הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלתי שבוע שעבר חדר כושר

• פותח/ת השרשור noa123
  • פורסם בתאריך

noa123

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
היי, שבוע שעבר התחלתי להתאמן פעם ראשונה בחדר כושר והמאמן בנה לי תכנית עם מכשירים.
עכשיו לפי מה שאני קוראת עדיף לעשות תרגילים מורכבים (סקוואט וכו') על פני עבודה במכשירים אבל המאמן כבר נתן לי תכנית ואני מתביישת לבקש ממנו לבנות לי חדשה ולבד לא נראה לי שאני כל כך אסתדר בטכניקה וכו', אז זה בסדר להשאיר את התכנית שיש לי עכשיו? גם אם זה יעכב טיפה את התוצאות אני אראה תוצאות טובות?
זה באמת כל כך קריטי?
ועוד שאלה, כמה חזרות לעשות כל סט?

אני בחיטוב.
תודה רבה!

שאלות מאוד כלליות, קודם כל אין לך מה להתבייש מהמאמן, לצערנו רוב המאמנים ידועים לשמצה בכל מה שנוגע לתכניות גרועות שהם מחלקים אז ככה שאם תבואי אליו אם טיפה דרישות וידע זה רק יועיל.
דבר שני יש פה מספיק אנשים בפורום ומספיק מאמרים בפורטל כדי לעזור לך למצוא תכנית אימונים יעילה.
בגדול העדיפות היא תמיד להימנע ממכונות שהם בעצם עובדות על ציר קבוע מה שמבטל עבודה של שרירים מייצבים שתומכים בתנועה והופכת את העבודה למאוד נקודתית, וברור שחבל כי מצד שני יש לך כל כך הרבה תרגילים אחרים שיעבדו ביעילות הרבה יותר טובה על הגוף שלך מאשר מכונות.
אל תחששי מהטכניקות שאת צריכה ללמוד, זה אמנם ידרוש השקעה אבל זה ישתלם לטווח הרחוק.

לדעתי הכי יעיל אם פשוט תפרסמי את התכנית שלך ונראה בעצם מה היא שווה וככה נהיה יותר חכמים.

דווקא אני הייתי ממליץ קודם כל להתחיל עם משקולות ותרגילים מורכבים עם משקלים נמוכים ולא רציניים כדי ללמוד ולעבוד על יציבות
לעתיד. בכל מקרה אני ממליץ להתחיל לקרוא בפורטל פה קילוגרם, את תמיד יכולה לבקש מהמאמן תוכנית אחרת או לעשות לעצמך תוכנית
אחרת אחרי שתתחילי לקרוא ולהבין.
בנושא אחר לגמרי - חיטוב מתחיל קודם כל במטבח. תקבעי לעצמך תפריט רציני לחיטוב. אירובי קבוע, ואחר כך
תפתחי שוב נושא בפורום.

דווקא אני הייתי ממליץ קודם כל להתחיל עם משקולות ותרגילים מורכבים עם משקלים נמוכים ולא רציניים כדי ללמוד ולעבוד על יציבות
לעתיד. בכל מקרה אני ממליץ להתחיל לקרוא בפורטל פה קילוגרם, את תמיד יכולה לבקש מהמאמן תוכנית אחרת או לעשות לעצמך תוכנית
אחרת אחרי שתתחילי לקרוא ולהבין.
בנושא אחר לגמרי - חיטוב מתחיל קודם כל במטבח. תקבעי לעצמך תפריט רציני לחיטוב. אירובי קבוע, ואחר כך
תפתחי שוב נושא בפורום.

בזבוז זמן, אין מה לעבוד על יציבות אלא מה שצריך לעבוד עליה זו הטכניקה שמן הסתם הדרך הכי טובה לתרגל טכניקה תיהיה לעשות את התרגיל עצמו במשקלים קלילים.
כמו שאמרת, מעבר לתכנית האימונים, חיטוב מוצלח מתחיל ונגמר במטבח ואכן יש בפורטל ובכלל באינטרנט מספיק תפריטים לדוגמא שיכולים לעזור.

שוב, תפרסמי את התכנית שלך.
ואם את לא סגורה על התפריט שלך תפרסמי גם אותו.

Back
למעלה תחתית