עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהלן המון זמן לא כתבתי פה אז שלום לכולם.
רציתי לברר אם משהוא ניסה פעם ויאגרה בסייקל, נראה לי משהוא מטורף גם ליבידו מהסייקל עצמו וגם זיקפה ממושכת.
אם מישהוא ניסה אז באיזה מינון 25 50 או 100 מיליגרם.
אם אין בעיה אז שזה משהו שאתה צריך להתייעץ עליו עם הפרטנרית שלך
לא איתנו
כן, זו גם אפשרותאו להחליף את הפרטנרית 😉
סייקל + ויאגרה+ ופה ההפתעה הגדולה- מישחת אילחוש בקודקוד ואתה הופך לכוכב פורנו אפילו עם אישתךאהלן המון זמן לא כתבתי פה אז שלום לכולם.
רציתי לברר אם משהוא ניסה פעם ויאגרה בסייקל, נראה לי משהוא מטורף גם ליבידו מהסייקל עצמו וגם זיקפה ממושכת.
סייקל + ויאגרה+ ופה ההפתעה הגדולה- מישחת אילחוש בקודקוד ואתה הופך לכוכב פורנו אפילו עם אישתך
לא רשמתי שזה כייף פשוט לקחתי רטלין וזה השפיע עליי ככהאני לא מבין מה כיף בלא לגמור שעתיים
שמע אין לי נסיון עם ויאגרה בסייקל אלא רק אחרי , אבל יש לי נסיון עם רטלין וזה דומה לויאגרה לא גמרתי איזה שעתיים אשכרה כמו כוכב פורנו
לקחתי חצי כדור 50מג במשך שבוע לפני כל מספר , והעניין הסתדר לבד .נשמע מגניב איזה מינון הרבצת?
למרות שהכוונה שלי לא היתה שלא לגמור שעתיים
פשוט להשאר עם תורן מורם שעתיים שלוש.
לקחתי חצי כדור 50מג במשך שבוע לפני כל מספר , והעניין הסתדר לבד .
שמע גם לי לא הייתה כוונה לגמור אחרי שעתיים כן , אבל זה מה שקורה עם ויאגרה הוא נותן לך משך זמן ארוך זה די טוב לבחורה שלך ;-)[/QUOTE
אחלה תודה אחי
לזיין שעתיים רצוף ולענג את הפרטנרית.אני לא מבין מה כיף בלא לגמור שעתיים
לזיין שעתיים רצוף ולענג את הפרטנרית.
מה לא כיף בלא לגמור שעתיים?
אהלן המון זמן לא כתבתי פה אז שלום לכולם.
בסצנות פורונו האורך הממוצע הוא כ25-30 דק' וזה מורכב בערך מ7 גמירות שונות וים תנוחות..