הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לאימונים

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
שלום אז ככה בקיץ האחרון התאמנתי על חיטוב בסטריט וורקאוט והגעתי לתוצאות טובות שקלתי בסוף החיטוב 74 גובה 175 לאחר מכן הפסקתי להתאמן תקופה עד לפני שבוע שנרשמתי לחדר כושר התחלתי עם התוכנית FBW לחיטוב בגלל שהשמנתי מאוד בכל התקופה שלא התאמנתי המשקל הנוכחי 80 קילו גובה 175 גיל 22 עכשיו אני כבר שבוע שמתאמן עם התוכנית FBW ורציתי קצת לשפץ אותה מבחנת נוחות בתרגילים אז שיניתי כמה דברים עם אפשר חוות דעת על התוכנית שעשיתי אשמח

רגליים: סקוואט 8X3 + תאומים פעם בשבוע 8X3
חזה: לחיצת חזה בשכיבה עם מוט 8X3
גב: מתח רחב 8x3
כתפיים: שולדר פרס בישיבה 8X3
יד קידמית: כפיפות מרפקים בישיבה עם מוט 8X3
יד אחורית: פשיטת מרפקים בפולי 8X3
בטן: כפיפות בטן

אם יש לשנות משו אשמח אם תגידו ואני במטרה לחיטוב 3 אימוני כוח בשבוע 2 אימוני אינטרוולים בשבוע הנוסף

נערך לאחרונה:
תאומים אין בעיה לאמן פעמיים בשבוע וממליץ לעבוד על טווח חזרות של 15+ ולהדגיש את העליה וירידה, זה לא שריר שגדל ממשקל מטורף וחזרות נמוכות.
יד קדמית ואחרונית ממליץ לעבוד בטווח ה12 חזרות.
חוץ מזה אין בעיה בתוכנית עצמה, מה התכנון התקדמות מבחינת משקלים?

• פותח/ת השרשור
תאומים אין בעיה לאמן פעמיים בשבוע וממליץ לעבוד על טווח חזרות של 15+ ולהדגיש את העליה וירידה, זה לא שריר שגדל ממשקל מטורף וחזרות נמוכות.
יד קדמית ואחרונית ממליץ לעבוד בטווח ה12 חזרות.
חוץ מזה אין בעיה בתוכנית עצמה, מה התכנון התקדמות מבחינת משקלים?

תודה שענית אחי ..
מבחנת משקלים אני יעלה מתינות רבה גם כדאי להשמר מפציעות מיותרות וגם מבחנת ההרגשה ככל שארגיש שאוכל אבל אני מאוד רוצה להגיע למקסימום האפשרי ..
בסקוואט אני מרים כרגע 40 קילו ושניסיתי להרים טיפה יותר נתפס לי השריר האחורי ברגל החלטתי שלא להגזים ולאט לאט לעלות

Back
למעלה תחתית