לפני שנה בערך 6 קופסאות (1 בננה, 3 קרם עוגיות, 1 שוקולד, 1 וניל) נשארה לי חצי קופסה אחרונה של קרם עוגיות, כבר לא יכול לראות את זה חחח
בדיעבד הייתי משנה ל2 קרם עוגיות, 2 בננה ו2 שוקולד.
תודה רבה אחי 😃

מישהו יודע כמה מנות הגשה המוצר מכיל? האם מנה זה סקופ אחד? ופותח האשכול אשמח אם תוכל להגיד לי איפה אתה מתאמן? או יותר נכון מאיפה המאמן שלך והאם נין לצרוך את אותה האבקה באותו מחיר?..

• פותח/ת השרשור
מישהו יודע כמה מנות הגשה המוצר מכיל? האם מנה זה סקופ אחד? ופותח האשכול אשמח אם תוכל להגיד לי איפה אתה מתאמן? או יותר נכון מאיפה המאמן שלך והאם נין לצרוך את אותה האבקה באותו מחיר?..
תרשום בגוגל super effect יש לך אותה כמעט בכל אתר שמוכר תוספים ב300 שקל ליחידה כולל שייקר,משלוח וחטיף חלבון ובכל קופסא יש 70-75 מנות שזה טוב

ואם זה משנה אז אני מתאמן בקאנטרי קלאב מעלה אדומים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית