עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בגלל שלחשב לפי אורז מבושל זה לא מדויק, זה תלוי בהכנה שלו... בכלל זה עדיף לחשב לפני בישולחיפשתי באינטרנט ויש אתרים שמראים לי ערך תזונתי אחר לגמרי...
כמה גרם/קלוריות יש בכוס אחת של אורז לבן מבושל? (200 מ"ל)
אז איך מודדים בידיוק?זה בגלל שלחשב לפי אורז מבושל זה לא מדויק, זה תלוי בהכנה שלו... בכלל זה עדיף לחשב לפני בישול
כתבתי, מודדים לפני בישולאז איך מודדים בידיוק?
לא יודע אחי אני כבר מבולבל תראה כאן זה באתר אחד לפני בישול (מדידות לפי כוס)כתבתי, מודדים לפני בישול
השאלה אבל כמה גרם אורז לא מבושל יש בכוס אחת..הכי מדוייק שיכול להיות:
- תראה מה מפורט על האריזה לפני בישול.
- תמדוד את הכמות אותה אתה מבשל.
- תחלק את כמות האורז הלא מבושל בכמות המבושלת. נגיד שמכוס 1 יצאו 5 כוסות, כלומר חמישית, כלומר 20%.
- תכפיל את הערכים שמצאת לפני הבישול ב0.2.
* בהנחה והערכים לא משתנים לאחר הבישול ושאתה מבשל נקי מתוספות (רטבים, מלחים, סוכרים ושאר מיותרים).
מה משקל דיגיטלי אין לי אתזה כמה גרם אורז פרסי רגיל לא מבושל נכנס בתוך כוס 200 מ"ל?תמדוד עם משקל דיגיטלי קטן למטבח. תדע כמעט במדוייק מה הערכים של כל דבר שאתה אוכל.
וכן, אם לקחת 100 גרם לא מבושל. לאחר בישול נניח יצא 200 גרם. תחלק את הערכים ב2, בהנחה והם לא משתנים לאחר הבישול.
אתה תהיה חייב לקנות משקל מינייטורי לאוכל אם אתה רוצה לעשות חישובים מדויקים. זה די זול ואפשר למצוא את זה בקלות בסופרים גדוליםמה משקל דיגיטלי אין לי אתזה כמה גרם אורז פרסי רגיל לא מבושל נכנס בתוך כוס 200 מ"ל?
חיפשתי באינטרנט לא מצאתי תמיד תשובות שונות