הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף

• פותח/ת השרשור GiladK
  • פורסם בתאריך

GiladK

משתמש מתחיל
143
13
נק' מוניטין:
69
143
13
חד"כ מצפה עדי
לפני שבועיים התחילו לי כאבים בכתף הקדמית שלי ביד שמאל. זה כנראה קרה מלחיצה צרה עם מוט אולימפי, הרגשתי מין לחץ חזק מאוד בכתף ומאז כואב לי מאוד.
יש לי תור עוד מעט לאורטופד ובינתיים אני לא יכול לעשות הרבה תרגילים באימון כי השרירים שאני יכול לעבוד עליהם הם מצומצמים מאוד.
יש איזשהם תרגילים שאני יכול לבצע נגיד לחזה ולגב בתקופה של הפציעה בלי לגרום לנזק?
הצלחתי לעבוד על כתף צידית בלי כאבים אבל שניסיתי לעבוד בבנצ' אפילו עם משקל נמוך הרגשתי את הכאבים בכתף.

אני בידיוק במצב שלך כבר חודש בערך, בנץ עם 40 קילו כואב לי, מקבילים עם משקל לא כואב בכלל

פציעת כתף היא אחת הפציעות הכי נפוצות למתאמנים.
אני אישית עברתי פציעה כזו, בסיטואציה שדומה למה שתיארת (לחץ פתאומי בזמן פעולה ואז כאבים לאחר האימון).
בשום אופן על תפעיל לחץ על האזור הפגוע.
קבל טיפול ממומחה. קח בחשבון שפציעה כזו יכולה לקחת הרבה מאד זמן להבריא (במיוחד אם מדובר בדלקת).
אני נפצעתי לפני יותר מ-4 שנים ומאז נזהר מאד בכל מה שקשור לתרגילי כתפיים או תרגילים שמפעילים לחץ על הכתף.
תהיה יקה פוץ מסודר בעניין ואל תהיה גיבור.

בהצלחה ותהיה בריא.

• פותח/ת השרשור
פציעת כתף היא אחת הפציעות הכי נפוצות למתאמנים.
אני אישית עברתי פציעה כזו, בסיטואציה שדומה למה שתיארת (לחץ פתאומי בזמן פעולה ואז כאבים לאחר האימון).
בשום אופן על תפעיל לחץ על האזור הפגוע.
קבל טיפול ממומחה. קח בחשבון שפציעה כזו יכולה לקחת הרבה מאד זמן להבריא (במיוחד אם מדובר בדלקת).
אני נפצעתי לפני יותר מ-4 שנים ומאז נזהר מאד בכל מה שקשור לתרגילי כתפיים או תרגילים שמפעילים לחץ על הכתף.
תהיה יקה פוץ מסודר בעניין ואל תהיה גיבור.

בהצלחה ותהיה בריא.

אני יודע כמה זה נפוץ הפציעות בכתף, כבר היו לי 2 פציעות שונות בכתפיים לפני זאת.
אני לא חושב שזו דלקת בגלל שזה לא כואב לי כמו בהתחלה, אבל שלחו אותי לעשות אולטרהסאונד לכתף בשביל לבדוק מה יש שם.
בינתיים כמו שאמרתי אני לא מאמן כתפיים, חזה וגב אלא רק רגליים, יד קדמית ומעט יד אחורית (אפילו שאני שונא להתאמן ככה, אין ברירה).

אני עם פציעה דומה כבר יותר מחצי שנה היום שכיבות סמיכה אני לא יכול לעשות , מציע לך לא לדרוך במכון , עד שיעבור.

אני יכול לחתום לך שיש לך דלקת(הכאבים שתיארת אלה בדיוק הכאבים שמאפיינים כאבים כתוצאה מדלקת).
נכנסת לעולם האפל של דלקות כתף מקווה בשבילך שזה לא רציני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית