הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדאי לעשות ריצות בנוסף לאימונים?

ShaharZ

משתמש מתחיל
83
2
נק' מוניטין:
2
83
2
שלום,
רציתי לדעת אם כדי לעשות ריצות בנוסף לאימונים, אני רוצה להוריד אחוזי שומן על הדרך ורציתי לדעת אם כדאי לעשות את זה? בא לי גם לשמור קצת על כושר פשוט אני מפחד שירד לי המסת שריר שאני יעשה תריצות האלה,
תודה לעוזרים.

אם אתה רוצה להוריד את אחוז השומן כן אתה תצטרך לעשות אירובי.

וכשאתה נמצא בגירעון קלורי שלילי אין מה לעשות קשה לשמור על מסת השריר שלך.

בגלל זה צריך לשמור על תזונה תקינה ויש גם אנשים שלוקחים תוספים בשביל להוריד למינימום פירוק שריר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להוריד את אחוז השומן כן אתה תצטרך לעשות אירובי.

וכשאתה נמצא בגירעון קלורי שלילי אין מה לעשות קשה לשמור על מסת השריר שלך.

בגלל זה צריך לשמור על תזונה תקינה ויש גם אנשים שלוקחים תוספים בשביל להוריד למינימום פירוק שריר.
יש לי תפריט של מסה, אז אתה אומר לרוץ גם בנוסף פעם\פעמיים בשבוע?

יש לי תפריט של מסה, אז אתה אומר לרוץ גם בנוסף פעם\פעמיים בשבוע?

פעמיים ואפילו 3 - 15 דק' אימון אירובי.

ואתה עושה את זה לא בשביל ליצור גרעון(אתה במאסה....), אתה עושה את זה בשביל הבריאות שלך(לב, ורידים ואיברים פנימיים).

@Eyal @Tom תקנו אותי אם אני טועה במשהו

• אהבתי
Reactions: Tom
  • פותח/ת השרשור
פעמיים ואפילו 3 - 15 דק' אימון אירובי.

ואתה עושה את זה לא בשביל ליצור גרעון(אתה במאסה....), אתה עושה את זה בשביל הבריאות שלך(לב, ורידים ואיברים פנימיים).

@Eyal @Tom תקנו אותי אם אני טועה במשהו
מה זה אירובי?

אירובי - פעילות מאומצת לאורך לאורך זמן(ריצה, שחייה, זומבה, קיקבוקסינג רכיבה על אופניים וכו')

אנאירובי - כל מה שקשור בעבודה עם התנגדות(משקולות, מכשירים)

• פותח/ת השרשור
אירובי - פעילות מאומצת לאורך לאורך זמן(ריצה, שחייה, זומבה, קיקבוקסינג רכיבה על אופניים וכו')

אנאירובי - כל מה שקשור בעבודה עם התנגדות(משקולות, מכשירים)
כדאי לעשות את זה לפני או אחרי האימון?

לרוב עושים אימון אירובי אחרי אנאירובי מהסיבה הפשוטה שאחרי שעושים אירובי קשה אח"כ ללכת ולהרים משקלים כבדים אבל זה תלוי בך - אם אתה מרגיש שזה לא משפיע עלייך אתה יכול לעשות אירובי לפני.

תעשה בין לבין?
למה להעמיס הכל ביום אחד?

• פותח/ת השרשור
לרוב עושים אימון אירובי אחרי אנאירובי מהסיבה הפשוטה שאחרי שעושים אירובי קשה אח"כ ללכת ולהרים משקלים כבדים אבל זה תלוי בך - אם אתה מרגיש שזה לא משפיע עלייך אתה יכול לעשות אירובי לפני.
לעשות בין לבין או באותו היום הכל? מעניין אם יהיה לי כוח לעשות את כל זה ביום אחד

לעשות בין לבין או באותו היום הכל? מעניין אם יהיה לי כוח לעשות את כל זה ביום אחד
בין לבין.
אתה רואה את עצמך דופק 10 קילומטר אחרי אימון רגליים?
בהצלחה.

כל עוד הוא לא הולך לעשות 100KG סקוואט או דדליפט(והוא לא...) הוא ישרוד...

ואם בא לך להפריד את האימונים על פני כל השבוע וזה נוח לך - תפריד. אני לא עושה את זה כי זה עמוס לי מדי.

Back
למעלה תחתית