הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תפריט לחיטוב

• פותח/ת השרשור GiladK
  • פורסם בתאריך

GiladK

משתמש מתחיל
143
13
נק' מוניטין:
69
143
13
חד"כ מצפה עדי
משקל: 70.6~
גובה: 176
א"ש: 13-14 לא בטוח לגבי זה
אירובי: 3-4 פעמים בשבוע
תכנית אימונים אני לא אכתוב פה כי היא לא טובה עכשיו בגלל פציעה בכתף, אז אני לא יכול לעבוד על חזה, כתפיים וגב.
התחלתי את החיטוב ב-73-74 קילו אבל אם תפריט לא מסודר, עכשיו רק בניתי את זה.

התפריט שבניתי:
twz2monz2iqo.png

מה דעתכם על התפריט?

א"ש: 13-14 לא בטוח לגבי זה
תעלה תמונה בפורום תמונות שתוכל לקבל הערכה

תכנית אימונים אני לא אכתוב פה כי היא לא טובה עכשיו בגלל פציעה בכתף, אז אני לא יכול לעבוד על חזה, כתפיים וגב.
איזה פציעה?

התחלתי את החיטוב ב-73-74 קילו אבל אם תפריט לא מסודר, עכשיו רק בניתי את זה.
למה כל כך מעט פחמימות?

• פותח/ת השרשור
תוריד חלבון(140+-) ושומן(0.8 ממשקל הגוף) ותוסיף פחמימות, אין צורך בכל כך הרבה ביצים, אתה לא אוכל בכלל סיבים תזונתיים, תוסיף ירקות ופחמימות.

• פותח/ת השרשור
תוריד חלבון(140+-) ושומן(0.8 ממשקל הגוף) ותוסיף פחמימות, אין צורך בכל כך הרבה ביצים, אתה לא אוכל בכלל סיבים תזונתיים, תוסיף ירקות ופחמימות.
אין בעיה אני אנסה לשנות, וירקות אני אוכל הרבה ביום פשוט לא הוספתי אותו במחשבון של הגולינגו
אתה בטוח שאת הביצים כדאי להוריד?

אין בעיה אני אנסה לשנות, וירקות אני אוכל הרבה ביום פשוט לא הוספתי אותו במחשבון של הגולינגו
אתה בטוח שאת הביצים כדאי להוריד?
אני חושב שמיותר לאכול כל כך הרבה ביצים בטח שאתה יכול לצרוך את הכמות חלבון הזאת עם פחות. אני למשל אוכל 250 גרם חזה עוף, קוטג׳, טונה במים ו3 ביצים ומגיע ל150 חלבון. הביצים זה גם הרבה שומן, זה יוריד לך הרבה קלוריות אם תוריד ל3 ביצים, ובעיקר שומן שתוסיף אותו ממקורות כמו אבוקדו, טחינה או אגוזים.

נניח וזה כן, תוך כמה זמן בערך מחלימים מזה?
תלוי כמה חמור המצב שלך ודרכי הטיפול.
זה יכול להיות חודש, יכול להיות חודשיים ויכול להיות גם אפילו חצי שנה. הכל תלוי איך תטפל בזה ומה המצב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית