עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוגמנטין הוא ממשפחת הפנצילינים. הוא בעצם זהה למוקסיפן בתוספת חומצה קלוונית שהופכת אותו יעיל מאוד למול חיידקים המפתחים עמידות לפניצילין. אוגמנטין מעולה לטיפול בזיהומים קשים ונרשם רבות ע"י רופאי שיניים.אהלן
עשיתי קצת חיפושים ולא מצאתי תשובה ישירה שעוזרת לי .
האם אנטיביוטיקה יכלה להשפיע על ירידה במשקל לרעה ? או האם יש לה השפעה מבחינת פיתוח גוף בכלל. (פרט לעייפות שמרגישים ממנה בדר"כ)
נוטל אוגמנטין 875 מ"ג.
LIV52 טוב כל השנה. אין צורך להשתמש במהלך או לאחר שימוש באוגמנטין.תודה רבה על התשובה המקצועית , סידרת לי דברים בראש.
לגבי הרעילות בכבד , גם שהיא מוגבלת עקב שימוש קצר , אני מניח שליתר ביטחון לא יזיק לקחת ליב52 בתום השימוש ?
תשובה מקצועית, נתחיל לחשוב שעשית תואר ברפואה 😃 שאלה נוספת - האם אנטיביוטיקה זינט גם רעילה כמו אוגמנטין? תודה מראש 😃אוגמנטין הוא ממשפחת הפנצילינים. הוא בעצם זהה למוקסיפן בתוספת חומצה קלוונית שהופכת אותו יעיל מאוד למול חיידקים המפתחים עמידות לפניצילין. אוגמנטין מעולה לטיפול בזיהומים קשים ונרשם רבות ע"י רופאי שיניים.
החיסרון של אוגמנטין לעומת מוקסיפן היא שהשילוב עם החומצה הופכת אותו לרעיל לכבד (בניגוד לפנצילינים שבד"כ סבירים) בערך פי 8 ממוקסיפן הנפוץ. המאמץ לכבד מביא לעייפות רבה בעיקר בתחילת השימוש. אין לשלב אוגמנטין עם סטרואיד אוראלי.
ניתן לבדוק עם הרופא מעבר לציפורל או מוקסיפן שלרוב ייספקו יעילות דומה ללא המחיר לכבד.
מבחינת פיתוח גוף משך השימוש הקצר זניח למרות שכאמור קשה להתאמן תחת הרגשת העייפות. גם הנזק וההשפעה על אנזימי הכבד מוגבלת עקב המשך הקצר.
אני משלים כרגע דוקטורט אבל לא ברפואה... 😃תשובה מקצועית, נתחיל לחשוב שעשית תואר ברפואה 😃 שאלה נוספת - האם אנטיביוטיקה זינט גם רעילה כמו אוגמנטין? תודה מראש 😃