הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית הוספת תרגילים לSS

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
חשבתי להוסיף לSS 2 סטים של כפיפת מרפקים בעמידה ליד קדמית של 6 חזרות
ו2 סטים של לחיצה צרפתית ליד אחורית, כי אני לא רואה שינוי בידיים כמעט, ואני מתאמן 4 חודשים...
תודה על העזרה...

תעשה CHIN UP באחיזה צרה יחסית (רוחב גוף, לא כתפיים). בעברית זה מתח באחיזה הפוכה? (סופינציה). תעשה זאת במקום ה CLEAN (אם אתה עושה קלין) לתקופה מסויימת.
ליד אחורית אני באמת באמת באמת לא חושב שאתה צריך לגעת. במיוחד לא ב SS.

תעשה CHIN UP באחיזה צרה יחסית (רוחב גוף, לא כתפיים). בעברית זה מתח באחיזה הפוכה? (סופינציה). תעשה זאת במקום ה CLEAN (אם אתה עושה קלין) לתקופה מסויימת.
ליד אחורית אני באמת באמת באמת לא חושב שאתה צריך לגעת. במיוחד לא ב SS.

לדעתי הפתרון האידיאלי
ליד קדמית עוד אפשר לתת 1-2 סטים בשבוע
אבל היד אחורית עובד מספיק חזק בתוכנית שאין טעם לעבוד עלייה ישירות (לפחות בהתחלה)

מתח בסופינציה יתן עבודה חזקה מאוד על יד קדמית ועל הרחב גבי, אז אין סיבה לבודד את הידיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
נראה לי אני יעשה מPANIC אמר זה נשמע טוב,

A:
סקוואט 3X5
בנ'ץ פרס 3X5
דדליפט 1X5
כפיפת מרפקים בעמידה 1X6
לחיצה צרפתית 1X6

B:
סקוואט 3X5
מילטרי פרס 3X5
בנט אובר 3X5
צ'ין אפס 2X5

צ'ין אפס זה מתח באחיזה צרה שהידיים יהיו כמעט צמודות?
שוב תודה...

• פותח/ת השרשור
אהה הבנתי...
טוב אז נראה לי אני יתחיל לעשות את זה נשמע לי טוב,
תודה...
אני עכשיו מפרסם את התוכנית תזונה שלי פה אז בבקשה תגיבו...

אני מציע לך לא לעבוד בטווח חזרות נמוך לאחורית קידמית ביגלל שאם כבר אתה מחפש גירוי ספציפי אתה צריך לבודד את המיפרק (לא לשחק אם הכתפיים - רוב המוחלט של המיתאמנים מפספסים הרבה מהתנועה לטובה אזורים אחרים ...) - קצב 2עליה ו2 ירידה לא יזיק - מדריך שיתן לך ביקורת תוך כדי התרגיל גם לא ...

+ ליד הקידמית יש שני ראשים = שראש אחד הוא ראש שמיחסים לו תכנות מיצבות ביגלל אופן המיבנה שלו - הראש העובד שכתף כפופה דהינו עדיף לך לעבוד יותר על הראש השני (אם כבר אתה עושה מבודדים ..) - הראש שעובד שהיד קצת מאחורי הגוף בישיבה וזה גם ישלים לך את העבודה אם המתח הצר שהידיים פונות אליך (גם אני ממליץ לך בחום על התרגיל הזה ...)

אני גם חושב שהיד אחורית עובדת גם ככה חזק לא יזיק 2 סטים אבל בעצימות נמוכה שהיד מאחורי הגוף - שוב כדי לאזן את העבודה על השריר...

וכך בחשבון שזה הרבה תלוי גנטיקה

יום טוב

אני גם חושב שהיד אחורית עובדת גם ככה חזק לא יזיק 2 סטים אבל בעצימות נמוכה שהיד מאחורי הגוף - שוב כדי לאזן את העבודה על השריר...

ומה אתה חושב בדיוק שיתן לך עבודה בעצימות נמוכה ?

• פותח/ת השרשור
ככה היא תראה(אם צריך לשנות אז תגידו)

A:
סקוואט : 3X5
בנ'ץ : 3X5
דדליפט : 1X5
כפיפת מרפקים בעמידה : 1X8
לחיצה צרפתית : 1X8

B:
סקוואט : 3X5
מילטרי פרס : 3X5
בנט אובר : 3X5
צ'ין אפס/פול אפס : 2X8

* צ'ין אפס אימון אחד, ופול אפס אימון אחריו, כל אימון B החלפה בין שניהם...

נשמע טוב?

תודה PANIC.

נערך לאחרונה:
נמוכה הכוונה ל70-75% ....-סליחה הייתי צריך לציין ...
הרי הוא עשה את התרגילים העיקריים קיבל את הבוסט - תוספת של עבודה נקייה על השריר עצמו לא תזיק - ודווכא תועיל - אתה חולק עלי שגירוי ספציפי יתן לו משהוא או שאם הוא יעשה את התרגיל חלק ?

אגב המלצתי היא גם מטעמי בטיחות (עד כמה שאפשר..) כדי שהעומס קצת יסוג מהאזורים הרגישים\לא מיתאוששים כמו השריר ..(סחוס\גיד\רצועות ) וגם איזון בין העומס שהזרוע מקבלת ע"י עבודה על הראשים האחרים -שוב יחסית אבל רוב הנזקים הרי מציתברים ...

יום טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית